Pete pov:

'Ben je nu blij? Ze is weg!' De woede is goed te horen in mijn stem. Tegenover me staat Crystal met rood doorlopen ogen. 'Zij is de reden dat wij uit elkaar gaan.' kaatst ze terug. Ik baal mijn vuisten. Al een half uur maken we ruzie. Tallulah is net opgehaald door haar broer. Shawn heeft verteld dat er over mij en Tallulah wordt gepraat. En daarnaast voel ik me ook nog eens enorm schuldig over wat er is gebeurd. 'Tussen ons ging het al langer niet goed. Maar dat geeft jou geen reden om het roddelcircuit te voeden met desinformatie.' Crystal kijkt weg. 'Je bent verliefd op haar.' de pijn is te horen in haar stem als ze deze conclusie trekt. 'Ze had hier nooit moeten komen. Als die Beta van jou nooit daar dat feestje was gegaan, hadden we deze ellende nooit gehad.' Mijn bloed begint te koken als ze deze uitspraken doet. 'Tallulah hoort hier niet!' schreeuwt ze. Ik kijk haar strak aan. 'Zij hoort hier thuis. Meer dan jij doet! Jij bent hier niet geboren.' terwijl ik dat zeg, voel ik hoe het me spijt. Dat laatste ging te ver. Zelfs voor Crystal. Ze kijkt boos en wil weg lopen. Ik pak haar arm beet. 'Of je het nu wilt of niet. Over 3 dagen hebben we die bijeenkomst. Daarna ben je van me af.' Crystal maakt zich los uit mijn greep en loopt mijn kantoor uit. Ik zucht als de deur dicht gaat en gooi een kopje van mijn bureau.
Alles goed baas? John meld zich. Waarschijnlijk was onze ruzie goed te horen in het hoofdkwartier. Ik antwoord John dat ik ga slapen, het is al laat. Ik raap de scherven op en gooi deze in de prullenbak in de hoek van het kantoor.
De Hoge Raad heeft duidelijkheid gegeven over de scheiding. We moeten bijeen komen in Yellow Stone samen met de andere Alpha's. Daar praten we over de scheiding en mag Crystal aangeven naar welk pack zij toe wil gaan. Dit kan zijn haar oude pack, maar ook een nieuwe. Of ze blijft in River Pack. Na deze keuze zal ik haar moeten afwijzen en is onze band verbroken. Ik slik bij die gedachte. Ondanks dat ik niet verliefd op haar ben, hebben we wel een jaar samen doorgebracht. Het was niet altijd slecht. Wat had ik graag gewild dat het anders ging.
En als we dan gescheiden zijn... Wat moet ik dan? Dan claim je Taulah bromt Elijah. Die wil me waarschijnlijk niet zien voorlopig. En geef haar eens ongelijk. Ik herkende haar niet en heb haar aangevallen. Misschien moet ik haar bellen. Maar als ik mijn mobiel pak, herinner ik de regels die de Hoge Raad ne heeft opgelegd. Zij moet naar mij toe komen. Ik loop naar boven. Vanavond slaap ik niet bij Crystal. Ik open de deur van de logeerkamer en ruik meteen de geur van Tallulah. Ze is nog niet lang weg. Ik neem plaats op het bed en ga liggen. Nog drie dagen. Nog drie dagen en dan veranderd alles. Na de bijeenkomst moet ik de rest hier in lichten. Wat waarschijnlijk niet nodig is. Tegen die tijd weet iedereen het.

Drie dagen later.

Mijn hart klopt in mijn keel. Met alle Alpha's zit ik in een ruimte. Enigszins bang voor hun oordeel zal ik de situatie moeten gaan uitleggen. Ook aan de vader van Tallulah. Crystal zit naast me, maar oogt minder zenuwachtig dan ik. Ze weet wat er gaat gebeuren. Als de laatste Alpha binnen komt lopen, schraapt de Alpha van Yellow stone zijn keel. 'Welkom iedereen. We gaan het vandaag hebben over de scheiding van Alpha Pete en Luna Crystal. Jullie hebben net als ik bericht ontvangen van de Hoge Raad.' Zijn blik wendt hij naar mij. 'Kun je ons vertellen wat de bedoeling is? En wellicht ook de reden van jullie scheiding?'
Ik sta op en voel hoe mijn handen trillen. Ik baal ze tot vuisten en begin met mijn verhaal. Ik vertel ze hoe ik Crystal heb ontmoet en hoe ik er voor gekozen heb met haar te trouwen en niet langer te wachten op de ware. Ik noem hoe we geen zwangerschap hebben gehad en de conclusie van onze arts. Ik kijk even naar Crystal. 'We wilden graag een opvolger, maar dat is ons niet gegund.' De Alpha's knikken. 'Maar daar zijn wel oplossingen voor, merkt iemand terecht op.' Ik kijk naar Chayton die naast zijn vader zit. 'Ik heb iemand ontmoet die wel de ware blijkt te zijn.' een stilte valt en ik leg uit hoe het heeft kunnen gebeuren ondanks het huwelijk waarin ik zit. 'En wie is deze dame?' Vraagt Alpha van Yellow Stone. Ik kijk naar Chayton die me een bemoedigend knikje geeft. 'Tallulah.' meteen gaan alle blikken naar de overkant van de tafel. 'Hmm.' zegt hij kort. 'Laten we het daar later over hebben.' ik knik. 'Voor nu. Als ik voor Yellow stone spreek, begrijp ik de situatie. We zien geen reden om dit niet te doen en Crystal is, als ze dat wil, welkom'. Ik haal enigszins opgelucht adem. Met zijn toestemming wordt het makkelijker om de rest mee te krijgen. En dat is inderdaad ook wat er gebeurd.
Dan is nu het moment om het echt af te sluiten. Ik kijk naar Crystal. 'Crystal. Hierbij zal ik je afwijzen als mijn partner. We zijn niet voor elkaar bestemd.' en met die woorden zie ik de tranen in Crystal haar ogen ontstaan. De rest van de bijeenkomst gaat aan me voorbij. Crystal gaat naar haar oude pack terug. Naar haar familie.
Ik pak mijn spullen en loop het huis uit. Ze is hier! Ja natuurlijk is ze hier! Ze woont hier, antwoord ik Elijah. Crystal gaat meteen door naar haar familie dus ik keer alleen terug naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen