Tom POV.

Wanneer het eten op is help ik Bill met afruimen waarna ik maar besluit te gaan. "Je kan gewoon op tijd naar bed, je hoeft niet op mij te wachten. Ook al verwacht ik voor tienen wel terug te zijn," zeg ik tegen Bill en ik zie hem even knikken. "Tot straks en anders tot morgen," zeg ik tegen Bill, want het ligt er echt aan of hij al slaapt, want als hij straks om acht uur al moe zou zijn wil ik liever dat hij dan al gaat slapen dan dat hij wakker blijft totdat ik thuis ben.

Wanneer ik bij Sandra thuis ben druk ik op de bel en ze laat mij gelijk binnen en in de woonkamer zie ik Nina zitten. "Sandra, je weet dat ik dit niet wil," zeg ik.

"Ik laat jullie even alleen," zegt ze.

"Sandra! Ik wou met je bespreken hoe ik het wil aanpakken!" Roep ik, maar Sandra loopt gewoon naar boven en negeert mij waarna Nina naar mij toe komt gelopen.

"Nina, je hoeft niks te proberen, want ik wil dat niet," zeg ik, maar ze drukt alsnog haar lippen op die van mij. Ik duw haar vrij snel bij mij vandaan.

"Jij kan intimiteit nooit weerstaan," zegt Nina dan.

"Nou, nu dus wel," zeg ik.

"Ben je soms verliefd aan het worden op die Bill?" Vraagt ze.

"Natuurlijk niet. Bill is een schatje, maar verliefd ben ik niet. Sinds dat jij mij zoveel pijn hebt gedaan doe ik niet meer aan liefde," zeg ik en dat meen ik. Bill en ik gaan sowieso beter zijn als gemeenschappelijke ouders dan als koppel. Op die manier lopen we geen risico om elkaar te kwetsen.

"Dus je geeft mij de schuld dat je niet voor geluk kunt gaan?" Vraagt Nina dan.

"Eigenlijk is het ook jouw schuld," zeg ik en Nina kijkt mij met open mond aan.

"Dus je bent wel verliefd," zegt Nina.

"Dat zeg ik toch niet?" Vraag ik.

"Voor mij klonk het als een bevestiging," zegt Nina en even zucht ze. "Okay, ik wil jou en Bill niet helpen, want ik hou nog van je, eerlijk waar, maar, Sandra wil ver gaan om Bill bij jou weg te krijgen," zegt Nina dan.

"En jij kan ervoor zorgen dat ze daarmee stopt, jij hebt haar geld geboden. Jij bent dit alles begonnen," zeg ik.

"Okay, okay. Ik trek mijn geld in, maar wel in ruil voor nog één keer seks met jou. Ik vraag niet meer van je. Je hoeft mij nooit meer te zien," zegt Nina.

"Ik stop Sandra wel zonder jouw hulp," zeg ik waarna ik het huis verlaat en ik verbaas eigenlijk mij zelf. Niet lang geleden zou ik seks nooit hebben afgeslagen, van niemand niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha. Tom veranderd
    En hij houd echt van Bill

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen