Tom POV.

Even met de meiden naar de kinderboerderij was erg gezellig. Inmiddels is het de volgende dag en moeten Brooke en Ruben toch echt weer voor een week naar Nils toe. "Zal ik ze anders brengen?" Vraag ik.

"Vindt je dat niet erg om te doen?" Vraagt Bill.

"Nee, helemaal niet," zeg ik, daarnaast moet ik eens een goed gesprek met Nils hebben over zijn doktersbezoek.

Wanneer Bill Brooke een stevige knuffel heeft gegeven en Ruben een kusje heeft gekregen breng ik de kinderen naar Nils en druk daar op de bel.

"Brooke, ga anders eens in jouw kamertje spelen," zeg ik wanneer Brooke Nils een knuffel heeft gegeven en Ruben laat ik voor nu in de kinderwagen liggen, anders wordt hij straks alleen maar weer wakker.

In de woonkamer ga ik op de bank zitten en Nils zet zich naast mij neer. "Wat deed je bij de dokter?" Vraag ik onzeker.

Ik zie dan hoe hij iets uit zijn zak pakt en aan mij geeft. "Dat is ons kindje," zegt Nils en mijn ogen worden groot waarna ik weer naar Nils kijk en ik zie tranen in zijn ogen staan. "Je hebt mij hier zo blij mee gemaakt. Ik wou zo graag nog eens een tweede keer zwanger worden, echt, dankje," zegt Nils.

"Maar, je was aan die pil, die Bill en ik inmiddels toch zijn gaan slikken," zeg ik verward.

"Daar ben ik mee gestopt. Ik wou zo graag nog een tweede zwangerschap. Jij en Bill waren mijn enige veilige opties, want ik ga het niet zomaar doen met een vreemde zonder condoom. Dat zou vragen zijn om problemen," zegt Nils en ik knik even waarna ik opnieuw naar de echo kijk.

"Mag ik hem houden?" Vraag ik dan.

"Natuurlijk, ik heb nog een tweede voor mijzelf," zegt Nils waarna hij ineens zijn lippen op die van mij drukt. Ik weet dat ik moet stoppen, maar ik kan niet stoppen, het lukt niet.

Wanneer we allebei naakt zijn gaat hij in mij. "Stop, we kunnen dit niet doen," zeg ik, maar met één stoot vindt hij de plek die mij altijd gek maakt. "Okay, niet stoppen, ga door," kreun ik waarna hij doorgaat totdat hij klaarkomt en hij laat zich op mij zakken. "Okay, dit was alleen om te vieren dat je zwanger bent, niks meer dan dat," zeg ik. "Oh, en Nils, stop er alsjeblieft mee om mij en Bill zomaar te zoenen. Eerlijk, ik snap dat er momenten zijn dat je, je wat eenzaam voelt omdat je geen lief hebt, maar daar heb je mij en Bill niet voor nodig. Er zijn genoeg andere manieren om iemand te vinden," zeg ik en ik zie Nils even knikken wanneer de bel gaat en hij kleed zich snel aan waarna hij naar de deur loopt.

"Tom was Brooke d'r knuffeltje vergeten," hoor ik Bill dan zeggen en mijn ogen worden groot en snel kleed ik mij aan, maar voordat ik alles aan heb komt Bill de woonkamer al ingelopen. "Tom?" Vraagt Bill.

"I.Ik kan het uitleggen," zeg ik, maar voordat ik verder nog iets kan zeggen stormt Bill al weg. "Je wordt bedankt," snauw ik tegen Nils waarna ik mij snel verder aankleed en achter Bill aanga.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik wist het
    Niks verpest alles

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen