Foto bij 002

      'Onze excuses,' stamelt een van de sporters, waarna ze snel de andere kant uitlopen. Gelukkig zijn het mensen die weten dat ze geen ruzie moeten zoeken, want ik had echt geen zin in dit! Rachel en Kim laten me dan ook meteen los, terwijl ze terug naar hun liefdes gaan. Ik plaats me ook terug op mijn oude plaats en luister terug naar de muziek.
      Ik kan het niet laten om even naar mijn klok te kijken, half 3. Dat wil zeggen dat ze bijna gaan sluiten en we naar huis moeten. Dan zal ik het bonnetje van Embry maar eerst even gaan opgebruiken.
      'Ik ga nog snel even wat te drinken halen!' deel ik dan ook met de groep, waardoor de jongens kort even knikken om aan te geven dat ze me hebben verstaan.
      Voorzichtig begeef ik me tussen de dronken menigte naar de bar. Iedereen kijkt me aan of na, wanneer ik hen voorbij loop. Ik probeer het zo goed mogelijk te negeren, tot dat mijn pols ineens wordt vastgegrepen door een zacht, teder handje.
      'Hey Malia,' klinkt de stem vrolijk. Ik kan het niet laten om haar richting uit te kijken, waardoor ze meteen tegen me begint aan te schuren. Zuchtend duw ik het meisje een beetje van me af, waardoor ze me geschrokken aankijkt. Ik zeg normaal nooit nee tegen dansen, maar ik heb er nu niet zoveel zin in.
      'Ik zou graag dansen met je,' probeer ik het in een andere wending te gooien, aangezien haar snoetje meteen bedroeft staat. 'Maar ik moet ergens zijn.'
      Het meisje knikt begrijpelijk en laat me meteen los. Ze zwaait me nog vrolijk gedag en gaat dan verder dansen met haar vriendinnen, alsof er niets is gebeurd. Vrouwen, al zeg ik het zelf.
      Onderweg naar de bar, ben ik nog een paar keer tegengehouden door enkele personen die bij me op school zitten. Normaal sla ik altijd wel een random praatje, maar ik heb er vandaag niet zoveel zin in. Ik wil vandaag gewoon het liefst bij mijn vrienden rondhangen, aangezien we dit niet lang meer gaan kunnen doen. Plus, ik heb Leah beloofd dat ik vannacht bij haar zou slapen en ik breek mijn beloftes nooit!
      Leah wist als eerste dat ik op meisjes viel, want ze was mijn aller beste vriend. Aangezien we beide onze partner voor het leven nog niet hebben gevonden, heeft ze mij in een opwinding eens gekust. Nadat ze met Sam is uiteen gegaan, hebben we nog meer tijd samen doorgebracht. Zoveel dat ze dacht dat er meer was dan enkel vriendschap, wat voor mij niet zo was. Seth heeft heel het tafereel gezien en was dit aan het bespreken met Jake, omdat hij bang was zijn zus weer te verliezen. Aangezien dit twee afwijzingen waren op korte tijd en toen kwam wolf Leah eraan. Jake heeft alles gedeeld met de rest en natuurlijk pesten de jongens haar hier nog mee. De vriendschap is enorm verwaterd na het voorval, om de rust te laten wederkeren in de groep. Maar toen Leah een relatie is aangegaan met Tyler, hebben we de draad weer opgepikt. Echter geloof ik de gevoelens van haar voor Tyler niet, maar ik heb besloten om niet meer aanwezig te zijn in haar liefdesleven. Als zij niet wilt vertellen wie ze echt is aan de jongen van wie ze echt houdt, dan is dat haar beslissing. Iedereen steunt haar wel in die beslissing, maar alleen omdat niemand in hun liefde geloofd.
      Bij de bar aangekomen, schuif ik rustig vanachter aan. Normaal weet ik me tot helemaal vooraan te wringen, omdat ik het geduld nooit weet op te brengen. Het vraagt wel veel sociaal contact, iets waar ik vandaag toch niet zoveel zin in heb. Ik kan het niet laten om de menigte achter me even te bekijken, waardoor ik merk dat Leah me lichtjes in de gaten houdt. Tyler is vandaag ergens anders gaan feesten met zijn vrienden, waardoor Leah heeft gevraagd om nog eens bij haar te komen slapen.
      Wanneer ik me terug naar voor draai, staat er nog één persoon tussen mij en de bar. Meteen dringt een zoete parfum mijn neus binnen en de geur heeft iets aangenaam, maar ik kan niet zeggen wat. Zonder het te beseffen, zijn mijn ogen het meisje voor me van kop tot teen aan het bekijken. Haar spannende zwarte jeans laat al haar rondingen mooi naar voor komen, terwijl de bloedrode blouse er losjes komt uitploffen. Haar natuurlijke lange blonde haren met goudbruine lokken liggen een beetje overal, duidelijk van het dansen. Ze is niet groot, maar ook niet klein. Echter dat ze sportief is aangelegd valt toch heel hard op.
      Ik schrik even op wanneer ik een woedende hand op de bar hoor slagen. De bonk wordt meteen gevolgd door een harmonieuze stem, dat duidelijk last heeft van een dronken tong.
      'Wat moet een meisje hier doen om een beetje drank te krijgen?' vraagt het meisje voor me gefrustreerd, waarna ze luide zucht lost. Een gniffel kan ik niet onderdrukken, waardoor ze zich woedend omdraait. Ze bekijkt me opvallend van top tot teen, terwijl ik gebruik maak van de opening die ze zonet heeft gecreëerd. Met mijn elleboog hang ik nonchalant op de bar, terwijl ik haar gestaar volledig negeer. Ik bekijk de werknemers achter de bar en mijn blik valt meteen op Jace. Hij draagt een zwart T-shirt dat strak om zijn bovenlijf zit en zijn spieren duidelijk laat doorkomen. De droomman voor bijna elke jongvolwassenen die hier wilt komen feesten.
      'Hey Jace?' vraag ik naar de aandacht van de jongen. Meteen kijkt hij mijn kant uit met een zoekend gezicht. Als hij me opmerkt, komt er een glimlach op zijn gelaat en steekt hij kort zijn arm op. Ik kan het niet laten en kijk kort in mijn ooghoeken naar het meisje naast me. Haar fel blauwe ogen zijn me nog steeds aan het bekijken, maar ondertussen heeft een nieuwsgierige blik plaatsgemaakt op haar gelaat. Nog voor ze kan doorhebben dat ik naar haar kijk, focus ik me weer op de jongen die mijn kant komt uitgelopen.
      'Malia?' lacht hij, duidelijk verrast om mij hier te zien. Hij gaat met zijn handen op de bar hangen, waardoor zijn spieren nog eens extra hard uit het T-shirt komen. Mijn goede oren weten nog net op te vangen hoe enkele meisjes beginnen te huiveren. Wanhopige mensen.
      'De enige echte,' grap ik terug, terwijl ik een rondje draai om mijn eigen as. Aangezien iedereen op elkaar stond gepropt, botst ik tegen enkele mensen op. Het ziet er vast mega onhandig uit en dus absoluut niet het slimste idee dat ik had.

Super bedankt om het tweede stukje te lezen!
Laat me zeker weten wat je er van vindt, want je bent nooit te oud om te leren!
XOXO
Creativitylab

Reacties (1)

 • Potions

  Abo en kudo! Ik vind dit verhaal nu al leuk en hoop dat je snel verder schrijft_O_

  1 maand geleden
  • Creativitylab

   Super bedankt voor alles!
   Ik ga snel weer verder:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen