Bill POV.

Wanneer Tom weer terug is kijkt hij ons even aan. "Ik ga vast met Max naar huis," zegt hij en Leon en ik knikken waarna Tom vertrekt en Leon kijkt mijn kant daarna weer uit.

"Je hebt het misschien niet door Bill, maar ik zie dat je pijn hebt, je gezicht verraad het," zegt Leon en mijn ogen worden groot wanneer ik ook nog het gevoel krijg te moeten persen en ik puf wat.

"Ik denk dat ik op een onverklaarbare manier toch zwanger ben geworden, en dat de bevalling al een hele tijd bezig is," zeg ik zachtjes.

"Dat kan, ik bedoel, toen jij onvruchtbaar bleek heb ik research gedaan zodat ik jou kon steunen. Bij mannen die zwanger kunnen worden krijgt 35% in zo'n geval een foute diagnose, en dat is best veel," zegt Leon en ik slik. "Het kind is dan van Tom, is het niet?" Vraagt Leon en ik kan gewoon aan hem zien dat, dat hem pijn doet.

"Ja, dat kan niet anders, sorry," zeg ik zachtjes.

"Ik zal je wel helpen," zegt Leon en ik kijk even naar Elaine.

"Wat moeten we met mijn dochter?" zeg ik dan terwijl ik naar Elaine kijk. Leon loopt dan naar mij toe en tilt Elaine op die het gelijk op een huilen zet. "Ik kan dit niet Leon," zeg ik dan en ik kijk met tranende ogen naar Elaine.

"Ik heb een idee," zegt Leon en hij zet Elaine weer bij mij en kijkt dan naar zijn zoons. "Kom, hier wat speelgoed om mee te spelen," zegt hij tegen zijn zoons waarna hij zich weer op mij focust. Hij snelt dan de slaapkamer in om eventjes later weer terug te komen. "Kom," zegt hij en wanneer ik de slaapkamer in loop zie ik dat hij een afscheiding heeft gemaakt. Hij helpt mij op het bed en ik kijk even naar Elaine.

"Kan je aan de andere kant van dat ding gaan zitten liefje?" Vraag ik dan aan Elaine.

"Ik wil bij jou blijven," zegt ze met betraande ogen.

"Je doet het voor mij, okay?" zeg ik dan en Elaine knikt waarna ze daar toch gaat zitten. "Is ze okay?" Vraag ik dan aan Leon die even kijkt.

"Ze lijkt wat bang, maar zodra dit voorbij is mag je haar weer bij je hebben," zegt Leon en ik knik dankbaar.

Na eventjes is mijn zoontje geboren en Leon legt hem in mijn armen terwijl ik Elaine hoor snikken. "Zo George, ga maar naar Leon toe," zeg ik en ik zie dat Leon tranen in zijn ogen heeft. "Hey, weet je Leon, Tom houdt zoveel van jou, dat zie ik aan alles. Zelfs toen hij even voor mij koos en dus ook seks met mij heeft gehad om erachter te komen voor wie hij zou kiezen, maar zelfs toen sprak hij nog vol liefde over jou," zeg ik.

"Maar hij ging uiteindelijk alleen maar weer terug naar mij omdat ik zwanger was, terwijl jij ook zwanger was," zegt Leon zachtjes.

"En jij denkt dat hij nog voor mij gaat kiezen? Nee, ik denk dat zijn vertrouwen in mij weg is," zeg ik eerlijk en Leon knikt even waarna hij George van mij over pakt.

"Elaine, liefje, kom eens," zeg ik dan en ze komt weer mijn kant uitlopen om dan naast mij op het bed te klimmen.

"Baby moet weg," zegt ze en ik druk een kus op haar voorhoofd en kijk dan naar Leon.

"Kan je George meenemen naar de woonkamer," zeg ik en Leon knikt waarna hij naar de woonkamer gaat en ik kijk naar Elaine.

"Je gaat George wel lief vinden," zeg ik zachtjes.

"Nee, nee, nee!" Roept ze uit en ik houd haar stevig tegen mij aan. Alles wordt alleen maar ingewikkelder nu.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moet er toch aan wennen
    Dat kind moet gewoon nieuwe dingen leren
    Ze moet in behandeling en snel

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen