Tom POV.

"Wow, een dino!" Roept Timothy uit wanneer hij zijn eerste cadeautje heeft uitgepakt en ik lach even.

"Daar ben je blij mee he," zeg ik en Timothy knikt vrolijk.

Zo worden er nog meer cadeautjes uitgepakt, ook voor Samantha, ook al moeten Bill en ik dat voor haar doen. "Hier, deze is voor jou," zeg ik terwijl ik een cadeautje pak en die aan Bill geef.

"Awh," zegt Bill waarna hij het uitpakt en het hondenbeeldje tevoorschijn komt.

"Ik weet hoe gek je op mijn hond bent en ook hoeveel je sowieso van honden houdt, dus ja, vandaar," zeg ik en Bill glimlacht even naar mij.

"Dank je, ik weet al precies waar ik hem ga neerzetten zodra alles van kerst weer in de dozen zit," zegt Bill en ik glimlach even. "Ik had ook wat voor jou," zegt Bill en hij geeft mij ook een cadeau en ik pak het uit. "Die parfum droeg je vroeger altijd en ehm, je ruikt hetzelfde als toen, dus ja," zegt Bill wat onzeker en ik glimlach naar hem.

"Dank je Bill," zeg ik en Bill glimlacht.

Wanneer Samantha begint te huilen weet ik dat ze moe is. "Ik leg haar wel op bed. Kan jij Timothy naar bed brengen?" Vraagt Bill en ik knik waarna Bill Samantha van mij over pakt en ik steek mijn hand naar Timothy uit.

"Papa, ik wil nog spelen," zegt hij.

"Na kerst heb je nog een hele vakantie om te kunnen spelen met je nieuwe speelgoed," zeg ik en met tegenzin staat Timothy dan toch op en ik loop met hem naar boven waar ik hem in zijn pyjama hijs zodat hij kan gaan slapen.Wanneer ik beneden kom zie ik Bill al zitten tussen de kerstlichtjes en ik neem naast hem plaats.

Bill POV.

Sinds Tom hier is gekomen voelt het haast alsof we een koppel zijn met onze twee kinderen. Alleen zijn we geen koppel en is Samantha ook niet van Tom. "Bill, is alles okay?" Vraagt Tom en ik knik even om dan mijn lippen op die van Tom te drukken en ik voel hoe hij mij terug zoent. "Hmm, Bill, ben je er wel klaar voor?" Vraagt Tom.

"Nee," zeg ik eerlijk met een zucht.

"Dan moeten we dat ook niet doen," zegt Tom en hij glimlacht vriendelijk naar mij.

"Maar, de sfeer, deze sfeer is er maar één keer per jaar," zeg ik.

"Volgend jaar is het weer kerst," zegt Tom en ik knik. Heel misschien ben ik er volgend jaar wel klaar voor. Ik weet dat als ik er weer klaar voor ben dat Tom misschien wel de enige persoon is met wie ik het weer wil proberen, maar ik heb mijzelf aangepraat dat ik wil dat het met kerst gebeurt. Dit jaar ben ik er nog niet klaar voor, maar ik hoop dat volgende kerst wel te zijn. Ik hoop dat Tom genoeg geduld heeft, want ik denk dat het toch pijn gaat doen als Tom iemand anders zou krijgen, maar ik kan mijzelf niet forceren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat is afwachten
    Komt vanzelf weer

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen