. . .

Emilio wilde nu niet zeggen dat hij zenuwachtig was, maar helemaal comfortabel voelde hij zich niet toen hij bij het appartement van Jip aanbelde. De enige films waar hij met meiden naar keek waren pornofilms en dan was het maar al te duidelijk wat voor doel die hadden. Dit meisje was anders – ze was zo groen als het maar kon. Samen een romantische film kijken was voor hem dan ook gewoon stap één van in haar broek komen, of dat hem zou lukken was echter nog maar de vraag. Dat het nu ook nog eens het zusje van zijn baas was, zorgde er niet voor dat hij zich heel comfortabel voelde. Waarschijnlijk kreeg hij er spijt van – maar hij stond hier nu toch al.
      De deur zwaaide open. ‘Hoi Emilio!’ Jip keek hem met een onschuldige, stralende glimlach aan.
      ‘Hé mooierd.’ Hij gaf haar een knipoog. Hij boog naar haar toe om haar wang te kussen en schiep daarna weer wat meer afstand tussen hen.
Haar ogen straalden toen hij dat deed. 'Wil je wat drinken?' vroeg ze, terwijl ze hem ging naar de woonkamer. 'Ik heb ijsthee gekocht.'
      'Oh, prima hoor.' Hij liep met haar mee naar de keuken en leunde tegen de deurpost aan terwijl hij toekeek hoe ze de koelkast opende en glazen pakte.
      Terwijl hij wachtte keek hij om zich heen. Een van Jips huisgenoten zat op de bank. Een knap meisje, met blonde krullen die over haar schouders hingen en een mooi gezichtje. Zodra hij naar haar knikte, keek ze echter vlug weg. Hij dacht dat ze een begroeting mompelde, maar helemaal zeker was hij er niet van.
      'Dat is Grace,' zei Jip. 'Grace, wil jij ook wat drinken? Hmm, misschien wil Sep ook wel, die is naar buiten om te roken,’ vervolgde ze tegen Emilio. Ze haalde haar schouders op en schonk nog twee glazen vol, al hoorde Emilio Grace murmelen dat ze niet hoefde.
      Emilio merkte wel dat Grace amper naar hem durfde te kijken. Een beetje overdreven. Het was niet alsof hij haar zou gaan bespringen. Ze was misschien wel achterlijk mooi, maar ze oogde nogal saai en had niet de minste sexappeal. Haar grijze sweater liet wel erg veel aan de verbeelding over, en ze keek alsof ze liefst een coltrui zou dragen.
      Als Jip niet vlak achter hem had gestaan had hij misschien toch wat flirterigs gezegd, maar hij wilde niet laten doorschemeren dat ze niet bepaald de eerste voor hem was. Hij draaide zich om en nam een glas drinken van Jip aan. 'Thanks mop.'
      'Ik heb de film al op mijn laptop gezet en mijn laptop verbonden met mijn tv,' zei Jip. 'We moeten wel op mijn bed zitten want ik heb geen bank of zo!' Ze ging hem voor naar haar kamer.
      Emilio liep achter haar aan. 'Dat geeft niet,' zei hij.
      Beter juist.
      Hij stapte de kamer binnen. Het was meisjesachtig en de muren hingen vol met filmposters. Het deed hem denken aan de kamer van een veertienjarige en hij voelde zich er een beetje ongemakkelijk door. Hoe oud was ze eigenlijk? Vast wel achttien. Ze leek hem niet zo slim dat ze zo maar even twee klassen oversloeg.
      'Het is wel een kerstfilm,' zei Jip. Ze ging op haar bed zitten.
      'Ik vind het best.' Hij kroop naar achteren op het matras tot hij met zijn rug tegen een berg kussen tegen de muur zat. Hopelijk viel hij niet in slaap zo.
      Jip drukte op play en kroop naar achteren. Ze trok haar knieën op en sloeg haar armen eromheen.

De film was saai. Niet dat hij anders had verwacht, maar het was toch jammer. Waarschijnlijk de reden dat hij nooit films met wijven keek. Dan moest hij het zelf maar interessanter maken. Hij wachtte op een moment dat er wat romantisch in de film gebeurde en legde toen subtiel een arm om haar heen.
      Jip keek een beetje aarzelend opzij, leek te overwegen of ze ook iets moest doen. Uiteindelijk kroop ze wat dichter tegen hem aan en legde haar hoofd tegen zijn schouder. Waar ze haar arm moest laten leek ze niet te weten, want die legde ze drie keer opnieuw neer.
      Aan haar houterige bewegingen merkte Emilio wel dat ze dit nooit eerder had gedaan. Met zijn duim wreef hij over haar schouder in de hoop dat ze zich wat meer zou ontspannen. Hij keek opzij en glimlachte toen ze zijn blik ving.
      Ze bloosde, legde aarzelend een hand tegen zijn borst. Aan haar ademhaling merkte hij dat ze zenuwachtig begon te worden. Verwachtte ze wat van hem? De kans dat zij hém zou gaan zoenen was wel heel erg klein, maar hij wilde haar ook niet afschrikken. Hij tilde zijn hand op, streek lichtjes met zijn vingers door haar haren, waarbij hij af en toe haar oorschelp raakte. Eigenlijk had hij geen flauw idee waar hij mee bezig was. Hoeveel ervaring hij ook in bed had - met kleine tedere gebaren was hij niet echt bekend - die sloeg hij doorgaans over. Jip was echter als een bleu tienermeisje. Hij dacht terug aan zijn tijd op de middelbare school, toen Juan met het meest verlegen meisje van de hele school ging. Bij hem ging het natuurlijk, van die kleine dingen die meiden waarschijnlijk romantisch vonden. Emilio had destijds alleen maar zijn ogen gerold en snapte niet dat zijn vriend kon samenzijn met een chick die na een halfjaar nog steeds niet wilde neuken. Nu wenste hij toch dat hij iets meer van zijn vriend zijn subtiliteit had.
      'Vond je het een leuke film?' vroeg ze toen de film was afgelopen.
      Zijn vingers streken nog steeds door haar haren en hij draaide zich ietsje meer naar haar toe. 'Eerlijk gezegd kon ik me er niet zo goed op concentreren, aangezien er een heel lief en mooi meisje tegen me aan lag.'
      Jip leek diep in gedachten verzonken, toen leek ze een besluit te nemen. Ze kwam iets overeind en drukte opeens haar lippen tegen die van hem.
      Nou, dat ging wel heel makkelijk. Hij dacht niet dat ze een hoop ervaring had, dus na een paar keer elkaars lippen te hebben gekust, nam hij maar de leiding door een hand tegen haar kaak te leggen en zijn hoofd ietsje te draaien voor een goeie hoek. Een wilde, passionele kus was het niet, hij hield zich in en deed een poging om teder te zijn toen zijn tong haar mond binnengleed.
      Het was een beetje een saaie zoen. Emilio legde een hand tegen haar heup, streelde haar zij en maakte de kus wat speelser, trok zijn tong iets terug en speelde alleen met het puntje voor hij hem er weer langs liet glijden.
      'En? Vond je het lekker?' vroeg hij nadat ze de kus beëindigd hadden. 'Je hebt zeker nog niet zo vaak gezoend?'
      'Nee, nog nooit,' zei Jip. 'Jij wel?'
      'Niet zo heel vaak,' loog hij. 'Dan kunnen we met elkaar oefenen. Als je dat fijn vindt.'
      Jip knikte. 'Ja! Dat lijkt me leuk. Uhm… Wil je nu nog een keer?'
      'Uhu.' Hij legde een hand tegen haar kaak, leunde weer naar haar toe en kuste haar opnieuw.
      Het ging al iets makkelijker – tot ze zich opeens geschrokken terugtrok.
      Emilio schiep ietsje meer afstand om haar aan te kijken toen ze plotseling verstijfd was en hem gestopt had te zoenen. 'Wat is er?'
      'Ik voelde iets,' zei Jip. 'Het was raar. Tussen mijn benen.'
      Emilio staarde haar aan, een beetje overrompeld door haar woorden. Het kwam niet vaak voor dat hij niet meteen wist wat hij moest antwoorden. Raakte ze opgewonden? Zelf was hij dat nog nauwelijks, het was meer dat hij haar intrigerend vond dan dat ze superheet was. Ergens was er een waarschuwend stemmetje in zijn achterhoofd dat ze alles niet helemaal op een rijtje had en dat hij vooral niet verder moest pushen, maar Emilio duwde dat stemmetje weg. Iemand moest haar eens uitleggen hoe het allemaal werkte, toch? 'Sommige meisjes raken opgewonden van zoenen,' legde hij. 'En van andere dingen.'
      'Opgewonden?' vroeg ze aarzelend. 'Bedoel je seksueel?'
      Emilio knikte en streek even met haar duim langs haar onderlip. 'Ja... seksueel.'
      'Oh! Dat heb ik nog nooit eerder gevoeld. Dat wil ik nog wel eens proberen.'
      Hij streek met zijn vingers door haar haren. 'Kom anders boven op me liggen.'
      'Oké.' Jip deed wat hij vroeg en ging boven op hem liggen. Toen leunde ze weer naar voren om hem te kussen.
      Nu haar lichaam tegen dat van hem drukte, merkte hij dat hij toch wel opgewonden raakte. Zijn vingers verstrengelden in haar haren terwijl hij haar weer begon te zoenen, iets minder ingehouden dan hij eerst deed. Zijn hand streek over haar rug en liet hij op de rand van haar broek rusten.
      Langzaam begon ze haar middel langs de zijne te wrijven. Emilio liet haar maar gaan, het was ergens wel geinig om mee te helpen aan haar eerste seksuele ontdekkingstocht.
      Het ging wel lekker, hij durfde het wel aan om zijn handen onder haar shirt te laten glijden. Hij streelde haar rug terwijl zijn lippen die van haar verlieten en hij haar in haar nek begon te zoenen.
Toen ze zachtjes kreunde, haakte hij zijn duimen onder de rand van haar beha. 'Zullen we onze shirts uittrekken?' fluisterde hij in haar oor.
      Ze knikte. Ze krabbelde een beetje overeind en trok haar shirtje over haar hoofd. Hij deed hetzelfde, en ze legde haar handen op zijn borstkas voor ze hem weer kuste.
      Zijn ademhaling werd zwaarder toen hij naar haar bovenlichaam keek. 'Damn girl,' zei hij. Zijn handen gleden over haar buik en over haar beha. Hij kon niet wachten om het ding weg te trekken, maar hij bedwong zich nog iets langer.
      Ze begon hem ook in zijn nek te kussen. Hij merkte dat het steeds moeilijker werd om zichzelf in de hand te houden. Het was lang geleden dat hij al een week geen seks had gehad en hij vreesde over de controle over zijn handen. Tot nu toe scheen ze het echter prima te vinden, dus hij maakte haar beha los, rolde haar op haar rug en begon haar hals te kussen, terwijl zijn handen haar borsten masseerden en hij er daarna ook met zijn lippen naar afdwaalde.
      Ze kreunde opnieuw aanmoedigend, waardoor hij zich een weg naar beneden kuste tot hij de rand van haar broek bereikte. Mocht hij verdergaan? Hij vond het moeilijk in te schatten. Hij keek naar haar op. 'Vond je dit lekker? Ik kan je meer lekkere dingen laten voelen, maar dan moet je wel je broek uitdoen.'
      'Doe jij dan ook je broek uit?' vroeg ze.
      'Uhu. We kunnen ook alles uitdoen.' Hij keek naar haar op.
      Het meisje twijfelde zichtbaar. ‘In films doen ze dat ook altijd hè?’
      Emilio kreeg het gevoel dat films haar referentiekader waren. Steeds meer kreeg hij het gevoel dat ze autistisch was en hij was er niet helemaal van overtuigd dat hij geen misbruik van haar maakte. Maar ze wilde dit toch? Het was niet alsof hij haar ergens toe dwong…
      ‘Oké,’ zei ze uiteindelijk zacht.
      Emilio maakte haar knoop los en sjorde haar broek naar beneden, terwijl hij om de zoveel centimeter een kus tegen haar been drukte. Voor hij haar slip uitdeed, zorgde hij er eerst voor dat hij zelf helemaal naakt was.

. . .


Sep merkte dat de ogen van zijn huisgenote steeds opnieuw naar de kamerdeur van Jip afdwaalden.
      ‘Wat is er?’ vroeg hij.
      ‘Ze ging er met een jongen film kijken,’ zei ze timide. ‘Maar ik kreeg er niet echt een goed gevoel bij. En Jip is… nou ja.’ Ze zuchtte. ‘Ik maak me gewoon zorgen.’
      Sep begreep haar zorgen. Tenslotte was het niet zonder reden geweest dat Alex hem had gevraagd of haar zusje bij hem kon gaan wonen zodat iemand haar een klein beetje in de gaten te houden. Hij had haar gezegd geen babysitter te willen zijn, maar hij wilde best even checken dat die twee nog steeds film aan het kijken waren en geen andere dingen deden.
      Hij liep naar Jips kamerdeur, luisterde één tel of de film nog bezig was. ‘Zeg doen jullie het wel veilig?’ riep hij. ‘We hebben hier geen ruimte voor baby’s!’
      Het was als een geintje bedoeld – hij kon zich toch moeilijk voorstellen dat Jip echt een hoop meer deed dan jongens knuffelen. Toen hij geen antwoord kreeg, zwaaide hij de deur open.
      Jip begon meteen te gillen. ‘Dit is mijn kamer! Dit is schending van privacy!’
      Sep verroerde zich nauwelijks. In plaats daarvan staarde hij naar Emilio die spiernaakt op haar bed zat. Hij kende de jongen wel, had de afgelopen maanden af en toe en jointje gedraaid met Juan en hem. Hij wist ook meteen dat Grace’ zorgen heel terecht waren geweest.
      ‘Flikker op man,’ snauwde de jongen, die gauw zijn broek greep en die over Jips bovenlijf gooide. ‘Doe normaal, vieze gluurder.’
      ‘Nee, dít is schending van privacy,’ antwoordde Sep en hij gebaarde naar Emilio's lichaam op Jips bed in de veel te meisjesachtige kamer. 'Wat denk je dat je aan het doen bent, vriend?'
      'Ga weg, ga weg!' gilde Jip, die de dekens over haar lichaam had getrokken. Haar ogen vulden zich met tranen. 'Dit is míjn kamer...'
      Emilio sprong overeind, duwde Sep de kamer uit en sloot de deur achter zich. 'Wat de fuck ben je aan het doen man?!'
      Sep gebruikte zijn handpalmen om Emilio op afstand te houden. 'Wat ben jij aan het doen? Waarom moet je precies deze chick neuken, man? Ze kent je nog geen week of zo.'
      Emilio snoof. 'Wat boeit dat. We mogen toch best wat fun hebben? Ik deed niks wat ze niet wilde, man. Ga je lekker met je eigen lul bemoeien.'
      De situatie werkte ontzettend ontnuchterend. Het ene moment had hij nog tranquilo op de bank gezeten en nu stond hij hier met Emilio, terwijl woede en verwarring om zijn aandacht vochten.
      'Zij weet niet wat ze wil, man. Je maakt gewoon misbruik van haar. Je zou haar niet bangen als ze niet zo fucking lekker was.' Want dat was ze, maar Jip was ook Jip en Sep had echt wel gemerkt dat zij van een heel ander kaliber was dan de andere meisjes met wie hij ooit seks had gehad. 'Denk je dat Alex dit gaat pikken of zo? Ze maakt je dede, dat zweer ik je.'
      'Ze was fucking opgewonden, natuurlijk weet ze wel wat ze wil,' beet Emilio hem toe. 'Doe niet alsof ze achterlijk is. En ik bang alleen lekkere wijven, doe nou niet alsof jij op vetkwabben geilt.'
      'Yeah, right! Toen ze hier kwam wonen, vroeg ze nog net niet om haar teddybeer en nu wil ze seks met jou? Pleur op, hoor.'
      'Tief zelf op man. Ze is overstuur door wat jij net deed, niet door wat ik deed.' Hij draaide zich om en wilde de kamer binnengaan, maar de deur was op slot. 'Jip?' Hij klopte aan. 'Laat me in elk geval mijn kleren pakken oké?'
      Een tel later gleed de deur open.

[cener]. . .[/center]

Chagrijnig stapte hij de kamer in. Ze had haar telefoon tegen haar oor gedrukt.
      'Alex...' zei ze met bibberende stem toen ze opnam.
      Fuck. Emilio verstijfde toen hij haar naam hoorde. Om de een of andere manier drong het nú pas tot hem door dat ze hem niet alleen een paar flinke dreunen zou willen geven, maar dat de kans ook groot was dat hij nu alweer werkloos was. 'Zeg niks over mij,' siste hij terwijl hij zijn kleren begon aan te trekken.
      'Ik was – naakt,’ zei Jip door de telefoon. ‘En toen kwam Sep naar binnen... In mijn kamer! Dat mag helemaal niet. Dat is privacy-schending!'
      Door de telefoon heen kon hij Alex’ stem horen terwijl hij zijn kleren aantrok. 'Wat moest hij in je kamer dan?'
      'Ik was op date,' fluisterde Jip in de telefoon. 'En het ging net als in een film! Het was heel leuk, maar toen ineens kwam Sep binnen en – en toen zag hij me naakt...'
      'Je was naakt op een date?' viel Alex uit. 'Ben je nou helemaal gek geworden. Welke kloothommel heeft je daar in godsnaam toe aangezet!'
      'Het was heel gezellig!' schoot Jip in de verdediging. 'En hij was heel lief! En ik was opgewonden dus toen gingen we kleren uitdoen...' 'Ja dat zal best,' gromde Alex. 'Ik kom naar je toe.'
      'Je moet weg,' piepte Jip tegen Emilio. 'Alex komt hierheen.'
      'Fuck. Zeg niks, oké?' Hij trok zijn shirt over zijn hoofd en pakte zijn schoenen op. Daarna trok hij haar even tegen zich aan. 'Sorry dat het zo afliep. Volgende keer doen we de deur op slot, goed?' Hij kuste haar voorhoofd.
      Jip knikte en beet op haar lip. 'Sorry,' fluisterde ze.
      Toen Emilio de deur achter zich sloot en Sep in het oog kreeg, besefte hij dat het niet uitmaakte wat Jip zou zeggen. Sep zou z'n mond wel opentrekken. Hij negeerde de jongen die hij eerst nog chill had gevonden en ging Juans appartement binnen. Daar greep hij eerst een biertje uit de koelkast en plofte met een zucht op de bank neer. Juan en zijn huisgenoten waren nergens te bekennen.

Krap een halfuur later werd er op de deur gebonkt. Met tegenzin had hij er al op zitten wachten. ‘Doe die fucking deur open!’ brulde ze.
      Ergens was hij geneigd om zijn slaapkamer in te gaan en te doen alsof hij er niet was, maar dat was wel weer heel kinderachtig. Ze was maar een meisje. Ze mocht dan wel een grote bek hebben, maar daar was ook alles mee gezegd.
      Hij rechtte zijn schouders terwijl hij naar de deur liep. Hij was niet mager, maar Alex had wel spieren man. Het was niet voor niets dat hij haar voor een kerel had aangezien. Hij trok de deur open. Voor hij ook maar iets kon zeggen of doen, greep ze hem bij zijn strot en ramde haar andere vuist tegen zijn kaak.
      ‘Wat de fuck dacht je? Dat je mijn kleine zusje wel kan neuken?’
      ‘Ik wist niet…’
      Zijn hoofd klapte opzij toen ze hem nog een hoek gaf. Pijn schoot door zijn schedel. Tering – wat kon dat wijf slaan. Hij strompelde naar achteren. Hij wilde iets terugdoen, maar zijn oren suisden en hij zag donkere vlekken.
      ‘Lieg niet, lul. Ik zie aan je kop dat je dondersgoed wist dat ze mijn zusje was en dat je óók wist dat ze makkelijk in bed te krijgen zou zijn.’
      Ze duwde hem hard naar achteren, tot hij tegen de tafel botste en er half bovenop terechtkwam. Alex boog dreigend over hem heen. Haar ogen vlamden, voor het eerst in jaren voelde hij een vlammetje paniek in zijn buik.
      ‘Weet je wat ik met de vorige heb gedaan die mijn familie pijn deed? Ik heb elk van zijn vingers met spijkers aan de tafel vastgenageld.’
      Het was geen grootspraak, hij zag aan haar woedende gezicht dat ze echt zo geschift was.
      ‘Je bent knettergek,’ gromde hij. Haar hand klemde nog steeds om zijn keel en hij probeerde haar weg te trekken, maar hij lag nogal onhandig op zijn rug terwijl zij stond.
      Ze trok haar mondhoek op in wat bijna een maniakale grijns leek. ‘Ja. Knettergek. Vraag jezelf maar eens af wat jij dan wel niet voor een achterlijke debiel moet zijn om mij zo pissig te maken.’
      Ze had een punt. Maar hij had haar grof onderschat – of hij had simpelweg met zijn pik gedacht.
      ‘En wat nu?’ vroeg hij. ‘Ga je me nu tot pulp slaan?’ Hij wierp een vlugge blik op haar gespierde armen en kon een beetje jaloezie niet onderdrukken.
      ‘Zondag,’ antwoordde ze.
      ‘Zondag?’ herhaalde hij verward.
      ‘Zondag kom je naar het boksstadion en laat je maar zien wat je waard bent. Ik ga mijn vrijheid niet op het spel zetten voor zo’n snotaap als jij. Zolang ben ik de bak nog niet uit.’
      Ze liet hem los.
      De bak uit? Wat – had ze in de gevangenis gezeten? Hij wist niet eens waarom het hem verbaasde.
      En hij wist al helemaal niet waarom het hem opwond en hij maar wat graag wilde weten wat voor beest ze dan in bed was.
      Al was ze waarschijnlijk pot.
‘En wat als ik niet kom?’
      Ze snoof. ‘Natuurlijk kom je. Je bent toch geen mietje?’
      ‘Nee,’ mompelde hij.
      Hij staarde haar aan.
      Misschien dat het door de drank kwam, al had hij niet bijster veel gedronken, maar de hele situatie was gewoonweg idioot. Hij kon het dan ook niet helpen dat er een stomme grijns over zijn gezicht trok. Hij ging rechtop zitten. Haar woede was nog niet verdwenen, hij kon het tussen hen in voelen knetteren.
      ‘Hé ik heb niks gedaan wat ze niet wilde oké?’
      ‘Ze weet niet wat ze wil.’
      Hij snoof. ‘Ze is geen veertien meer. Ze wist heel goed wat…’
      Alex greep hem bij zijn kin en kneep zo hard dat hij bang was dat zijn kaak zo zou knappen. ‘Ik zeg het je één keer, Sanchez. Je blijft bij mijn zusje vandaan, we weten allebei dat dit niet op een relatie gaat uitlopen. Iedere knul die haar alleen maar wil naaien maak ik af. Jij hebt geluk dat je mijn leerling bent en ik geen flater wil slaan door mijn eerste leerling al na één dag kwijt te zijn, maar ik ben fucking serieus nu. Je gaat naar Jip toe, je biedt je excuses aan en je zegt dat er geen toekomst voor jullie in zit. Zondag sta je om vier uur bij de boksring en dan zorg ik ervoor dat je naar huis moet kruipen. Dan ben je er nog goed van af gekomen.’
      Zijn ademhaling haperde even toen haar onstuimige ogen zich in die van hem boorden.
      ‘Begrepen?’ vroeg ze.
      ‘Ja,’ bromde hij.
      ‘Ja wat?’
      ‘Ja mevrouw? Ja baas?’ Hij kon de spot niet helemaal uit zijn stem weren. ‘Wat wil je horen? Meesteres?’
      Ze trok een mondhoek op. ‘Ja, dat zou je wel willen hè?’
      Haar ogen flitsten naar zijn kruis. Hij hoefde er niet naar te kijken om te weten wat ze zag en op de een of andere manier reden voelde hij nu dat hij een kleur kreeg. Hij had nooit een vrouw ontmoet die hem zo… beethad. Hij maakte geen bijtende opmerking over het feit dat ze een manwijf was, aangezien zijn lichaam hem toch al verraden had.
      Ze stapte bij hem vandaan. Met één blik droeg ze hem op om haar te volgen. Emilio had geen zin om moeilijk te doen, zijn hoofd bonkte en hij voelde dat zijn kaak dik begon te worden. Zwijgend liep hij achter Alex aan. Bij Jips slaapkamerdeur klopte ze aan. Zodra het meisje opendeed, stapte Alex naar binnen en keek hem afwachtend aan.
      Opgelaten krabde Emilio aan zijn nek. Dit was fucking awkward. ‘Kun je ons niet een momentje alleen geven?’
      ‘Nee.’
      Hij zuchtte en keek Jip aan. Ze zag er onzeker uit.
      ‘Het spijt me,’ zei hij toen. ‘Dat ik met je naar bed probeerde te gaan.’
      Jips ogen werden groot. 'Alex, wat heb je gedaan?' Ze sloeg haar handen voor haar mond.
      'Emilio kan best een stootje hebben. Nietwaar, Bambi?'
      Hij gaf haar een vuile blik, maar bromde toen iets instemmends.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen