Tom POV.

Wanneer ik Bill heb bijgehaald pak ik zijn hand vast waarna hij mij met een betraand gezicht aankijkt en ik kijk even naar de paparazzi die mij gevolgd is waarna ik mijn arm om Bill heen leg en hem meeneem naar ons hotel voor wat privacy. "Bill, je had mij moeten vertellen dat je echt verliefd op mij bent geworden. Dan had ik daar rekening mee gehouden bij ieder idioot ding dat Sandra zou voorstellen," zeg ik.

"Dat is het niet," zegt Bill zachtjes.

"Wat dan?" Vraag ik verbaasd, want dat was het enige waar ik aan kon denken wat hem zo overstuur zou kunnen maken.

"Ik ben zwanger," zegt Bill zachtjes en mijn ogen worden groot en ik laat mij op het bed zakken.

"Maar we deden het altijd veilig, wanneer is het misgegaan?" Vraag ik.

"Ik weet het niet. We hadden het gewoon niet zo vaak moeten doen, hoe vaker we het doen des te groter was de kans dat het een keer mis zou gaan, denk ik," zegt Bill zachtjes.

"Fuck. Ik ben niet gemaakt voor een kind. Ik heb ook geen leven voor een kind," breng ik uit en ik hoor hoe Bill begint te huilen en gelijk sta ik op en sla mijn armen om hem heen. "Niet huilen, okay, we komen er uit," verzeker ik hem.

"Ik ben bang Tom," snikt hij.

"Vanwege je doodgeboren zoontje?" Vraag ik zachtjes en ik voel Bill knikken. "Dat gaat nu niet gebeuren, okay? Wanneer deze tour voorbij is zet ik alles even on hold totdat de baby twee maanden oud is. Ik laat het je niet alleen doen, okay? We zijn allebei verantwoordelijk en ik loop daar niet voor weg," verzeker ik hem wanneer er op de deur wordt geklopt. "Zet je schrap," waarschuw ik Bill alvast waarna ik de deur open en Sandra komt gelijk met Nina binnengelopen.

"Wat flik je mij nu Tom!" Roept Sandra gelijk naar mij toe.

"Ik deed wat voor mij op dat moment het beste voelde," zeg ik, want dat is ook gewoon de waarheid.

"Je gaat nu alsnog met Nina uit eten, jullie worden vast alsnog gelukkig," zegt Sandra.

"Nee! Ik doe niks waar mijn kind straks de dupe van kan worden!" Roep ik en Sandra d'r ogen worden groot.

"Wie is er zwanger?" Vraagt ze.

"Bill natuurlijk, ik mocht toch geen seksueel contact hebben met anderen!" Roep ik en ik draai even met mijn ogen.

"Oh, dan doen we net alsof het kind van jou en Nina is, probleem opgelost," zegt Sandra.

"Waar slaat dat nou op!? Het is wel heel laag om er überhaupt al over na te denken om de baby bij Bill weg te willen halen!" Roep ik uit.

"Dan laten we Bill straks alleen met de baby en wordt je alsnog gelukkig met Nina," zegt Sandra. "Anders krijgt Bill alsnog die boete," zegt ze.

"Die betaal ik dan wel," zeg ik vastbesloten.

"Je moet gewoon luisteren!" Roept ze.

"Nee! Ik moet helemaal niks! Nina heeft mij een paar jaar terug pijn gedaan! Waarom ben je dat ineens zo aan het pushen!? Allemaal voor een stom duet!? Nee, ik ben er klaar mee! Ik laat niet meer met mij spelen, die tijd is voorbij!" Roep ik uit, want ik ben echt woedend, dat met gevoelens spelen moet stoppen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go tom!!!
    Laat maar zien wie de baas is een keer!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen