Drie jaar later.

Tom POV.

"Maddy, heb je weer in de modder gespeeld?" Vraag ik wanneer ze vanuit de tuin het huis in komt gelopen met een vies jurkje aan.

"Ja papa, dat vind ik leuk," zegt ze trots en ik lach even.

"Ik hou van je lieverd," zeg ik en ik druk een kusje op haar wang.

"Ik ook van jou papa," zegt ze en ik glimlach.

"Kom, ik ga jou eens in bad doen," zeg ik.

"Nikki en Ellen zijn ook vies," zegt Maddy dan.

"Nikki, Ellen, kom eens bij papa!" Roep ik en gelijk komen ze er aan gerend, inderdaad ook onder de modder. "Bill, kan je even komen helpen!?" Roep ik dan en Bill komt er gelijk aangelopen.

"Ik kan ze helaas niet alle drie helpen," zeg ik en Bill knikt.

"Kom maar meiden," zegt Bill waarna ze hem volgen en ik loop er ook achteraan.

In de badkamer zet ik het bad aan terwijl Maddy d'r jurkje al probeert uit te krijgen. "Kom maar lieverd," zeg ik en ik trek het over d'r hoofd en zodra de kinderen hun kleren uit hebben zetten we ze alle drie in bad. "Probeer je zelf maar te wassen lieverd," zeg ik en ik geef Maddy een washandje terwijl ik kijk hoe Nikki en Ellen het ook proberen om daarna nog wat te worden geholpen door Bill en ik help Maddy dan ook nog wat.

Zodra ze afgedroogd zijn en schone kleren aan hebben mogen ze weer naar beneden en Bill en ik lopen met ze mee. "Blijf nu maar binnen spelen, okay?" zeg ik dan en Bill doet de achterdeur vast op slot en ik voel Maddy d'r armpjes om mij heen waarna ik voor d'r neerhurk om haar een knuffel te geven.

"Ik wil met Seb spelen," zegt ze, en Seb is dus hoe ze Sebastian noemt.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik waarna ik naar de trap loop. "Sebastian! Je zusje wil met jou spelen!" Roep ik waarna Sebastian naar beneden komt.

"Welke?" Vraagt hij.

"Maddy," zeg ik en Maddy glimlacht breed naar Sebastian en pakt dan zijn handje vast waarna ze samen naar de speelkamer lopen die we beneden hebben ingericht. "Ik hou zoveel van ze," zeg ik met een zucht en Bill slaat zijn armen om mij heen.

"Mama, ik wil kleuren," zegt Nikki tegen Bill.

"Ikke ook!" Roept Ellen dan gelijk uit.

"Kom maar mee," zegt Bill en hij neemt de meiden mee naar de keukentafel en pakt de nodige dingen waarna ineens de bel gaat en ik loop naar de deur.

"Susie?" Vraag ik verbaasd, want na 3 jaar had ik haar zeker niet meer terugverwacht.

"Ik kom de kinderen halen," zegt ze.

"Mooi niet, ze blijven bij mij," zeg ik. "En als je dat niet accepteert dan vecht ik de voogdij aan," vervolg ik mijn zin dan nog en Susie lacht even.

"De voogdij over Madison ga je nooit kunnen krijgen. Je bent niet eens haar echte vader!" Roept Susie uit.

"W.Wat?" Vraag ik.

"Ze is van een klant, ik was al zwanger toen jij en ik seks hadden, jij was alleen de makkelijke optie om toen als vader aan te wijzen," zegt Susie en het voelt alsof mijn wereld instort.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Omg
    Dat gaat ze niet menen hé
    Susie domme druif!

    2 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen