Bill POV.

De dokter heeft net wat testjes gedaan en ik wacht gespannen af. "Ik heb de uitslag. Ten eerste, het is niks ernstigs, maar toch waarschuw ik u om niet te schrikken," zegt de dokter en ik knik even. "U bent zwanger," zegt de dokter dan en mijn ogen worden groot. Het moet van één van mijn vrienden zijn, maar ik kan totaal niet voorspellen van wie.

"Maar, ehm, ik heb maar één moment in mijn hoofd waarop het gebeurt kan zijn en, het lijkt mij dat ik dan nu nog niet zo dik zou moeten zijn," zeg ik.

"Ik kan daar verder geen uitspraken over doen, het enige dat je kan doen is een echo inplannen. Dan kan er gekeken worden waarom je sneller dik lijkt te worden," zegt de dokter en ik knik dankbaar waarna ik gelijk een echo in plan.Vandaag is de dag van de echo en ik ben best wel nerveus. Misschien is er wel wat mis? Je weet het nooit. Terwijl ik aan het wachten ben leg ik mijn hand op mijn buik. Ik kan het mij eigenlijk niet voorstellen dat er gewoon een kindje in mijn buik groeit. Het maakt mij niet uit wie van mijn vrienden de vader van dit kindje blijken te zijn, ik zal van het kindje houden en ik zie wel wat die ander gaat doen.

Wanneer het mijn beurt is mag ik gaan liggen waarna de echo gemaakt wordt en ik kijk gespannen naar het gezicht van de dokter.

"Oh wow, dat worden een paar zware maanden jongeman," zegt ze en ik kijk haar vragend aan. "Oh, sorry, voor mij is het de eerste keer dat ik dit meemaak. Het lijkt er op dat je zwanger bent van zeven kindjes en dan zeg ik er nog bij dat ik niet 100% zeker kan zijn dat ik ze allemaal goed gezien heb en dat het er zelfs nog 1 of 2 meer kunnen zijn," zegt ze en mijn ogen worden groot.

"Dat zijn er wel veel," zeg ik zachtjes en van binnen slaat de paniek toch aardig toe.

"Je hebt de vader niet meegebracht?" Vraagt de dokter.

"Nee, om eerlijk te zijn, zijn er zeven kandidaat papa's," zeg ik beschaamd. "Maar dat test ik wel na de bevalling, want dit ga ik natuurlijk niet in mijn eentje kunnen," zeg ik.

"Okay, ik raad je aan op het moment dat je merkt dat lopen zwaar begint te worden een bed in de woonkamer te zetten zodat je makkelijker naar het ziekenhuis kan worden gebracht voor een keizersnee wanneer het zover is. Het kan ook zijn dat je hier al eerder ligt dan dat de weeën beginnen, maar het ligt er echt aan hoe jouw lichaam hiermee omgaat. Ik zal in ieder geval regelmatig een bezoekje brengen," zegt ze en ik knik dankbaar waarna ik vertrek.


Twee dagen later heb ik mijn vrienden laten komen. "Ik moet jullie iets vertellen," zeg ik dan zachtjes. "Ik ben zwanger van in ieder geval zeven kindjes," zeg ik dan.

"En wij kunnen de vader zijn?" Vraagt Tao en ik knik en tot mijn verbazing krijg ik van al mijn vrienden een knuffel, behalve van Tom, die blijft op een afstandje staan.

"Ik ben de vader niet hoor," zegt Tom.

"Tom, jij kan net zo hard de vader zijn als wij. Jij hebt hem die nacht net zo hard geneukt als dat wij hebben gedaan," zegt Wilco.

"Ik voel het gewoon aan alles dat ik niet de vader ben," zegt Tom.

"Maar je kan er alsnog voor hem zijn als goede vriend, je bent zelfs z'n allerbeste vriend. Wil je hem nu laten stikken of wat?" Vraagt Wilco die wat verder van mij wegloopt om dichter bij Tom te komen staan.

"Ik ben met Rosalie getrouwd," is alles wat hij daarop zegt.

"Ook al ben je met haar getrouwd, dan nog blijf je, je vrienden steunen! En als je toch de vader blijkt van één van de kinderen dan neem je, je verantwoordelijkheid. Dat Rosalie dan van je wilt scheiden boeit mij dan niks!" Roept Wilco uit.

"Laat maar Wilco," zeg ik dan zachtjes en hij draait zich naar mij om.

"Maar Bill, hij moet zich realiseren dat hij dit niet kan maken," zegt Wilco.

"Het is okay, ik wil geen ruzie," zeg ik dan.

"Okay, maar er is wel iets wat ik wil delen," zegt Wilco en ik knik even.

"Heb je, je ooit afgevraagd waarom we die dronken nacht allemaal seks met jou hadden?" Vraagt Wilco dan en langzaam schudt ik mijn hoofd. "We hebben allemaal gevoelens voor jou, zelfs Tom, ook al heeft hij het nooit willen toegeven. Hij is zelfs Rosalie gaan daten en is nu met haar getrouwd," zegt Wilco en natuurlijk krijgt hij een duw van Tom, maar dat negeert hij. "Als de baby's geboren zijn willen we strijden om jouw hand en wie je dan uiteindelijk kiest mag met jou in het huwelijksbootje stappen," zegt Wilco dan en mijn ogen worden groot. Dit had ik niet zien aankomen, maar toch stem ik er mee in. Ik heb altijd al willen trouwen en zo'n strijd kan er misschien voor zorgen dat ik erachter kom van wie ik kan gaan houden, of Tom nu meestrijd of niet, maar met dat hij al getrouwd is heb ik zo het vermoeden dat hij die strijd aan zich voorbij laat gaan.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wow 7!
  Wist niet eens dat kan.

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Het kan, maar dat het een uitzondering is, is een feitxD

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Ja wist wel dat kon door ivf
   Maar natuurlijk 😱
   Ik zou me dood geschrokken zijn

   1 jaar geleden
  • syllie1992

   Hahah, ik denk dat Bill ook nog niet helemaal beseft wat het inhoudt 7 Kids in 1 keerxD

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Nee weet ik wel zeker

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen