Bill POV.

Ik loop naar de keuken en maak een sapje voor Caleb met veel vitamines waarna ik terug naar hem loop en het glas aan hem geef. "Awh, Bill, dat is lief van je," zegt Caleb en ik glimlach even naar hem waarna Tom ineens binnen komt gestormd.

"Waar zijn de pillen!?" Roept hij woedend uit en ik kijk Tom boos aan.

"Kan je alsjeblieft hier niet schreeuwend binnen komen vallen?" Vraag ik beleefd en ik kijk even naar Caleb waarna ik weer terug naar Tom kijk. "En de pillen zijn weg, op die manier kan je ons ook niet meer zwanger maken zonder toestemming," zeg ik dan.

"Gun jij mij dat niet meer ofzo? Ik bestel nieuwe en dan slik je er twee, punt uit," zegt Tom.

"Nee," zeg ik en eigenlijk wil ik het schreeuwen, maar ik wil dat niet doen met Caleb in de buurt en de vierling een kamer verderop.

"Dan neem ik Caleb met mij mee zodat ik hem kan bevruchten, of ik bestel pillen en dan bevrucht je mij, kies maar," zegt Tom en ik zucht luid.

"Caleb is zwanger van mij," zeg ik dan en ik zie Tom zijn ogen samenknijpen tot spleetjes.

"Wordt maar lekker gelukkig dan samen!" Roept hij woedend uit waarna hij de deur dichtslaat en ik kijk even naar Caleb en zie dat hij wat bleek is.

"Trek je Tom z'n reactie niet te veel aan, okay? Doe ik ook niet," zeg ik en ik druk een kus op Caleb z'n wang waarna ik naar de vierling loop om te zien of één wakker is geworden. Ik zie Lola met haar oogjes wijd open dus ik til haar op en neem haar met mij mee naar Caleb toe en zet haar naast hem op het bed.

"Dada!" Roept ze naar Caleb.

"Dat is niet, nja maakt ook niet uit," zeg ik, mij maakt het even echt niks uit als Lola, Caleb papa gaat noemen in plaats van Tom en ik kijk hoe Caleb z'n vinger in Lola d'r handje legt. Echt te schattig gewoon.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lola is een schatje!
    Tom is een grote oude puber

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen