Tom POV.

Vandaag is het Samantha's eerste verjaardag en natuurlijk wil ik deze dag niet missen. Daarom ben ik al vrij op tijd onderweg naar Bill om. "Wat gooi je daar in de afvalbak?" Vraag ik wanneer ik aan kom gelopen.

"Een cadeautje die Anis heeft gestuurd. Ik hoef niks meer van hem, ook niet als het om Samantha gaat," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Gefeliciteerd met je dochter," zeg ik dan en ik geef Bill een knuffel.

"Jij ook gefeliciteerd met de kleine meid," zegt Bill en hij glimlacht even naar mij waarna we naar binnen lopen.

"Dada!" Roept Samantha naar mij.

"Awh, ze probeert jou nog eerder papa te noemen dan dat ze dat bij mij doet. Dat zegt iets over de sterke band die jullie hebben," zegt Bill en ik glimlach even waarna ik Samantha optil.

"Gefeliciteerd met je verjaardag he liefje," zeg ik en Samantha lacht naar mij. "Wat heb jij haar gegeven?" Vraag ik dan aan Bill.

"Oh, nja, van die dingen waarmee ze zichzelf kan gaan ontwikkelen, spelenderwijs, aangezien ze toch in de leeftijd komt waarin ze gaat kunnen lopen en steeds meer woordjes gaat leren," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Dan heb ik denk ik een mooie aanvulling daarop," zeg ik en ik zet Samantha weer op de grond zodat ik het cadeau kan pakken waarna ik bij haar ga zitten. Ik lach even wanneer ze met d'r handjes op het cadeautje begint te slaan. "Kom maar liefje, dan maken we het samen open," zeg ik en ik til Samantha bij mij op schoot waarna ik haar begin te helpen met het openmaken van het cadeautje, ook al doe ik dat vooral, ik denk dat het volgend jaar wel echt samen kan en daarna zal ze het al vrij snel zelf kunnen vermoed ik. "Nog een paar maanden en dan kan je dit denk ik wel," zeg ik met een glimlach.

"Tom?" Vraagt Bill ineens en ik kijk op.

"Ja?" Vraag ik.

"Ehm, zou jij Samantha willen adopteren? Dan heeft Anis ook geen rechten meer, hoop ik," zegt Bill onzeker.

"Ik wil haar heel graag adopteren Bill," zeg ik en Bill knikt tevreden en ik geef Samantha een kusje op d'r bolletje.Die middag halen Bill en ik, samen met Samantha, Timothy van school.
"Papa!" Roept hij en hij springt bijna in mijn armen en ik lach even waarna ook Bill een knuffel krijgt en Samantha krijgt een voorzichtig kusje. Ik moet zeggen dat ik op dit moment echt gelukkig ben en daarvoor hoef ik geen eens samen met Bill te zijn. Gewoon tijd doorbrengen met hem en de kinderen is genoeg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Te lief en te schattig!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen