Caleb POV.

Ik loop naar Bill toe en hij glimlacht even naar mij. "Hey schat," zegt hij en hij legt zijn armen om mij heen.

"Bill, ik zal kort door de bocht zijn, maar Tom heeft jou vanochtend bevrucht," zeg ik dan.

"Huh, wat? Hoe?" Vraagt Bill verward.

"Hij heeft zo'n pilletje in jouw drinken gedaan gisterenavond," zeg ik zachtjes en Bill z'n ogen worden groot.

"Wat een klootzak!" Roept Bill uit en ik pak voorzichtig z'n hand vast.

"Er is een oplossing voor. Het is alleen niet zonder risico, maar ik zorg ervoor dat jij blijft leven," zeg ik waarna ik nog verder uitleg hoe het te werk gaat.

"Doe maar, ik wil geen zwangerschap meer, sowieso geen kinderen meer. Hoe heeft hij dit kunnen doen?" Vraagt Bill, nog altijd vol ongeloof en ik druk een kus op z'n wang.

"Dan moet je dit buisje drinken," zeg ik en Bill knikt even en pakt het buisje van mij aan. In één teug drinkt hij het op.

"Ik voel mij niet goed," zegt Bill na even en ik neem zijn hand in mijn hand. Ik heb echt grote angst om te laat te zijn met het tegengif en ik denk niet dat ik het zou overleven mocht ik Bill verliezen.

Wanneer Bill z'n ogen dichtvallen giet ik het tegengif in z'n mond en hij weet het nog net door te slikken voordat zijn lichaam verslapt. "Bill!? Bill!?" Roep ik wanneer er geen teken van leven te zien is en ik voel ook geen hartslag meer. "Kom op Bill, verlaat mij niet, alsjeblieft!" Roep ik uit waarna ik aan de hartmassage begin. "Bill, ik hou van je, alsjeblieft," smeek ik en een traan verlaat mijn ogen terwijl ik door blijf gaan met de hartmassage.

Ineens ademt Bill hard uit en zijn ogen schieten open. "Bill!" Roep ik en ik sla mijn armen om hem heen. "Laat mij nooit, maar dan ook nooit meer zo schrikken," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Sorry," zegt hij zachtjes.

"Niet jouw schuld," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang. Ik heb nog nooit zoveel angst gevoeld als vandaag. Soms lijkt het net alsof Tom niks om ons geeft. Ik weet dat, dat onzin is, hij is gewoon zo opgevoed dat als hij er moeite voor doet dat hij dan altijd zijn zin kan krijgen en het is niet makkelijk om dat uit hem te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Maar dit gaat er ver
    Bill is nu zwaar verzwakt !

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen