Bill POV.

"Tom, je weet dat als jij mee zou strijden om mijn hand dat de keuze dan makkelijk is gemaakt," zeg ik waarna ik met Tirza in mijn armen de kamer uitloop en ik leg haar in haar bedje.

"Ik ben er klaar voor," zegt Tao dan achter mij en ik draai mij om waarna ik knik en Tao pakt mijn hand vast waarna ik samen met hem vertrek. De anderen letten wel op de kinderen.

Wanneer we bij het restaurant zijn aangekomen zet ik mij neer en Tao zet zich tegenover mij. "Wat zoek je in een man, Bill?" Vraagt hij dan en ik glimlach even.

"Hij moet mij begrijpen op ieder punt. Hij moet lief zijn, knap en ja ik weet niet. Ik denk ook dat het gewoon groeit, de gevoelens en dan hoeft het niet eens altijd iemand te zijn die 100% bij je past," zeg ik en Tao knikt begrijpend.

Op deze manier snijden Tao en ik nog meer onderwerpen aan en ik moet zeggen dat deze date al wat soepeler verloopt dan de date die ik eerder vandaag had met Wilco, ook al weet ik nu nog niet hoe de date gaat aflopen.Later die avond staan we voor mijn huis wanneer Tao zijn lippen op die van mij drukt en ik probeer de deur open te maken. Zodra ik de deur open heb loop ik zoenend met hem het huis in wanneer ik ineens iemand hoor kuchen en gelijk laat ik Tao los. "Tom?" Vraag ik verbaasd, want ik had hem hier niet meer verwacht. Ik zie dan dat hij David en Andy in z'n armen heeft. "Waar zijn Timo en Wilco?" Vraag ik dan.

"Naar één of andere club, Jay, Steven en Thymen ook trouwens," zegt Tom.

"Wat? Hoelang ben je hier al alleen met de kinderen?" Vraag ik dan.

"Één uur. Ik wou gewoon nog wat langer bij Jack blijven, wist ik veel dat ze mij als ideale oppas zouden zien," zegt Tom.

"Okay, we redden het wel met z'n drieën," zeg ik dan.

"Nou, ehm, Bill, ik denk dat ik ook naar de club ga," zegt Tao ineens.

"Wat? Dat kun je niet maken," zeg ik.

"We zitten al drie maanden lang bijna constant met de kinderen. Wij willen ook gewoon weer lol maken," zegt Tao en voordat ik kan reageren is hij al de deur uit.

Ik draai mij dan naar Tom toe. "Tom, zeg mij alsjeblieft dat je deze nacht hier blijft. Ik kan zeven baby's niet in mijn eentje aan, met z'n tweeën is de uitdaging al groot genoeg," smeek ik hem haast.

"Maar Rosalie..." Begint Tom.

"Alsjeblieft Tom. Je bent mijn allerbeste vriend en ik heb je echt nodig," zeg ik waarna ik Tom toch zie knikken en ik zucht opgelucht. Ik kan de anderen echt niet geloven. Drie maanden lang heb ik altijd genoeg hulp gehad met de kinderen. Maar nu willen ze ineens weer uit, terwijl ze het daar met mij nooit over hebben gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Uit gaan boven de kinderen
    Dikke nee

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen