Foto bij Unbreakable Love || hoofdstuk 1

Zo snel als mijn benen mij tussen de andere mensen kunnen krijgen, vlieg ik op Harry af. Als hij mij doorkrijgt laat hij de tas van zijn schouder op de grond vallen. Ik spring in zijn armen en hij zwiert mij rond, terwijl ik lustig mijn lippen op de zijne druk. Voorzichtig zet hij mij neer en trekt zich terug, zijn groene ogen glimmen, zijn glimlach bezorgt de vertrouwde kuiltjes in zijn wangen en er ligt in blos op zijn gezicht. "Kitty, wat doe jij hier?" Lachend kijk ik naar hem op, ik ben zo ontzettend trots op hem.
"Ik wilde zien hoe je eerste week was, ik wil er alles over horen, dan bedoel ik echt alles". Ik hoor hem grinniken en hij pakt zijn tas van de grond, "ik zal jou alles vertellen, rustig maar".
"Heb je vrienden gemaakt?" Zijn wenkbrauwen vliegen omhoog, dan schud hij zijn krullen heen en weer en slaag zijn arm over mijn schouders.
"Ik heb mijn eerste week op een universiteit gehad, dat betekend niet dat er meteen wonderen gebeuren". Afkeurend om zijn woorden kijk ik hem aan, "kom op Kitty. Kijk naar mij, ik ben nog steeds niet de beste op het sociale gebied".

Mijn ogen gaan over Harry, ik kijk naar zijn dikke bruine krullen. Zijn haar is niet meer zo kort, maar komt ook niet meer op zijn schouders. Er zijn lichte stoppels te zien op zijn gezicht, zijn volle roze lippen vormen een glimlach.
Zijn scherpe kaak, sterk aanwezige sleutelbenen en sterke lichaamsbouw zijn niet te negeren. Door het witte overhemd schijnen zijn tattoos en hij heeft geen moeite gedaan deze te verbergen. Zijn ketting met kruis hangt om zijn nek, terwijl zijn vingers met ringen ermee spelen.
Mijn ogen zakken naar zijn pantalon die gevaarlijk laag op zijn heupen hangt en ik bijt op mijn lip als ik zie dat Harry zo eigenwijs is geweest zijn kisten eronder aan te trekken.
Als ik hem weer recht aankijk zucht ik diep en geef hem een glimlach, "Harry Edward Styles, je hebt je expres zo gekleed. Je hebt expres laten zien, aan jou mede studenten, dat er niet met jou gefucked hoeft te worden. Maar dat had jij ook bereikt zonder dat jij Dr Martins aan je voeten hebt of dat je een doorschijnend overhemd had aangetrokken".
Hij legt zijn hoofd in zijn nek en lacht, "shit, je hebt mij door, zo duidelijk dat ik mensen op afstand wil houden?" Ik knik en prik hem in zijn buik, "je hoeft mij niet voor de gek te houden, ik ken je redelijk goed ondertussen. Jij houdt niet zo van mensen, 1 vijandige blik van jou en mensen blijven op meters afstand. Dus alsjeblieft, kleed je zo nooit naar mijn ouders. Je had een deal, dr Martins en doorschijnende overhemden horen daar niet bij, je had net zo goed geen overhemd aan kunnen doen".

We hebben een paar weken terug een boel nieuwe kleding voor Harry gekocht, het moment dat Harry strak in het pak zit, zie ik hoe ongemakkelijk hij zich voelt. Ik moet toegeven, dat hij verschrikkelijk sexy eruit ziet. Hij heeft nooit zijn overhemd strak geknoopt, maar altijd open. Maar het moment dat we naar mijn ouders gaan, weer hij zich goed te gedragen en te kleden. Maar hij heeft elke keer een masker op, ergens is het goed dat hij dat niet doet bij zijn studiegenoten.

Dan word ik in een knuffel getrokken en ik beantwoord deze maar al te graag, "jij bent wel iemand die ik mag, heel graag zelfs". Dan trekt hij zich terug en legt zijn hand in mijn onderrug, "kom, ik zal je alles vertellen onder het genot van warme chocolademelk". Ik kreun en laat mij mee voeren door Harry, Harry heeft een appartement van mijn ouders gekregen vlakbij de universiteit. Hij heeft het zelf ingericht en zijn ziel zit er echt in, hij is er weken mee bezig geweest. Hij heeft overal en nergens meubels en spullen vandaan gehaald, hij heeft geverfd en zelf een bed gebouwd. Maar het resultaat is prachtig, huiselijk en niks vergeleken zijn eerdere donkere appartement.
Hij heeft de kozijnen zwart geverfd, maar de rest is licht. Er licht een perzies tapijt op de houten vloer en een sprei die hij van zijn moeder heeft gekregen, die hij uiteindelijk aannam.
Op de keukentafel staan een vaas met bloemen, niet zo maar een vaas. Een vaas die ik hem als grapje cadeau gedaan heb, nadat degene die hij gekocht had, kapot is gegaan. Hij is er erg gehecht aan en haalt iedere zaterdag verse bloemen, geloof het of niet, maar dit is Harry. Mijn Harry, die nu een student verpleegkunde is.

Ik neem plaats op de diepe bank, terwijl ik Harry bekijk in de keuken. Hij is bezig met chocolade, slagroom en een pan. "Ik dacht dat je chocolademelk, maakte met melk, niet met slagroom?" Hij gromt, draait zich om en kijkt mij gevaarlijk aan. "Waag het niet je te bemoeien met mijn kookkunsten, kitty". Ik hou mijn handen boven mijn hoofd en kijk met grote ogen naar hem, "easy, ik zeg al niks meer". Tevreden knikt hij en gaat verder met waar hij mee bezig was, na 20 minuten krijg ik een dampende mok met warme chocolademelk. "Geloof mij maar, dit is de beste en romigste en calorierijkste choco die jij ooit gehad hebt". Na 1 slok, weet ik dat hij gelijk heeft. "Ik zal nooit meer aan jou kooktechnieken twijfelen Harry, maar nu, vertel mij alles over je eerste dag".
Harry kruipt naast mij op de bank en slaat de deken over ons heen, "ik heb een hele dag moeten luisteren naar alles wat ik allang wist, het was verschrikkelijk! Ik weet dat jij wilt horen hoe leuk het was, hoe ik het vind om weer in de schoolbanken te zitten. Maar eerlijk, het is zo saai". Verbaast luister ik naar Harry, ik kan het amper geloven. "Zelfs de opdrachten die wij gekregen hebben, zijn simpel. Ik heb het meeste al af in de pauzes die we hadden. Maar wie weet, kan ik zo wel versneld mijn opleiding doen, als ik hard genoeg werk en goede resultaten haal. Want ik weet, dat jij dat zou willen". Ik voel een soort trots gevoel door mijn lichaam stromen, terwijl ik aan mijn mok nip. "Dat is precies wat ik zou voorstellen en ik ben blij dat jij het zelf ook zo ziet, dus werk je ass off Harry, dan ben je er zo mee klaar. Wie weet wat je dan allemaal wel niet kunt doen, het is goed dat je er niet bij neer gaat zitten en het is ook maar je eerste week".

We praten verder over koetjes en kalfjes en ik vermaak mijzelf prima, maar tegen 6 uur weet ik dat ik weg moet. "Het spijt mij Harry, maar ik moet gaan. Anna wacht op mij, ik zou haar mee nemen uit eten". Harry vloekt zacht en wrijft met zijn handen over zijn gezicht, "best, ik weet het".
Ik voel meteen de sfeer omslaan en ik betreur het dat het elke keer het zelfde is als ik weg ga. Mijn ouders verboden het dat ik bij Harry zou intrekken en hij heeft ruzie gehad met mijn vader. Hij zetten Harry op zijn plek, door de deal te gebruiken. Hij heeft het te accepteren of onze relatie is voorbij.
Ik sta op en kus hem op zijn haren, "ik bel je". Zonder verder nog iets te zeggen sluit ik de deur, het moment dat deze achter mij dicht valt hoor ik een hoop slechte en grove woorden en binnen een paar tellen wordt de deur opengetrokken. Ik kijk naar Harry op, maar hij stapt op mij af en sluit zijn handen om mijn gezicht en kust mij. Zijn warme zachte lippen duwen op de mijne, ze wijken uiteen en een gepassioneerde kus volgt. "Heb een fijne avond met Anna, Katherina. Ik hou van je, echt". Hij glimlacht tegen mijn lippen en drukt er nog een laatste kus op. "Ik hou ook van jou Harry".


Welkom terug lieve mensen, het is nu weer echt begonnen! (Sorry als ik in herhaling val, enthousiasme!)
Maak je klaar voor een nieuw deel over Kathy en Harry(H)

Reacties (4)

 • Creativitylab

  Snel verder

  1 jaar geleden
 • LeLouisx3

  ✨character development✨

  1 jaar geleden
  • bels

   Haha ja heerlijk he ❤

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Yes leuk!

  1 jaar geleden
 • Phuque

  Love it!! Snel verder!😍

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen