Bill POV.

Een paar weken zijn voorbij gegaan en eindelijk is die verdomde vermoeidheid weg. Ik druk mijn lippen op die van Caleb en begin hem te zoenen. Ik trek Caleb z'n boxer naar beneden en ook die van mijzelf waarna ik in hem ga. Ik begin snel te bewegen en hoor Caleb onder mij kreunen. Wanneer ik bijna kom trek ik mij uit hem omdat ik net op tijd besef dat hij zwanger kan worden.

"Sorry, ik was het vergeten," zeg ik zachtjes.

"Ik ook, sorry," zegt Caleb. "Maar gelukkig had je het op tijd door," zegt hij dan nog en hij drukt een kus op mijn neus en ik lach eventjes. "Kom, ik help je," zegt Caleb waarna hij mijn penis in z'n mond neemt en ik laat een luide kreun horen totdat ik dan ook echt klaarkom en Caleb glimlacht even naar mij.

Michelle POV.

Ik vind dat het nu inmiddels wel tijd is voor mijn vader om te weten dat hij opa wordt. Ik loop daarom naar zijn huis. "Pap!" Roep ik.

"In de keuken!" Roept hij terug waarna ik naar de keuken loop. Niemand heeft mij ooit ingelicht over wat er nu tussen mijn vader en Caleb en Bill speelt. Ik voel dat er iets aan de hand is, maar ik weet niet wat het is. Wat ik wel weet is dat altijd wanneer ik hier op bezoek ben Caleb en Bill samen zijn en mijn vader is dan of alleen, of met een paar van de kinderen.

"Is Bill of Caleb weer niet bij jou?" Vraag ik dan.

"Nee, ik heb het min of meer verpest, denk ik. Caleb zei dat hij misschien in een paar weken weer met mij zou praten, maar ook die zijn inmiddels voorbij, maar ik zoek hem nog wel op later vandaag," zegt mijn vader en ik knik even, ook al geeft dat nog steeds niet de uitleg waar ik naar zoek.

"Pap, ik moet je wat vertellen," zeg ik dan.

"Wat is er lieverd?" Vraagt hij dan.

"Ik ben zwanger, precies drie maanden vandaag, of nja, drie maanden en één dag eigenlijk," zeg ik en ik zie de ogen van mijn vader groot worden.

"had ik je niet gezegd daarmee te wachten totdat je 18 bent!" Roept hij gelijk uit. Dit is ook precies de reden waarom ik wat langer heb gewacht bij hem. Caleb en Bill accepteerden het tenminste gelijk, ook al weet ik ook niet of het bij hen anders zou zijn als het om één van hun biologische kinderen zou gaan.

"Ik deed het ook niet expres, maar ik ben er nu wel blij mee," zeg ik dan en mijn vader zucht.

"Okay," zegt hij waarna ik alsnog een knuffel krijg. "Ik moet weg, heb je één uurtje?" Vraagt hij dan.

"Ehm, ja, sure," zeg ik waarna mijn vader weg snelt.

Caleb POV.

Ik heb Bill voor nu heel even alleen gelaten wanneer ik Tom tegenkom. "Jou zocht ik net," zegt Tom waarna hij ineen keer zijn lippen op die van mij drukt. "Het grote huis, nu," zegt Tom en ik weet gelijk wat hij wilt en ik duw hem bij mij weg.

"Tom, stop, ik wil dat niet," zeg ik waarna Tom een stap naar achter zet.

"Je wilt het alleen niet omdat Bill het niet wilt, maar hij hoeft er geen last van te hebben. Ik wil weer vader worden, geen opa," zegt Tom en ik zucht.

"Je wordt nou eenmaal opa, en dat zal je nog wel vaker worden. De tijd van vader worden is voorbij," zeg ik waarna ik wegloop. Tom moet het maar gewoon accepteren. Hij heeft genoeg kinderen om zijn tijd mee door te brengen, waarom zouden daar nog per se één of twee bij moeten?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is verslaafd aan kinderen maken

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen