Bill POV.

"Ik ga toch even bij Tom kijken," zeg ik tegen Jay en hij knikt even en ik druk mijn lippen op die van hem.

"Ik kan niet wachten totdat jij mijn man bent. Het maakt niet uit dat je zeven kids met Tom hebt, wij krijgen onze eigen kleine wel," zegt Jay en ik slik even. Toen ik het huwelijksaanzoek accepteerde heb ik er nooit aan gedacht dat Jay misschien wel kinderen van zichzelf zou willen, terwijl de zeven die ik heb voor mij voor de komende tien jaar wel genoeg zijn.

"Ja, die krijgen we zeker," zeg ik toch maar waarna ik naar Tom loop die met Andy op schoot zit terwijl er tranen over zijn wangen rollen. "Tom?" Vraag ik en geschrokken kijkt hij op en hij veegt de tranen snel weg.

"I.Ik wou eigenlijk komen vragen of ik hier weer mag komen logeren, maar toen trof ik jou met Jay aan en, ik werd gewoon woedend," snikt Tom en ik ga naast hem zitten en leg mijn arm om hem heen.

"Heb je weer ruzie met Rosalie?" Vraag ik dan en Tom kijkt mij even aan.

"Ze heeft opnieuw een miskraam gehad en terwijl ik de afgelopen maanden alleen maar lief voor haar ben geweest, haar geen extra stress heb bezorgd, niks, geeft ze mij toch opnieuw weer de schuld," snikt Tom en ik leg mijn hand op zijn schouder. Ze is helemaal niet lief voor Tom. Niet zoals je als vrouw moet zijn, ik snap dat een miskraam pijnlijk is en emotioneel zwaar, maar dan geef je, je man, degene die waarschijnlijk jouw grootste steun kan zijn, toch niet de schuld? Ik weet precies wat Tom nodig heeft om het even te vergeten.

"Vanavond in mijn kamer, dan zorg ik dat Jay er niet is," zeg ik en Tom kijkt mij verbaasd aan.

"Ik weet dat jij het was," zeg ik en ik zie Tom z'n wangen een rode kleur aannemen waarna ik weg wil lopen, maar ik duizel even.

"Bill, ben je okay?" Vraagt Tom.

"Ja, ja, ik voelde mij even niet zo goed, maar het gaat weer," zeg ik waarna ik alsnog wegloop.Wanneer ik die avond de deur open hoor gaan voel ik de vlinders al door mijn buik gaan. Vlinders waarvan ik dacht dat die misschien minder waren geworden omdat ik de afgelopen maanden alleen maar met Jay ben geweest op de momenten dat we even niet voor de kinderen hoefden te zorgen, of op het werk waren.

Ik voel hoe Tom op mij kruipt en dan zijn lippen op die van mij drukt en ik kan het niet laten om nu al een kreun te laten horen. Na eventjes gezoend te hebben gaat Tom in mij en ik was haast vergeten hoe goed dit ook alweer was met Tom. Hij voert het tempo op en ik laat een luide kreun horen wanneer het licht ineens aangaat.

"Tom? Bill?" Hoor ik Jay zeggen en mijn ogen worden groot en ik duw Tom van mij af. "Ik dacht echt dat wij iets speciaals hadden opgebouwd," zegt Jay dan en ik hoor nog net een snik waarna hij wegrent.

"Jay, wacht!" Roep ik en ik spring het bed uit en kleed mij snel aan waarna ik Jay achterna wil gaan.

"Ik hou van je Bill, al vanaf het eerste jaar dat we elkaar kennen," zegt Tom ineens en gelijk blijf ik stilstaan en voorzichtig draai ik mij om waarna ik naar Tom terug snel en mijn lippen op die van hem druk en mij dicht tegen hem aanleg, alweer vergeten dat Jay nu ergens gekwetst heen is gerent.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaah
    Tom en Bill 🤣

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen