Twee maanden later.

Tom en Leon zijn weer eens op bezoek, alleen hebben ze dit keer ergens ruzie over, maar ik weet niet wat. "Ehm, jongens, ik zie Elaine nergens meer," zeg ik bezorgd wanneer ik mij tot haar wou wenden.

"Okay, ik zoek in het huis en rond het huis, als jullie verderop zoeken," zegt Leon.

"Maar hoe bereiken we elkaar als ze gevonden is, de telefoons doen het niet door de sneeuw," zeg ik.

"Vuurwerk," zegt Leon en ik knik en loop snel naar de schuur en geef wat aan Leon waarna Tom en ik samen verderop gaan, want rond het huis in je eentje is veilig, verderop wat minder.

"Wat als we Elaine niet vinden? Het is veel te koud om zo lang buiten te zijn?" Vraag ik.

"We vinden haar wel Bill, echt waar," stelt Tom mij gerust en ik knik even. Een uur later hoor ik ineens vuurwerk en ik kijk of het uit de richting van het huis komt.

"Leon heeft d'r gevonden," zucht ik opgelucht.

"Okay, wij slapen in dat hutje vannacht," zegt Tom en hij trekt mij mee, maar omdat de verwarming het nog niet doet blijft het extreem koud.

Ik zie Tom dan een deken pakken. "Lichaamswarmte, dat helpt om elkaar warm te houden," zegt Tom en hij kleed zich uit.

"Tom, dat kan toch niet," zeg ik.

"Doe gewoon Bill, het helpt," zegt Tom waarna ik mij ook uitkleed en Tom komt onder het deken tegen mij aanliggen. Ik beweeg wat waardoor mijn penis die van Tom raakt en hij begint mij in één keer te zoenen om even later in mij beginnen te stoten en ik merk gelijk dat ik al veel te lang geen seks meer heb gehad. Dat ik er naar smachtte.

Wanneer Tom en ik zijn klaargekomen vallen we op elkaar in slaap.De volgende dag doen we onze kleding weer aan. "Leon mag nooit iets van deze nacht weten, okay? Hij is jouw man en mijn beste vriend en we gaan hem hoe dan ook NIET kwetsen," zeg ik dan en Tom knikt instemmend waarna we naar huis gaan waar Elaine samen met Leon aan tafel zit te ontbijten.

"Papa!" Roept Elaine en ze rent naar mij toe en ik houd haar stevig tegen mij aan.

"Laat mij nooit meer zo schrikken, ja?" Zeg ik en Elaine knikt en ik kijk even naar Tom en Leon die elkaar knuffelen. Dan hebben ze tenminste geen ruzie meer. "Waar was ze?" Vraag ik aan Leon wanneer hij en Tom zijn uit geknuffeld.

"Oh, bij de paarden was ze aan het huilen," zegt Leon en ik knik even. Ik weet dat het door hun ruzie moet zijn geweest, maar ik besluit niemand de schuld te geven vandaag, daarvoor is mijn humeur op dit moment te goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Kan Bill in de toekomst kijken ofzo

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen