Bill POV.

"Loop nu niet weg," zegt Tom wanneer ik Caleb mee naar mijn huisje wil nemen.

"Caleb is even belangrijker, we praten nog wel een keer," zeg ik en ik neem Caleb met mij mee en leg hem thuis op het bed. Wanneer ik een paar tranen over z'n wangen zie lopen pak ik zijn hand vast. "Schat, wat is er?" Vraag ik bezorgd.

"I.Ik kan het je niet vertellen," snikt hij.

"Vertel me, alsjeblieft," smeek ik hem.

"Ik ben zwanger," zegt hij zachtjes.

"W.wat? Ik heb er alles aan gedaan om jou tegen Tom te beschermen, wanneer is dit gebeurt?" Vraag ik verbaasd.

"Het is van jou," zegt Caleb waarna ik zijn hand loslaat en een stap van het bed af zet, maar wanneer Caleb harder begint te huilen loop ik weer naar het bed toe en sla mijn armen om hem heen.

"Jij kan er ook niks aan doen," zeg ik zachtjes.

"Ik wil je niet meer zo zien zoals je eruit zag toen de laatste kinderen werden geboren," zegt Caleb zachtjes en ik moet zeggen dat ik het lief vindt hoe hij alleen maar aan mij heeft gedacht. Dat hij niet eens voor zichzelf huilt, maar voor mij.

"Ik ga Tom voorgoed uitschakelen," zeg ik dan en Caleb kijkt mij wat raar aan. "Niet op die manier, ik wil hem niet dood, logischerwijs," zeg ik en Caleb knikt even waarna ik vertrek. Ik weet dat Tom de pillen tegenwoordig in zijn eigen huis bewaard. Ik loop naar Tom z'n huis en loop zomaar naar binnen.

"Bill?" Vraagt Tom verbaasd.

"We moeten praten," zeg ik dan en ik trek Tom mee naar z'n slaapkamer en zet mijzelf op het bed.

"Wat is er?" Vraagt Tom.

"Okay, als ik voor jou nog een keer zwanger zou worden, voedt jij het kind dan op?" Vraag ik, want ik weet dat hij mij niet zou geloven als ik het ineens helemaal wil, ondanks dat hij zich daar misschien niet eens iets van aantrekt.
"Ik wil de pil alleen wel met water slikken, je weet dat ik hem dan beter slik," zeg ik dan nog en ik zie de brede glimlach op Tom z'n gezicht.

"Okay, pak er maar één, of misschien twee uit mijn nachtkastje, dan pak ik wat water," zegt Tom en ik knik even en zodra Tom de slaapkamer uit is snel ik naar het nachtkastje en pak de drie potjes die ik zie liggen waarna ik ze meeneem en Tom z'n huis uit snel zodat ik die pillen door de wc kan spoelen. Ik houd dan wel in de gaten dat hij geen nieuwe meer koopt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaah go bill!
    Oh Caleb!! De schat!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen