Tom POV.

"Tom, we kunnen hier nog rijker van worden!" Roept Sandra uit.

"Je haalt mij toch niet over," zeg ik vastbesloten.

"Ik ga het hier niet bij laten, als je dat maar weet," zegt Sandra waarna ze de hotelkamer uit stormt.

"Tomi, denk er alsjeblieft over na," smeekt Nina.

"Jij hebt Sandra geld geboden, dat is het he?" Vraag ik.

"Ik moet toch wat om jouw aandacht weer te krijgen," zegt ze.

"Mijn kamer uit, nu!" Roep ik en even blijft Nina nog staan waarna ze toch vertrekt. "Sorry dat je daarbij moest zijn," zeg ik tegen Bill en ik ga naast hem zitten.

"Het is okay, maar je nam het echt voor ons op," zegt Bill en het klinkt zelfs alsof Bill wat verbaasd is.

"Natuurlijk, voor jou, voor mij en voor onze baby," zeg ik en Bill slaat zijn armen om mij heen.

"Dank je Tom, dank je," zegt Bill en ik glimlach even.

"Natuurlijk," zeg ik en ik knuffel Bill wat terug.Bill POV.

Er zijn een paar dagen voorbij gegaan en ik moet zeggen dat Tom z'n reactie op de zwangerschap mij verbaasde. Natuurlijk was hij geschrokken, dat is ook logisch. We zijn geen koppel, het was gewoon makkelijk om samen seks te hebben en ook superfijn. Daarnaast is hij een groot deel van het jaar weg van huis, of toch om het jaar. Ik weet niet hoe vaak hij precies op tour is. Maar toch was hij er ook gelijk voor mij, ondanks die schrok. Ondanks het leven dat Tom leidt weet ik dat hij een geweldige vader gaat zijn als alles goed gaat. Ik weet alleen nog niet hoe we het gaan regelen als de baby er eenmaal is, maar daar hebben we nog wel even voor. Bij de eerste afspraak met een dokter hoor ik wel hoelang ik nog moet, maar langer dan twee maanden zwanger zal ik niet zijn.

"Sorry, normaal nam ik je mee, maar ik wou het risico niet meer nemen," zegt Tom wanneer hij na het concert de hotelkamer in komt gelopen.

"Het is okay, ik zoek dat chaotische gedoe ook niet meer op nu ik het weet," zeg ik en Tom knikt.

"Over twee dagen is mijn laatste concert. Dan kunnen we eindelijk naar huis," zegt Tom.

"Daar ben ik nu wel aan toe," zeg ik naar alle eerlijkheid.

"Dat dacht ik al," zegt Tom met een glimlach. "En ik dacht er aan om jou de grootste kamer van het huis te geven waar je gewoon ongestoord door de zwangerschap heen kan komen," zegt Tom.

"Wat? Je wilt dat ik bij je kom wonen?" Vraag ik verbaasd.

"Totdat je bevallen bent zeker, dan kan ik voor je zorgen en zorg ik ervoor dat je niks tekort komt. Als je bij jouw ouders en Shanti blijft wonen ben je overdag alleen. Nu ik alles on hold heb gezet hoef je nooit alleen te zijn, behalve wanneer je het zelf wilt natuurlijk," zegt Tom en ik druk mijn lippen gelijk op die van Tom en ik hoor Tom even lachen tijdens de zoen.

"Jij bent blij met mijn idee," zegt Tom wanneer ik hem heb losgelaten en ik knik even. Thuis zou ik overdag geen afleiding hebben en constant denken aan wat er mis kan gaan, maar dat zal ik niet hebben als ik bij Tom woon. En wie weet kunnen Tom en ik alsnog meer worden, ook al betwijfel ik dat, hij kan iemand krijgen die veel beter is dan mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Tom is een lieve rockstar!!
    Bill hij helpt jou zegt al genoeg

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen