Bill POV.

Ik loop met de papieren naar buiten en ik zie Tom en z'n manager opkijken. "Ik heb getekend," zeg ik dan en ik geef de papieren aan z'n manager.

"Het verbaasd mij dat je hebt getekend," zegt Tom.

"Hoezo verbaasd dat je?" Vraag ik.

"Ik heb je socials bekeken. Het is duidelijk dat je fan bent van anderen en niet van mij. En je haalt er niks uit voor jezelf," zegt Tom.

"Hmm, tijd doorbrengen met een knappe man? Is dat geen win voor mij?" Vraag ik en Tom lacht even.

"Okay, je hebt een punt," zegt hij en ik glimlach.

"Dan laat ik jullie nu alleen, ik neem nog contact op," zegt z'n manager waarna ze vertrekt en ik zet mij op één van de tuinstoelen.

"Wat is nu precies jouw reden om hier ja tegen te zeggen, behalve dat je mij knap vindt?" Vraagt Tom.

"Ehm, zoenen, seks, dat zou mooi meegenomen zijn," zeg ik blozend en Tom lacht even.

"Dat zou inderdaad mooi meegenomen zijn," zegt Tom en hij komt op de tuinstoel naast mij zitten. "Straks wil je na zes maanden niet meer van mij af," zegt Tom.

"Ehm, het is toch niet verplicht om elkaar na zes maanden helemaal los te laten?" Vraag ik.

"Denk het niet, ik weet het ook niet," zegt Tom waarna hij zijn lippen op die van mij drukt. "Jouw lippen waren afgelopen nacht ook al zo zacht," zegt Tom.

"Ik heb overdag dan ook geen andere lippen dan dat ik s'nachts heb," zeg ik en Tom knikt even.

"Kom, ik geef je een rondleiding," zegt Tom dan waarna hij overeind gaat staan en ook ik kom overeind. "Nja, het zwembad heb je al gezien, en de tuin ook globaal, dus we gaan naar binnen," zegt Tom en ik volg hem.

Tom laat mij de keuken zien, de wc, de badkamer en natuurlijk ook de slaapkamers. "Zo groot waren de plekken waar ik vroeger op vakantie ging niet," zeg ik.

"En dan heb ik je nog geen eens de speciale kamers laten zien met bioscoop, en nog één met een biljarttafel en een binnenzwembad is er ook nog," zegt Tom en mijn mond valt haast open. "Maar goed, kies eerst maar één van de slaapkamers. Je mag bij mij in bed, maar je mag ook één van de andere kamers kiezen, de keus is aan jou."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Bill kiest bij tom

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen