Pete pov:

Claim haar! Elijah doet zijn best om alle controle over te nemen. En tot dusver heeft hij succes, maar ik respecteer de wensen van Tallulah. Ik denk terug aan onze zoen van net. Mijn lichaam staat nog steeds op springen. Hoe kunnen we haar overhalen?. Ik stap onder de douche en de warme stralen zorgen meteen voor ontspanning in mijn lichaam. De hoge raad was duidelijk. Ze moest naar me toe komen. En dat heeft ze gedaan. Ze moet zien hoe geweldig we zijn. Trishia weet dat al, die is als een zacht gekookt ei in mijn handen.
Als ik uitgedoucht ben, droog ik me af en kleed me weer aan. Als ik mijn kamer in loop, hoor ik Shawn die een link heeft geopend. Een van de oudsten heeft net Tallulah buiten zien lopen. Ze wil dat je er wat aan doet. Ik zucht. De oudsten hebben de oorlog tussen Ricer Pack en Yellow stone, erg bewust meegemaakt. In het heetst van de strijd, werden ongeclaimde vrouwelijke packleden, vaak jonge meisjes, te grazen genomen. Meerdere zijn het bos ingesleurd. Wat er daar is gebeurd met ze kun je je vast wel voorstellen. Na een aantal incidenten heeft mijn vader de avondklok ingesteld. Oudere leden hechten nog grote waarde aan die regel. Het geeft ze waarschijnlijk een veilig gevoel, wetende dat hun kleindochters niet aangerand of meegenomen worden. Al sinds het einde van de oorlog zijn er geen incidenten meer geweest. Stuur haar naar huis. Ik los het morgen wel op. Een straf is helaas wel nodig. Wanneer een gevoel van onveiligheid heerst, moet ik optreden. Ieder packlid houdt zich aan de regels, alleen zo kunnen we met elkaar in harmonie leven. Ook Tallulah. Ik zucht. De consequenties gaat ze me niet in dank afnemen. En zeker niet na vanavond. Doe het dan niet. Elijah wordt onrustig. Kan onze ware liefde niet ssn uitzondering krijgen? Denk aan ons moment van daarnet. En mezelf neerzetten als een zwakke Alpha? Weet je nog wat ze dachten toen Crystal hier kwam? Een Alpha moet harde keuzes kunnen maken. Als ik me laat leiden door mijn emoties, komt er niets terecht van River Pack. Elijah moppert. Waarom kan het niet gewoon op de makkelijke manier. Ze moet ons echt telkens weer opnieuw uitdagen.

Tallulah pov:

Onderweg van Pete zijn kantoor naar het huisje dwalen mijn gedachten af. Trishia is een bruiloft aan het plannen in mijn hoofd. Nog steeds gaat mijn hart tekeer en voelt mijn lichaam aan alsof ik een uur heb gerend. Kun je je voorstellen hoe het is als we paren. Zegt Trishia plagend als ze mijn gedachten hoort. Hij is vast een of andere seksgod! Ik schud mijn hoofd. Trishia lacht. Misschien moeten we even afkoelen? ik grinnik zacht. Als ik verder loop, maak ik een omweg. Ik wil nog niet mijn huisje in. De frisse lucht hier buiten, geven me ruimte om na te denken. Ik loop langs een paar huisjes. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe bij het laatste huisje een gordijn bij het raam beweegt. Iedereen is inmiddels wel binnen denk ik, als ik zie hoe de paden naar de huisjes leeg zijn.
Je moet naar huis. Shawn zijn stem klinkt in mijn hoofd. Waarom? Ik verkort mijn route door een pad aan mijn linkerkant in te slaan. Je zit al in de problemen. Om het niet erger te maken, zou ik als ik jou was zo snel mogelijk mogelijk naar binnen gaan. Ik versnel mijn pas. In de problemen? Wat kan er zo erg zijn aan een omweg dat er problemen ontstaan. Je hebt een van de belangrijkste regels overtreden. Gelijk naar je huisje toe, weet je nog? Een van de oudsten heeft je gezien. Ze houdt zich vast aan die regel. Net als de anderen. Je hoort morgen je consequentie.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen