Bill POV.

De volgende ochtend loop ik naar beneden en ik zie Tom voor de tv zitten. "Ik had jou nog niet beneden verwacht," zeg ik eerlijk, want ik was vroeg gaan slapen, Tom is sowieso later gaan slapen dan ik.

"Oh, ja, ik kijk wat naar het nieuws. De geruchten over jouw zwangerschap zijn al begonnen," zegt Tom.

"Wat? Hoe kunnen zij daar nou weer vanaf weten?" Vraag ik.

"We zijn gespot op de dag van de echo en dan komen de geruchten. Net zoals dat er ook nog steeds over onze ruzie wordt gepraat, ook al was het van mijn kant niet echt," zegt Tom en ik knik even.

"Hoe ging het gesprek gisterenavond?" Vraag ik dan en ik zet mij naast Tom neer.

"Nina was er ook. Ze proberen echt van alles om mij weer bij haar te krijgen. Nina zei wel dat ze haar geld zou terugtrekken, maar dan moet ik wel seks met haar hebben, maar dat heb ik geweigerd," zegt Tom.

"Echt? Dat kan ik mij niet voorstellen bij jou," zeg ik en Tom kijkt mij even aan.

"Ik, Bill, je doet iets met mij, iets waardoor ik geen seks meer wil met anderen. Ik wil alleen ook niet weer gekwetst worden zoals Nina heeft gedaan. Zij was mijn eerste grote liefde en, het deed gewoon pijn, het heeft heel lang pijn gedaan," zegt Tom.

"Tom, ik weet hoe het is om gekwetst te worden door iemand van wie je houdt, maar aan de andere kant, tijdens die relaties waren we tieners. Nu zijn we begin 20 en Tom, we hebben de angst allebei, maar ik zou ervoor openstaan," zeg ik naar alle eerlijkheid.

"Okay, maar eerst moet Sandra uit onze rug weg zodat we zonder problemen samen kunnen zijn, okay?" zegt Tom.

"Maar, je bent verliefd op mij?" Vraag ik voor de zekerheid.

"Het is wat Nina's constatering was en ik heb de halve nacht wakker gelegen en daaraan gedacht en ik denk dat ik verliefd ben ja," zegt Tom en ik glimlach even. Ik had dit niet zien aankomen, maar ik wil dit graag proberen, maar Tom heeft gelijk dat eerst Sandra ons met rust moet laten, maar ik vertrouw erop dat Tom daar wel voor gaat kunnen zorgen, al duurt het een paar weken, als het maar lukt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go boys!!
    Sandra moet weg wezen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen