Tom POV.

Er zijn weken voorbij gegaan en nog steeds is Sandra bezig. Ze doet dingen in de media, ze heeft Bill letterlijk al twee keer aan het huilen gebracht en ik weet dat het moet stoppen. Het is dat ik Sandra nodig heb om in de toekomst nog steeds de juiste dingen te plannen zodat ik kan blijven doen wat ik graag doe.

Ik sta voor Nina d'r huis, wetende dat ze niks gepland heeft en druk op de bel. "Sta je er nog steeds voor open om je geld bij Sandra terug te trekken zodat ze stopt met haar bullshit?" Vraag ik, want ik ben echt wanhopig en ik haat het dat Sandra de macht heeft om Bill verdrietig te maken.

"Ja, maar je weet wat ik daarvoor terug wil," zegt ze.

"Deal," zeg ik en Nina knikt en ze trekt mij gelijk naar de slaapkamer.

"Bill betekent echt de wereld voor je he," zegt Nina dan en ik knik. Normaal had ik al de tijd willen nemen zodat ik niet tot deze stap over hoefde te gaan, maar aangezien alles wat Sandra doet met Bill te maken heeft moet ik wel.

Ik leg mij op het bed neer en voel dat Nina mijn broek uit trekt. "Okay, Tom, denk aan Bill," zegt Nina en ik sluit mijn ogen en zie alleen maar Bill terwijl Nina over mijn penis streelt.

Uiteindelijk doet ze mij het condoom om waarna ze op mij gaat zitten en begint te bewegen totdat we allebei zijn klaargekomen.

Ik gooi dan gelijk het condoom weg en stap van het bed af en trek mijn boxer en broek weer aan en kijk even naar Nina die nog wel naakt is, maar het doet mij helemaal niks. "Jij regelt het met Sandra," zeg ik en Nina knikt.

"Ik weet niet wat ze nog heeft lopen, maar nieuwe dingen zal ze niet meer beginnen," zegt Nina en ik knik waarna ik naar huis vertrek.Wanneer ik thuis ben aangekomen zie ik Bill huilend op de bank zitten en ik loop naar hem toe. "Bill, ik had toch gezegd dat je de TV beter uit kunt laten," zeg ik en ik hurk voor Bill neer. "Wat zeggen ze nu weer?" Vraag ik en ik leg mijn hand op z'n been.

"Z.Ze weten het van mijn doodgeboren baby. Ze lieten zelfs echo's zien van toen," snikt Bill en gelijk sla ik mijn armen om hem heen. Ook al regelt Nina nu dat Sandra stopt, met iets wat zo gevoelig is spot je niet.

"Je zei dat Shanti een kei is in plannen en organiseren?" Vraag ik dan en Bill knikt even.

"Dan hoop ik dat zij mijn nieuwe manager wilt worden," zeg ik dan.

"Maar ze is nog maar bijna 19," zegt Bill.

"Ja, zo dacht ik er ook over, maar Shanti is mijn enige hoop om Sandra nooit meer te hoeven zien."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh please doe dat
    Dat doe je geen mens aan als manager !!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen