Bill POV.

De nacht die volgt komt mystery guy weer terug. "Er liggen condooms in mijn nachtkastje," laat ik dan aan hem weten, want het kan niet gezond zijn om elke dag een morning after pil te moeten nemen. Ik merk dat hij een condoom pakt en zodra hij die om heeft gaat hij in mij en ik laat weer een luide kreun horen. Ik zet mijn nagels in zijn rug terwijl hij sneller begint te bewegen.

Wanneer we allebei zijn klaargekomen geeft hij mij nog een kus waarna hij vertrekt. Dit was opnieuw zo geweldig. Ik weet nog steeds niet wie het is, maar ondanks dat denk ik dat ik voor hem aan het vallen ben, en niet zo'n beetje ook.De volgende ochtend loop ik naar beneden en zie Tom met David en Jackson in z'n armen op de bank zitten, maar wat mij meer opvalt zijn de krassen op z'n rug. Het kan toch niet dat hij mystery guy is? "Dus David en Jackson waren al wakker?" Vraag ik en ik zie Tom knikken.

"Maar ze zijn al weer rustig," zegt Tom en ik knik tevreden.


Drie weken later.

"Ik moet je wat zeggen," zegt Tom ineens en ik kijk hem vragend aan. "Rosalie en ik gaan ons huwelijk herstellen, dus ik vrees dat ik weer naar huis ga. Natuurlijk zal ik wel af en toe komen checken hier en je kan mij altijd bellen wanneer je hulp nodig hebt," zegt Tom en ik knik even. Ik wil hem zeggen dat ik wil dat hij blijft, maar ik ga hem toch niet tegen kunnen houden.

Die avond vertrekt hij en dat is ook de eerste nacht dat mystery guy niet langskomt, wat gelijk mijn vermoeden bevestigt, maar waarom deed Tom dat dan? Zodra twee babyfoons laten weten dat twee van de zeven kinderen wakker zijn stap ik het bed uit, want zonder Tom moet ik het deze nacht waarschijnlijk alleen doen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Tom vind Bill leuk
  Maar kan niet toegeven!
  Arme bill

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Tom vind Bill leuk
  Maar kan niet toegeven!
  Arme bill

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen