Bill POV.

Ik laat de papieren dan aan mijn vrienden zien en kijk ze aan. "hmm, okay, we zullen wel blijven," zegt Timo dan en ik zucht opgelucht waarna ik met Tom naar boven loop om de baby's weer stil te krijgen, want nu mijn vrienden wat te veel hebben gedronken ga ik hen dat niet laten doen.

"Bill, kan ik een poosje hier slapen, totdat Rosalie mij heeft vergeven?" Vraagt Tom dan.

"Wil ze jou niet meer thuis hebben?" Vraag ik.

"Nee, en dat laat ze duidelijk merken," zegt Tom die even naar zijn telefoon kijkt.

"Is het erg als je vanavond dan de bank moet nemen? Dan maak ik voor morgen een bed voor je klaar," zeg ik.

"Dat is okay," zegt Tom waarna ik een deken voor hem pak en die aan hem geef.

Wanneer ik eenmaal op bed lig lukt het mij niet om in slaap te komen. Vandaag heeft teveel stress gebracht als ik eerlijk ben. Wanneer ik ineens iemand bij mij voel komen liggen die mij begint te zoenen, maar aangezien ik slecht zie in het donker weet ik niet wie het is, maar toch zoen ik terug.

Hij gaat met zijn hand in mijn boxer en ik laat een kreun horen wanneer hij over mijn lid streelt. "Wie ben je?" Vraag ik kreunend, maar er komt geen antwoord en hij trekt mijn boxer naar beneden. Ik voel hoe hij in mij gaat en ik kreun luid. Dit voelt zo goed. Ik moet weten wie het is. Ik moet weten wie mij zo goed laat voelen. Wie mij deze vlinders geeft. Hij blijft in mij stoten totdat hij in mij klaar komt. Ik ga met mijn hand naar zijn gezicht, maar hij trekt zich al weg, terwijl dat mijn enige manier zou zijn om te voelen wie het is. Ik weet alleen dat het Wilco en Tao niet zijn. Wanneer hij weg is val ik wel gelijk in slaap, wat ervoor niet lukte.De volgende ochtend loop ik naar beneden en Tom kijkt op. "Jij bent vrolijk," zegt Tom.

"Ik heb vannacht de beste seks ooit gehad," zeg ik.

"Is dat zo?" Vraagt Tom.

"Vraag je niet met wie?" Vraag ik.

"Oh, ja, met wie?" Vraagt Tom dan alsnog.

"Dat is dus het grappige, dat weet ik niet. Iemand die hier in huis woont, dat is alles wat ik weet," zeg ik. "Maar ik ga even een morning after pil halen," zeg ik dan waarna ik het huis uitloop om de pil te kopen. Ook besluit ik om gelijk condooms te kopen in de hoop dat mystery guy mij vaker komt bezoeken.


Wanneer ik thuis ben hoor ik een paar van de kinderen huilen waarna ik naar boven loop waar ik alleen Tom zie. "Waar is de rest?" Vraag ik dan aan hem.

"In de tuin," zegt Tom en ik zucht even. En ik dacht dat het wel zou zijn opgelost nu ik ze bewijs heb laten zien dat ik niet heb gelogen over de vaders.

"Dan doen we het maar weer samen," zeg ik en ik zie Tom knikken waarna ik maar bij Tirza begin en zodra het weer rustig is slik ik de morning after pil en leg de condooms in mijn nachtkastje. Tom is echt een reddende engel, als hij niet was gekomen gisteren wist ik echt niet hoe ik het had gered.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    De andere gasten zijn lafaard

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen