Tom POV.

De volgende ochtend zit ik met Samantha op schoot terwijl Timothy al aan het spelen is terwijl Bill de kamer in komt gelopen.

"Sorry van gisterenavond," zegt Bill dan tegen mij en hij komt naast mij zitten.

"Het is al okay," zeg ik met een glimlach.

"Hou je echt van me?" Vraagt Bill dan ineens.

"Oh, dat is wat ik zei? Okay, ehm, ja, ik denk het wel. Ik denk eigenlijk dat ondanks dat ik mijn geheugen kwijt ben, die gevoelens nooit echt verdwenen zijn. Dat het daarom zo makkelijk is om weer van jou te gaan houden," beken ik dan.

"Bwaah!" Roept Samantha dan vanaf mijn schoot en ik lach even.

"Ik vergeet jou niet hoor," zeg ik waarna ik weer naar Bill kijk. "Sorry," zeg ik dan tegen hem.

"Het is niet erg. Eerlijk gezegd, de tijd dat ik met Anis was. Ook toen het nog fijn was de eerste jaren, mijn gedachten bleven naar jou toe gaan. Alleen, nu ben ik er gewoon niet klaar voor om mij daar weer aan open te stellen. Misschien ga ik er wel nooit klaar voor zijn en daarom schrok ik zo van die woorden. Ik weet dat jij niet zoals Anis bent, maar op dit moment zou een nieuwe relatie meer voelen als een gevangenis dan iets wat mij gelukkig kan maken," zegt Bill zachtjes.

"Het is okay. Ik wil jou ook niet pushen of wat dan ook. Het was zelfs niet mijn bedoeling om die woorden te zeggen, het is niet voor niks dat ik nooit heb doorgehad dat ik ze überhaupt zei," zeg ik en Bill knikt.

"Dank je," zegt hij en ik glimlach even naar hem.

"Wat denk je, zullen we eens een fruithapje pakken voor de kleine meid?" Vraag ik en Bill knikt.

"Ik zal het wel pakken, dan kan jij blijven zitten," zegt Bill en ik knik dankbaar waarna Bill naar de keuken loopt en even later komt hij terug en geeft het aan mij.

"Weet je zeker dat je wilt dat ik haar eerste fruithapje geef?" Vraag ik en Bill knikt.

"Al is het alleen maar om mijn schuldgevoel weg te nemen van alle dingen die je bij Timothy hebt moeten missen," zegt Bill.

"Hey, stop met dat schuldgevoel, okay?" zeg ik en Bill knikt even waarna ik mij op Samantha focus en ik doe alsof het lepeltje een vliegtuig is en telkens opent ze d'r mondje. "Wat ben jij hier makkelijk mee," zeg ik en ik hoor Bill even lachen.

"Timothy was echt een lastpost als het om eten ging," zegt Bill.

"Dat is hij nog steeds," zeg ik en Bill knikt en zodra het fruithapje op is zet ik het aan de kant en geef Samantha een kusje. Ze is echt zo'n schatje, maar ze groeit ook zo snel.Het is 24 december en ik ben mij aan het klaarmaken om naar Bill toe te gaan. Wanneer ik zelf vind dat ik goed gekleed ben verlaat ik het huis en bij Bill druk ik uiteindelijk op de bel.

"Hey Tom, precies op tijd," zegt Bill en ik kijk even naar de kleding die hij aan heeft.

"Wow, je ziet er geweldig uit," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Ik hou er van om goed gekleed te zijn met de feestdagen. Jij mag er trouwens ook wezen," zegt Bill om toch maar een compliment terug te maken waarna hij mij binnen laat.

"Papa!" Roept Timothy en hij rent naar mij toe en geeft mij een stevige knuffel.

"Hey lieverd," zeg ik.

"Ik wil dit niet aan," zegt hij, doelend op de kleding die hij aan heeft.

"Je hoeft zoiets maar één keer in het jaar aan, gaat dat lukken?" Vraag ik en Timothy denkt even na.

"Hoe vaak is één?" Vraagt hij en ik lach even.

"Dat leer je vast al wel op school, toch?" Vraag ik, hij zit ten slotte in groep 2.

"Alleen vandaag?" Vraagt hij dan en ik knik.

"Alleen vandaag," zeg ik en misschien moet hij morgen eigenlijk iets soortgelijks aan, maar dat bespreek ik dan nog wel met Bill.

Ik kijk dan naar Samantha die op het kleedje zit met een leuk kerstjurkje aan. "Hey lieve schat," zeg ik en ik ga bij haar zitten waarna ze naar mij toe probeert te kruipen, maar ik besluit haar maar gewoon op te pakken en zet haar op mijn schoot. Wanneer ik oogcontact met Bill wil zoeken merk ik dat hij niet meer in de woonkamer is. Nja, hij zal wel naar de keuken zijn, want als hij zo bezig is met outfits en alles, dan pakt hij vast ook uit met het eten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi kerst is leuke tijd!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen