Bill POV.

De volgende ochtend sta ik onder de douche wanneer Nils ineens binnenkomt gelopen. "Oh, fuck, sorry, je had de deur niet op slot gedaan," zegt Nils en ik doe het douchegordijn open waardoor ik zie dat hij al naakt is.

"Je had je al uitgekleed terwijl Tom je kon zien?" Vraag ik.

"Hij vond het niet erg," zegt Nils en ik kijk even naar zijn penis waardoor ik terugdenk aan gisterenavond. "Ik ehm, ik kom zo wel terug," zegt Nils, maar ik schud mijn hoofd.

"Ik ben toch bijna klaar, dus je kan erbij komen," zeg ik en Nils knikt waarna hij bij mij onder de douche komt staan. Ineens voel ik zijn lippen op die van mij en ik trek Nils dichter tegen mij aan terwijl ik hem blijf zoenen, maar dan duw ik hem toch uiteindelijk bij mij weg. "Dit kan niet," zeg ik en ik zie Nils knikken waarna ik onder de douche uitstap. Ik droog mij snel af en zodra ik mij heb aangekleed loop ik de woonkamer in waar ik Tom op de bank zie zitten. "Moet je niet ook douchen?" Vraag ik.

"Ik douche thuis wel," zegt Tom zachtjes en ik ga naast hem op de bank zitten.

"Tomi, ben je okay?" Vraag ik bezorgd en ik leg mijn hand op zijn wang.

"Er is niks Bill," zegt hij zachtjes, maar ergens geloof ik hem niet. Ik besluit het er voor nu maar bij te laten en druk een kusje op z'n wang.

Wanneer Nils de woonkamer in komt gelopen zie ik Tom naar onder kijken. "Is er wat gebeurt tussen jullie twee?" Vraag ik daarom ook.

"Nee!" Roepen ze allebei tegelijkertijd uit wat voor mij juist verdachter is.

"Kunnen we nu gaan?" Vraagt Tom en ik knik.

"Dag lieve Ruben," zegt Nils en hij geeft zijn zoontje nog een kusje en hij zegt ook Brooke gedag waarna Tom en ik Ruben, Brooke en Rose met ons meenemen.Thuis aangekomen open ik de deur en gelijk komen Maddy en Nikki naar de deur toegelopen. "Waar is Ellen?" Vraag ik verbaasd aangezien ze altijd met z'n drieën zijn.

"Ze hebben ruzie gehad. Niks ergs, gewoon zo één die broers en zussen wel vaker hebben," zegt de oppas dan en ik knik even.

"Meiden, jullie moeten het wel goedmaken met Ellen he," zeg ik.

"Weten we," zegt Nikki terwijl ze naar Ruben en Rose aan het staren is.

"Nou, dit is dus jullie broertje Ruben en dat is jullie zusje Rose," zeg ik met een glimlach.

"Mogen we met ze spelen?" Vraagt Nikki dan.

"Daar zijn ze nu nog te jong voor lieverd, maar het moment dat het wel kan komt vanzelf," zeg ik en Nikki knikt waarna ik ze gebaar dat ze maar moeten spelen en ik pak Tom z'n hand vast. "Ik hou van je Tomi," zeg ik en ik druk een kus op z'n hand waarna hij toch even naar mij glimlacht.

"Ik hou ook van jou," zegt Tom en hij drukt z'n lippen op die van mij, waarna we maar besluiten om eens even te kijken of we nog wat in hun kamertje moeten doen voordat ze daar terecht kunnen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nils heeft Tom gegrepen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen