Bill POV.

Er zijn een paar weken voorbij gegaan. Weken die ik alleen met Caleb en de kinderen heb doorgebracht, voor ons beide ook een vorm van protest met wat Tom heeft gedaan. "Ik ben nog steeds moe," zeg ik tegen Caleb en hij trekt zich dicht tegen mij aan.

"Dat kan ook nog wel eventjes duren. Jouw lichaam heeft veel te verduren gehad. Je was bijna dood," zegt Caleb en ik knik even en dan ook in combinatie met de baby's die veel zorg vragen zorgt er zeker voor dat ik moe blijf.

"Willen jullie nu eindelijk weer met mij praten?" Vraagt Tom die zomaar mijn slaapkamer in komt gelopen.

"Tom, waarom zouden we? Bill was bijna dood mede omdat we zoiets drastisch moesten doen omdat jij het niet kon laten om hem zwanger te willen hebben! Had dat dan bij mij gedaan, maar nee, je moest het bij Bill doen terwijl je weet hoe slecht hij zich voelde voor en na de geboorte van de vierling tot aan die vakantie!" Roept Caleb uit en ik weet dat Caleb echt woedend is. Ik weet hoe diep het hem heeft geraakt om mij bijna te zien sterven.

"Ik had het ook bij jou geprobeerd, maar jij en ik hebben nog geen seks gehad, dus is er nog niks mee gebeurt, hoop ik," zegt Tom en ik zie dat Caleb z'n ogen vuur spugen.

"Rot op Tom, nu!" Roept Caleb woedend uit.

"Sorry Caleb, ik zal het nooit meer doen, okay?" Zegt Tom, maar Caleb schudt z'n hoofd.

"Kom over een paar weken nog maar eens terug," zegt Caleb waarna hij naar mij toedraait en ik leg mijn hand op z'n wang en hoor Tom vertrekken.

"Ben je okay?" Vraag ik aan Caleb.

"Ja, ja, ik zal altijd wel top zijn vanaf nu, dan lopen we geen risico," zegt Caleb en ik knik even en leg mijn armen om Caleb heen. "Ik wil Tom zo graag weer vertrouwen, maar hoe kunnen we dat?" Vraagt Caleb dan.

"Ik heb zo'n idee dat hij nooit meer zoiets doms gaat doen, maar ja, het vertrouwen is nu ver te zoeken, maar misschien kan het ooit nog hersteld worden en misschien gaat zijn kleinkind straks daar de sleutel voor zijn," zeg ik.

"Ik hoop het," zegt Caleb en ik geef hem een kusje.

"Ik ga nog even slapen, misschien kan jij Michelle bellen? Dan kunnen jullie met de vierling wandelen. Alleen met de vierling wandelen is wat lastiger," zeg ik en Caleb knikt.

"Is goed," zegt hij en hij stapt uit het bed en zodra de deur is gesloten sluit ik mijn ogen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Eigen schuld Tom
    Caleb woede is te recht
    Eerlijk zie ik Bill nog harder in storten door Tom actie

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen