Bill POV.

De volgende ochtend zeg ik gedag tegen Levi z'n vijf meiden waarna ik Levi ook een knuffel geef. "We spreken elkaar snel," zeg ik en Levi knikt met een glimlach waarna ik naar huis vertrek.

Wanneer ik thuis ben aangekomen open ik de deur en ik zie Tom huilend op de bank zitten en gelijk loop ik naar hem toe en sla ik mijn armen om hem heen. "Sorry Tomi, sorry, ik vergeef je. Nils is gewoon een slecht mens, hij weet precies hoe hij dingen voor elkaar kan krijgen," zeg ik en ik veeg Tom z'n tranen weg en zie hoe hij mij aankijkt.

"Het spijt mij, als ik had geweten dat de pil zo slecht werkt had ik het hem nooit zonder condoom laten doen. Ik had het helemaal niet moeten doen," zegt Tom zachtjes.

"Ik, ehm, ik heb het zonder condoom met mijn nieuwe goede vriend Levi gedaan," beken ik dan. "Ik had afleiding nodig en je kent mij, je weet waar ik afleiding in zoek. Sorry dat ik hetzelfde risico heb genomen," zeg ik zachtjes, ook al is Levi een betere optie dan Nils om die fout mee te maken, want ik kan er nu geen eens meer 100% van op aan of de kinderen wel veilig zijn bij Nils.Levi POV.

Ik sta voor het huis van Nils en nog voordat ik op de bel heb gedrukt opent hij de deur en ik stap naar binnen. "Je laat Tom en Bill met rust, ja? Je probeert ze niet meer in bed te krijgen en je probeert ze al zeker niet meer tegen elkaar op te zetten," zeg ik.

"En dat bepaal jij? Moet jij Bill niet vertellen dat één van jouw dochters mogelijk van hem is?" Vraagt Nils dan.

"Hij kan die stress niet gebruiken. Ik zoek het eerst uit en zodra ik zeker ben vertel ik het hem," zeg ik. "Maar dat is niet waarvoor ik hier ben, ik wil dat je uit het leven van Bill en Tom verdwijnt zodat zij gelukkig kunnen zijn!" roep ik uit.

"Ik heb een dochter en zoon met Bill en ik ben zwanger van Tom," zegt Nils trots en ik zucht. Hij is er nog trots op ook, maar ik had ook niet anders verwacht. "En ik heb een poging gedaan om Tom zwanger te krijgen, ik hoop dat mijn zaad zijn eicellen heeft gevonden," zegt Nils en mijn mond valt open. Hij weet dus ook dat de pil niet goed werkt en heeft het bewust gedaan? Dat is echt heel laag. Bij mij en Bill ging het gisteren per ongeluk, gelukkig was Bill daar niet eens echt gestrest over, waar ik wel bang voor was toen ik het besefte.

"Ik ga Bill vertellen wat jij mijn zus hebt aangedaan 10 jaar terug," zeg ik en ik snap echt niet hoe Nils nog steeds vrij rondloopt.

"Dat waag je niet," zegt Nils en hij trekt ineens een mes uit zijn zak en mijn ogen worden groot.

"Leg dat mes weg Nils, alsjeblieft," smeek ik maar hij maakt een beweging richting mijn buik waarna het mes in mijn buik verdwijnt waarna hij hem terugtrekt en hoeveel pijn het ook doet, ik weet toch het huis te verlaten en bel het alarmnummer waarna ik Bill nog een berichtje stuur en ik weet nog net op verzenden te klikken voordat alles zwart wordt.

Bill POV.

"We moeten naar het ziekenhuis," zeg ik wanneer ik een verontrustend berichtje van Levi krijg en Tom knikt waarna we gelijk de oppas regelen en naar het ziekenhuis vertrekken.

In het ziekenhuis blijkt dat Levi nog niet is binnengebracht, maar al vrij snel zien we hem binnenkomen en ik kijk naar het bloed wat zichtbaar is.

We moeten een hele tijd wachten totdat Tom en ik eindelijk bij hem mogen en ik ben opgelucht om te zien dat hij wakker is. "Ik ben mijn kind kwijt Bill," snikt hij en ik sla mijn armen gelijk om hem heen, wel voorzichtig natuurlijk. "Ik, kunnen jullie voor mijn meiden zorgen totdat ik dat zelf weer kan?" Vraagt Levi dan en ik knik even waarna ik naar Tom kijk.

"Dan slaap ik s'nachts wel in Levi's huis, dan kunnen ze overdag gewoon bij ons zijn en s'nachts in hun eigen kamer slapen," zeg ik en Tom knikt instemmend waarna ik weer naar Levi kijk. "Wat is er nu precies gebeurt?" Vraag ik dan aan hem.

"N.Nils, hij sloeg helemaal door toen ik jullie kwam verdedigen," snikt Levi.

"Fuck, Brooke en Ruben zijn bij hem," zeg ik en gelijk sta ik recht.

"Shit, sorry, ik heb geen kinderen gehoord, als ik had geweten dat ze bij hem waren had ik dat gelijk gemeld," zegt Levi met grote ogen.

"Hij zou de kinderen toch nooit wat aandoen, toch? Ik bedoel, toen Brooke ziek was, was hij echt bezorgd, ik weet het zeker," zeg ik.

"Bij Nils weet je het nooit Bill, hij heeft meerdere kanten, h.hij heeft Tom expres zwanger proberen te krijgen, hij wist van de onbetrouwbaarheid van de pil af," zegt Levi zachtjes en ik slik even. Nils is echt ziek, ik vond hem soms vriendelijk, soms ook apart, maar ik had hem nooit als een gek gezien en misschien is dat uiteindelijk wat hij is. Wanneer mijn gsm gaat durf ik niet op te nemen en ik geef hem aan Tom die dan opneemt.

"We moeten naar het politiebureau, Brooke wacht daar op ons," zegt Tom zachtjes en ik zie tranen in Tom zijn ogen.

"Tom, waar is Ruben? Tom, zeg iets!" Roep ik.

"Nils is met Ruben in z'n armen van het balkon gesprongen, ze hebben het alle drie niet overleefd," zegt Tom zachtjes, die ook doelt op z'n ongeboren kindje. Ik voel mijn wereld instorten en laat mij op mijn knieën zakken terwijl steeds meer snikken mijn mond verlaten.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Omg!!
  Waarom deed niks dat!!
  Rip Ruben en levi kind en Tom

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Nils draaide compleet door en zag uiteindelijk geen andere uitweg dan te springen en nam daarbij Ruben en z'n ongeboren kind mee helaas:(

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Ja dat snapt wij
   Maar is gewoon zielig om te lezen

   1 jaar geleden
  • syllie1992

   Dat snap ik. Het was ook zielig om te schrijven:(

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Dat snap ik:(

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen