Bill POV.

Vandaag zijn we terug thuis en ik laat mij op een stoel neerzakken. "Poeh, ik ben uitgeput," zeg ik en Tom lacht even.

"Het was ook een lange reis," zegt Tom.

"En morgen de eerste echo. Geloof mij Tom, dat is echt een mooi moment," zeg ik en Tom glimlacht even, terwijl hij ondertussen zijn telefoon negeert die maar blijft gaan. "Wie is dat?" Vraag ik.

"Sandra, Nina, één van de twee of zelfs allebei. Ik check het geen eens meer," zegt hij waarna hij zijn telefoon uitzet.

"Mag Shanti morgenavond mee eten?" Vraag ik dan maar.

"Natuurlijk," zegt Tom en ik knik dankbaar, ook al had ik ook wel verwacht dat Tom zou toestemmen.De volgende dag zitten Tom en ik te wachten totdat we eindelijk aan de beurt zijn voor de echo. "Dit kan koud aanvoelen," zegt de verloskundige en ik knik even, dat weet ik namelijk. "Kijk, dat is jullie kindje," zegt ze dan en ik kijk met een glimlach naar het schermpje.

"Ehm, hoe lang ben ik zwanger?" Vraag ik dan.

"Drie maanden al," zegt ze.

"Oh, ik had korter verwacht," zeg ik eerlijk.

"Nog steeds hebben we tijd zat om alles op orde te maken," zegt Tom en ik knik met een glimlach.


Wanneer we weer thuis zijn ga ik naar de keuken waar ik begin aan het eten. "Je weet toch dat je niet elke avond hoeft te gaan koken als je hier woont?" Vraagt Tom.

"Dat weet ik, maar ik doe het graag, daarnaast komt mijn zusje eten," zeg ik en Tom knikt begrijpend waarna hij dichter naar mij toe loopt en een kus in mijn nek drukt. Daarna loopt hij naar de koelkast en plakt de foto van de echo daar op. Ik denk dat Tom als vader misschien wat onwennig, maar wel een geweldige vader gaat zijn. Dat is toch wat mijn gevoel zegt.


Wanneer de bel gaat open ik de deur en Shanti geeft mij gelijk een knuffel. "Shan, er is iets wat je moet weten," zeg ik.

"Vertel," zegt ze.

"Ik ben zwanger," zeg ik.

"En je zei nog wel dat jij en Tom geen kinderen zouden krijgen," zegt ze en ik zie de grijns op haar gezicht.

"We deden het niet bewust he," zeg ik dan. "Maar wie weet in de toekomst wel," zeg ik en Shanti grijnst even.

"Je bent verliefd op Tom," zegt ze dan.

"Dat zeg ik niet," zeg ik.

"Maar je bent het wel," zegt Shanti en even kijk ik Tom z'n kant uit.

"Misschien een klein beetje," zeg ik terwijl ik mijn wangen rood voel kleuren. "Maar kom nu maar eten, ga jij maar vast," zeg ik en Shanti knikt en zodra ik weet dat mijn wangen niet meer zo rood zijn loop ik ook naar de eettafel.

"Ik heb vanavond een overleg met Sandra. Ik ga mijn overtuigingskracht aanspreken en dan hoop ik dat ze stopt met dat hele Nina plan," zegt Tom en ik knik even. "Shanti, jij kan wel hier blijven toch? Zodat hij niet alleen is," zegt Tom dan.

"Je bent bezorgd? Awh, dat is superlief," zegt ze.

"Shan," zeg ik beschaamd, maar Tom lacht alleen maar waarna ik besluit het eten te pakken, dan kan Tom op tijd weg en dan is hij hopelijk ook weer op tijd terug.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!! Dit is zo lief!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen