Bill POV.

Na het eten neem ik Tom mee naar mijn slaapkamer en ik pak een condoom uit mijn laatje. "Bill, we zijn bij jouw ouders thuis," zegt Tom.

"Het is ook mijn huis," zeg ik en Tom glimlacht even. Tom trekt mijn broek uit en ik glimlach even wanneer hij ook zijn eigen broek naar beneden trekt. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik kus hem gewillig terug waarna hij het condoom om doet en in mij gaat totdat we allebei zijn klaargekomen. Ik weet niet wat het is, maar ik kan gewoon geen genoeg krijgen van Tom.Vandaag is het de dag dat ik Tom zijn ouders ga ontmoeten en ik ben vreselijk nerveus. Tom legt zijn hand op mijn rug. "Ze zijn echt super relaxed," zegt Tom en ik knik even waarna Tom op de bel drukt en hij neemt mijn hand in die van Bill. "Bill, dit zijn mijn ouders, pap, mam, dit is Bill," zegt Tom en hij drukt een kus op de wangen van z'n ouders.

"Leuk je te ontmoeten," zegt zijn moeder die mij gelijk een knuffel geeft, z'n vader houdt het gewoon bij een knikje. Daarna lopen Tom en ik naar binnen en het heeft niet lang geduurd voordat ik mij toch kon ontspannen. Z'n ouders zijn echt geweldig. De avond die ik daar verder doorbreng is dan ook heel gezellig.


Ik ben inmiddels al even met Tom op tour en ik voel hoe hij zijn armen om mij heen legt. "Hmm, ik wil slapen," zeg ik en Tom lacht even.

"Dat mag," zegt Tom waarna ik mijn ogen sluit.

Wanneer ik de volgende dag mijn ogen open weet ik dat Tom al wat interviews aan het doen is terwijl een misselijk gevoel mij voor de derde ochtend op rij overvalt en ik stap snel het bed uit om naar de wc te rennen en over te geven.

Ik loop de kamer in en kijk naar mijn tas en pak daar de zwangerschapstest uit die ik gisteren heb gekocht. Ik verwacht niet dat hij positief gaat zijn, maar aangezien ik de symptomen heb kan ik het, het beste zeker weten.

Ongeveer 10 minuten later staar ik met grote ogen naar de positieve test. Hoe kan dit? Ik weet echt 100% zeker dat Tom en ik het altijd veilig hebben gedaan en er is ook nooit wat misgegaan. Hoe kan ik dan alsnog zwanger zijn? En wat als het weer misgaat zoals die ene keer toen ik 16 was? Fuck, Tom en ik zijn geen eens echt samen. Dit kan niet goed gaan.


Tom POV.

Ik zit bij Sandra, mijn manager, aangezien zij wat met mij moest delen. "Wat is het?" Vraag ik.

"Je gaat Bill vandaag vertellen dat je terug samen wilt zijn met je ex," zegt ze.

"Maar de zes maanden zijn nog niet om," zeg ik.

"Nina is een geweldige zangeres, als je weer wat tijd met haar doorbrengt weet ik zeker dat je opnieuw verliefd op haar kunt worden, zeker met het duet wat ik voor jullie heb laten schrijven. En dat jullie weer samen zouden zijn is voor dat duet geweldige promo," zegt Sandra.

"Maar, moet Bill dan niet van tevoren worden gewaarschuwd?" Vraag ik.

"Nee, vanavond vertel je het hem onder het oog van de paparazzi en daarna loop je regelrecht naar Nina toe," zegt Sandra waarna ik maar knik, ik weet dat het geen nut heeft om er tegenin te gaan. En misschien heeft ze gelijk en kunnen Nina en ik echt opnieuw verliefd worden.


Die avond sta ik voor het restaurant en Bill komt ook aangelopen en hij wilt mijn hand vastpakken, maar ik trek hem voorzichtig weg en Bill kijkt mij niet begrijpend aan. Ik kijk even het restaurant in waar ik Nina al zie zitten en ze zwaait even naar mij en ik zwaai voorzichtig terug en zie Bill even achter zich kijken om dan weer naar mij te kijken.

"Ik ga verder met Nina," zeg ik dan en nog steeds zie ik aan Bill z'n gezicht dat hij er niks van snapt. "Heb je mij niet gehoord? Wij horen niet samen, het is beter als we elkaar niet meer zien," zeg ik dan en Bill kijkt mij met tranen in zijn ogen aan waarna hij wegrent. "Bill!?" Roep ik hem achterna en ik kijk even naar Nina in het restaurant, maar in plaats van naar haar toe te gaan, zoals ik zou moeten doen, ren ik achter Bill aan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go tom!!
    Beter dat die achter Bill aan gaat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen