Bill POV.

"Is Tom weg?" Vraag ik wanneer Leon weer de kamer in komt en hij knikt. "En George?" Vraag ik.

"Die blijft hier voor Elaine om te wennen," zegt Leon en ik kijk naar Elaine die in slaap is gevallen tegen mij aan. Ik zie dan hoe Leon z'n gsm pakt en wat begint te zoeken. "Ik heb denk ik iemand gevonden die jou zou kunnen helpen met Elaine," zegt Leon dan. "Wacht, ik stuur het je door, dan kan je binnenkort eens contact opnemen," zegt Leon en ik knik dankbaar.

"Je bent een schat," zeg ik en Leon glimlacht even.

"Ik moet alleen wel weer naar huis, als je hulp nodig hebt, gewoon bellen en ik weet zeker dat zodra Tom wat gekalmeerd hij ook gaat helpen met Elaine," zegt Leon en ik knik even waarna Leon vertrekt.Die nacht, zodra George begint te huilen wil ik uit bed stappen, maar Elaine pakt mij vast. "Bij mij blijven papa," zegt ze en ik druk een kus op haar voorhoofd.

"Ik ben zo terug," zeg ik, maar gelijk begint ze te huilen en ik loop naar George toe en til hem uit z'n bedje en voel Elaine d'r armen om mijn benen. "Liefje, papa moet naar de keuken," zeg ik, maar Elaine laat mij geen moment los, maar met wat moeite weet ik in de keuken te komen voor het flesje van George om dan op de bank te gaan zitten voor hem het flesje te geven. "Wil je papa helpen?" Vraag ik dan en Elaine kijkt mij vragend aan. "Kom lieverd," zeg ik en ik leg het flesje in haar hand en help haar het flesje goed aan George te geven.

"Baby toch lief," zegt ze en ik glimlach even. Dit is een goede stap in de goede richting.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Werd ook wel eens tijd

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen