Tom POV.

Het is inmiddels woensdag en ik sta op het schoolplein te wachten totdat Timothy naar mij toe komt gerent. "Vandaag zie ik Samantha weer," zegt hij vrolijk en ik knik met een glimlach. De afgelopen paar dagen heeft hij het de hele tijd over z'n zusje gehad. Straks wilt hij zondag niet meer naar mij toekomen omdat hij bij zijn zusje wilt blijven. En ik zou het hem geen eens kwalijk nemen, Samantha is ook gewoon zo'n lieverdje.

Ik loop dan met Timothy naar Bill z'n nieuwe huis toe en druk op de bel. "Papa, mag ik naar Samantha?" Vraagt Timothy gelijk wanneer de deur opengaat.

"Krijg ik geen eens eerst een kus?" Vraagt Bill waarna hij Timothy een knuffel geeft en Timothy drukt een kus op Bill z'n wang.

"Nu mag ik wel toch?" Vraagt hij.

"Ze ligt in de box in de woonkamer, als je de deur door gaat zie je d'r gelijk," zegt Bill en gelijk rent Timothy erheen.

"Hij is echt gek op z'n zusje," zeg ik met een glimlach.

"Dat blijkt," zegt Bill en ik knik even waarna Bill mij binnen laat en in de woonkamer kijk ik gelijk naar Timothy die bij de box staat. "Jij mag ook wel eerst bij Samantha kijken voordat ik je een rondleiding geef," zegt Bill dan en ik knik even waarna ik naar Timothy en Samantha toeloop. Ik til Samantha dan uit de box en houdt haar dicht tegen mij aan.

"Jij vindt Samantha ook lief," zegt Timothy dan en ik lach even.

"Ze is dan ook heel lief," zeg ik en ik geef haar een kusje waarna ik haar terug leg.

"Timothy, wil jij het huis ook zien?" Vraagt Bill dan.

"Ik wil hier blijven," geeft hij als antwoord.

"Okay, we hebben de tijd," zegt Bill, waarmee hij natuurlijk bedoelt dat Timothy hier nog een aantal dagen is.

Ik loop dan met Bill mee en hij laat mij alle kamers zien. "Wow, Samantha's kamertje is echt zo schattig en ook Timothy z'n kamer is echt geweldig," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Ik wil geen saaie kamers voor ze, dus heb ik uitgepakt," zegt hij en ik knik.

"Is de scheiding met Anis inmiddels eigenlijk helemaal rond?" Vraag ik en Bill knikt.

"Ja, mijn advocaat heeft het allemaal kunnen regelen. Natuurlijk wou Anis eerst niet tekenen, maar na een paar dagen gelukkig wel," zegt Bill en ik knik even. Het is fijn om Bill zo ontspannen te zien, misschien is het deels schijn, maar het is sowieso al een stuk beter dan de eerste paar weken dat hij tijdelijk bij mij woonde. "Oh, dit is trouwens het kamertje waar jij hopelijk nog steeds mee wilt helpen," zegt Bill dan.

"Natuurlijk," zeg ik en ik kijk het kamertje wat rond. "Dit is eigenlijk een perfecte kinderkamer," zeg ik dan.

"Eerlijk? Dat vond ik ook al en daarom heb ik het idee dat het kamertje ongebruikt gaat blijven. De angst voor een nieuwe zwangerschap is misschien weg omdat het met Samantha allemaal soepeler verliep, maar dit keer is het meer dat ik niet denk ooit nog een man te nemen," zegt Bill en ik knik begrijpend. Ik kan hem dat ook niet kwalijk nemen na wat hij heeft meegemaakt met Anis. "Ik heb hier lichtgele verf en hier een roller," zegt Bill en ik knik even waarna ik hem begin te helpen.

Na een tijdje te hebben gewerkt, terwijl we tussendoor natuurlijk wel af en toe even bij de kinderen moesten kijken, botst Bill lichtjes tegen mij op waardoor er wat verf op mijn shirt komt. Ik zie Bill verstijven terwijl hij mij wat angstig aankijkt. "Het is okay, ik had al bewust oude kleding aangedaan," zeg ik en gelijk zie ik Bill wat ontspannen waarna hij zijn armen om mij heen slaat en ik houd Bill dicht tegen mij aan terwijl mijn hart sneller begint te kloppen. Dit is totaal niet het juiste moment om verliefd te worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa
    Houd je niet tegen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen