Foto bij Chapter 16

Have a niiiiceeee reading 🤗

POV Emily Silver


Ik voel hem binnen dringen en hoe hem even tegen. "Doe ik je pijn?" Vraagt hij bezorgd. "Een beetje." Geef ik toe. "Maar het is denk ik vooral even wenen." En ik merk dat ik begin te blozen. "Maar ga maar door. Als ik het niet meer trek, geef ik het je aan." Zeg ik snel tegen hem. Hij knikt en kust me. Hij kijkt me aan en daarna begint hij langzaam met stoten. Beetje bij beetje begint de pijn te verdwijnen en maakt plaats voor genot. Wanneer hij merkt dat ik er van begin te genieten begint hij harder te stoten. "Fuck babe, je bent kapot strak." kreunt hij in mijn oor. Hij kust me en daarna voel ik zijn tong. Onze tongen spelen een spel en ondertussen stoot hij elke keer iets sneller. Ik begin sneller te hijgen en daarna begin ik te kreunen. De kreunen worden steeds luider. Daarna stop hij en draait hij me op mijn buik. "Wat ga je doen?" vraag ik een beetje paniekerig aan hem. "Nog geen gekke dingen hoor lieverd. Daar gaan we later wel aan werken." zegt hij tegen me. Daarna gaat hij op mij liggen en voel ik hem weer in me. Dit standje was intents. Hij stoot hard in me en kust me af en toe op mijn schouder. Dan pakt hij me vast bij mijn nek en gooit mijn hoofd naar achteren en kust me dan op mijn mond. "Oh Emily, je natte kut voelt zo goed om mijn lul." Kreunt hij in mijn oor. Hij begint steeds harder te stoten en ik voel weer de warmte naar mijn wangen stijgen en mijn spieren weer samen trekken. "Fuck Samuel, ik ga komen." Kreun ik luid. "Fuck ja babe, ik wil dat je me helemaal onder spuit." Grom hij. Hij stoot sneller en wanneer ik kom, haalt hij zijn lul uit me en spuit ik hem helemaal onder. Een diepe grom verlaat zijn mond en daarna draait hij me weer op mijn rug. Het zweet staat hem op zijn voorhoofd. Wat ziet die vent er lekker uit. Hij gooit mijn benen omhoog en duwt hem daarna weer in me. Hij begint weer met stoten. "Fuck." kreun hij. Hij gooit mijn benen weer langs hem en buigt zich weer voorover en kust me. Hij begint steeds sneller te stoten en dan knijpt hij hard in mijn boven been. "Fuck." kreunt hij nog een keer. Hij rust zijn hoofd in mijn nek en ik ga met mijn hand over zijn rug. Hij trekt zich uit me en daarna trekt hij me tegen zich aan. "En?" Vraagt hij aan me. "Ik denk dat ik daar wel aan kan wennen." Geef ik toe aan hem. Hij glimlacht en drukt daarna een kus op mijn lippen.

We liggen lekker tegen elkaar in bed, wanneer we verstoord worden door twee knorrende magen. "Je hebt dan misschien wel je ontbijt gehad, maar nog geen lunch." grap ik. Samuel lach. "Dat is zeker waar." Ik sta op en daarna voel ik een tets op mijn billen. Ik draai me om en lach naar hem. "Moet jij je ook niet gaan klaarmaken?" Vraag ik aan hem terwijl ik de trui van de vloer pak en aan trek. "Ja ik ga zo, ik kijk graag naar je, dus doe jij je maar heel, heel langzaam aankleden." Zegt hij tegen me en hij leun met zijn hoofd op zijn hand. Wanneer ik hem zo bekijke, ziet hij eruit als een god, een heerlijke verrukkelijke god ook nog. Ik trek sokken aan en besef me, dat ik ook helemaal geen schoon ondergoed heb. "Zou ik een boxer kunnen lenen en een broek?" Vraag ik aan hem. "Tuurlijk, geen probleem." Hij staat op en trekt zelf zijn joggingbroek aan. Ik loop al naar de deur en trek hem open. Daarna loopt Samuel langs mij en geeft me nog een klap tegen mijn kont en loopt daarna naar zijn kamer toe. Hij komt terug gelopen, zelf helemaal aangekleed en handigd mij de spullen. Ik trek het snel aan. "Nou, wat wil je eten." Vraagt hij aan mij. Terwijl we lopen naar beneden lopen pakt hij mijn hand vast en onze vingers verstrengelen zich. "Geen idee wat de pot schaft. Maar ik heb wel zin in pannenkoeken." Geef ik toe. En mijn maag knort instemmend. Als we bij de keuken zijn, draaien twee bekende koppen zich om. Samantha en Jack kijken ons aan, alsof ze voor het eerst een wonder hebben gezien. "Is er iets?" Vraag ik zo onschuldig mogelijk. Samantha kijkt me met grote ogen aan en dan naar onze handen. Ze wist precies wat er was gebeurd en ze wilde zo snel mogelijk alle details. "Samule, je vader heeft gebeld. Hij heeft ons dringend nodig op kantoor." Meld Jack. Hij knikt, geeft me een kus, pakt een boterham en daarna kijkt hij me aan. "Laters baby." zegt hij en met die woorden vertrekken ze uit de keuken. "Oke en jij gaat mij nu vertellen wat er is gebeurd, want dat is het wel degelijk je komt niet zomaar hand in hand binnen gelopen." Begint Samantha. "En is het voor jou trouwens niet een gewone schooldag?!" Ik begin te lachen. "Ten eerste, hoezo denk jij dat er wat gebeurd is? En ten tweede, ik heb me ziek gemeld. Me even gedeisd voor de komende dagen lijkt me het beste." Samantha knikt begrijpelijk. "Maar goed, nu even naar wat er is gebeurd, want meid, jij hebt serieus seks haar." Zegt ze tegen me. Ik lach, neem plek naast haar en schenk wat koffie in en pak wat te eten. Heel de tafel ligt vol met lekkers en aangzien er ook pannenkoeken liggen, grijp ik er hebberig naar. "Nou, begin ik. Het begon vannacht eigenlijk al." Begin ik mee. "Wat?!" "Zeg, niet zo hard vriendin, anders vertel ik het je niet." Dreig ik haar. "Oke oke, vertel!" Ik neem een hap van mijn pannenkoek en kijk haar aan. "Dus.." Ga ik verder.

Na alles gedetaillerd vertel te hebben aan Samantha, zit ze me met grote ogen aan te kijken. "Dus deze dame is geen maagd meer?" vraagt ze nog een keer voor bevestiging. Ik lach. "Nope, niet meer." "Heb je er geen spijt van." Ik kijk Sam aan. "Nee, helemaal niet eigenlijk. Het voelde goed en veilig. Hij deed het voorzichtig. Ik denk niet dat ik het anders had gewild." Geef ik toe. "Gelukkig, nou ik ben benieuwd. Maar nu je toch hier bent. Ik heb hulp nodig met het uitzoeken van de bruidsjurken! Dus chop chop, wij gaan jou even om toveren tot iets fatsoenlijks en daarna gaan we de magezines maar eens doorspitten." Commandeerd ze. Ik lach, sta op en loop haar achter na.

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw!!!!
  Ik dacht eerste die twee komen niet bij elkaar maar ze zijn zo schattig samen!
  Mag ik ook niet zo vriend hebbenxD
  Samantha is echt vriendin die je wilt hebben

  1 jaar geleden
  • LittleFuryFox

   😂😂😂😂😂 iedereen wilt denk ik wel zo'n vriend 😜

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Hahah dat zeker
   Kan die niet even uit je verhaal getrokken worden 🤣

   1 jaar geleden
  • LittleFuryFox

   😂😂😂

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen