Caleb POV.

Wanneer ik een moment met Tom alleen heb gebaar ik hem dat hij even moet luisteren. "Wat is er schat?" Vraagt hij dan ook.

"Nou, ehm, is het misschien een idee als je die pillen weggooit? Ik bedoel, ik weet dat Riley ook op mannen valt en hij die pillen nodig heeft als hij straks 18 is, maar dan kan je tegen dan nieuwe kopen voor hem, toch?" Vraag ik.

"Maar ik wil nog meer kinderen," zegt Tom.

"Maar Bill en ik niet. Het is niet alleen jouw keus. Ik zou het misschien nog wel trekken, maar Bill trekt het echt niet. Het is dat even met hem weggaan dit keer genoeg was, maar de volgende keer weet ik niet of dat genoeg gaat zijn," zeg ik. "Kan je niet gewoon tevreden zijn met toekomstige kleinkinderen?" Vraag ik dan, waarvan ik weet dat één aanstaande is, maar Tom weet dat nog niet natuurlijk. Ik zie Tom wat in zijn lip bijten.

"Dat is niet hetzelfde," zegt hij zachtjes.

"Tom, je verbergt iets, wat is het?" Vraag ik streng.

"Ik heb gisterenavond zo'n pilletje in Bill z'n drinken gedaan en vanochtend heb ik hem bevrucht, Bill weet van niks," zegt Tom dan zachtjes.

"Tom!? Ben je dom ofzo! Dat kan Bill niet aan! We hebben nu al 6 baby's en zelfs al deed je het over 2 jaar, dan nog gaat het te ver!" Roep ik uit en ik ga met mijn hand door mijn haar. "Okay, morning after pil, hoe kom ik daaraan?" Vraag ik dan.

"Die bestaan niet meer," zegt Tom.

"Hoe kunnen we het dan stoppen? Tom, er moet een manier zijn. Ik wil Bill niet opnieuw zo ongelukkig zien," zeg ik.

"Er is één manier, maar die is niet zonder risico's," zegt Tom.

"Vertel toch maar," zeg ik dan.

"Één momentje," zegt Tom waarna hij wegloopt om terug te komen met twee buisjes. "Als je dit gif aan Bill geeft zal de bevruchting worden afgebroken. Zodra hij begint weg te vallen moet hij dit tegengif krijgen om niet zelf te sterven, maar ben je daar maar iets te laat mee, dan is Bill ook niet meer te redden," zegt Tom en hij geeft de twee buisjes aan mij.

"Je weet dat ik Bill moet vertellen wat je gedaan hebt?" Vraag ik en Tom knikt even waarna ik de buisjes mee neem naar Bill. De keuze is uiteindelijk aan Bill, maar ik denk dat ik wel weet wat Bill gaat kiezen en dan moet ik het juiste moment zien uit te kiezen, maar dat gaat mij gewoon lukken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god serieus Tom!!
    Nu speel je met twee levens!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen