Tom POV.

Na even sta ik op met Samantha in mijn armen en loop ik naar de keuken. "Wat ruikt het hier lekker," zeg ik dan en Tom Bill kijkt om.

"Tom, je mag het nog helemaal niet zien," zegt Bill dan.

"Ik zal niet kijken," zeg ik en ik kijk de andere kant op.

"Bahbah," zegt Samantha ineens en ik lach even. Woorden kan ze nog niet, maar dit soort klanken gaan haar goed af.

"Wat is mijn meisje toch lief," zegt Bill en ik knik instemmend.

"Ik ga maar weer de keuken uit aangezien ik het kerstdiner nog niet mag zien," zeg ik waarna ik met Samantha weer de keuken uitloop.Na een tijdje komt Bill de keuken uit. "Is het gelukt?" Vraag ik dan.

"Het is perfect," zegt Bill en hij kijkt naar buiten waar het langzaam donkerder begint te worden. "Ik doe de kerstlichtjes maar aan," zegt Bill nog waarna hij begint met de lichtjes die hij heeft aan te zetten en op tafel zet hij een kaarsje aan.

"Jij houdt er echt van om de kerstsfeer erin te gooien he," zeg ik dan lachend.

"Ja, ik hou van de lichtjes, het eten, de cadeautjes, kerstmuziek, oh, nu ik het daar over heb," zegt Bill en hij loopt naar de radio om die aan te zetten. "Perfect," zegt hij en hij begint mee te zingen en ik kan alleen maar glimlachen.


Wanneer het eten op tafel staat schuif ik aan en ik moet zeggen, het rook niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens lekker uit en uiteindelijk weet ik dat het ook nog eens lekker smaakt. "Wow, je hebt je echt uitgesloofd," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Ik wil gewoon dat elke kerst perfect is. Toen jij en ik samen waren, je vond het maar overdreven, maar je liet mij wel doen," zegt Bill.

"Nou, nu vind ik het geweldig," zeg ik en Bill knikt even waarna hij even over Samantha d'r hoofdje aait.

Wanneer het eten gedaan is, en Timothy zowaar heeft meegegeten zet Bill alles weer in de keuken. "Dan nu de cadeautjes," zegt Bill vrolijk en ik pak snel de cadeautjes die ik nog in de gang had laten staan en leg die ook onder de kerstboom bij de cadeautjes die er toch al lagen waarna we om de kerstboom gaan zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te leuk is dit!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen