Bill POV.

De andere kinderen beginnen ook al vrij snel te huilen en ik zucht even. Hoe doe ik dit zonder Tom z'n hulp? "Heb je hulp nodig?" Vraagt Jay ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Ja, graag, eindelijk," zeg ik, toch wel opgelucht waarna Jay mij helpt totdat de kinderen weer stil zijn. "Dank je," laat ik hem dan weten.

"Graag gedaan Bill," zegt hij dan en hij legt zijn hand op mijn heup. "Wil je de nacht met mij doorbrengen?" Vraagt hij dan en ik knik en trek hem mee naar de slaapkamer waar we elkaar in een rap tempo uitkleden en daarna gaat hij in mij. Hij begint in een hard tempo in mij te stoten totdat hij in mij klaarkomt en hij legt zich naast mij neer.

"Jay? Waarom waren jij en de jongens nu gestopt met het zorgen voor de kinderen?" Vraag ik dan.

"Timo kwam erachter dat hij onvruchtbaar is, dat hij helemaal niet de vader kan zijn van David," zegt Jay.

"Dus daarom dachten jullie dat ik had gelogen?" Vraag ik.

"Ja, wat blijkt, Wilco heeft de enveloppen met de testuitslagen omgewisseld. De kinderen zijn wel allemaal van Tom, Bill," zegt Jay dan.

"Echt?" Vraag ik.

"Ja, Wilco heeft bekend," zegt Jay.

"Maar waarom heeft hij dat gedaan?" Vraag ik.

"Omdat Tom getrouwd is en hij dacht, één kind per man maakt het makkelijk. Hij bedoelde het goed, maar ja het is niet juist," zegt Jay en ik bijt even in mijn lip. Ik kan het Tom niet vertellen, niet nu hij het weer met Rosalie gaat proberen.Drie maanden later.

Jay is in mij aan het stoten wanneer hij ineens van mij wordt afgetrokken en ik kijk Tom geschrokken aan wanneer hij Jay ook een beuk verkoopt.

Snel stap ik uit het bed en trek mijn boxer aan. "Tom, je hebt het recht niet!" Roep ik en ik trek hem met mij mee de slaapkamer uit.

"Waarom heb je niet verteld dat de kinderen alle zeven van mij zijn?" Vraagt Tom.

"Ik kwam er pas achter toen jij het net weer met Rosalie ging proberen, ik wou dat niet opnieuw verstoren," beken ik.

"Mag ik Bill heel even van jou lenen?" Vraagt Jay ineens aan Tom en hij trekt mij mee naar de andere kant van de hal. Hij hurkt dan voor mij neer en steekt een doosje met een ring erin naar mij uit. "Wil je met mij trouwen?" Vraagt hij dan en even kijk ik naar Tom en zie zijn ogen vuur spugen. Hij heeft het recht niet om hier kwaad over te zijn, hij is verdomme zelf getrouwd! Ik kijk dan naar Jay en knik.

"Ik trouw met je," zeg ik dan en ik sla mijn armen om hem heen. Ik weet dat ik niet verliefd ben op Jay en ergens hoop ik bij Tom uit te lokken dat hij echt voor mij gaat vechten. Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat hij echt gelukkig is bij Rosalie.

"Ik ga even bij mijn kinderen kijken," hoor ik Tom brommen terwijl hij langs ons loopt naar het eerste kamertje.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa beetje laat Tom
    Maar die Wilco is een engerd

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen