Bill POV.

Even later heb ik Ron, Jackson en Sarah er ook bij gehaald zodat we met z'n vijven bij Caleb zijn. Bijna een jaar terug had ik niet kunnen denken dat ik met een glimlach naar dit beeld zou kunnen kijken. Het liefst had ik deze vier ergens ver weg gehad, maar nu kan ik niet meer zonder ze en ook steeds meer vraag ik mij af waarom Tom nu per se nog meer kinderen wilt. Hij komt zo weinig langs bij Lola en Sarah dat hun band met Caleb sterker is. Als ik het nu kon begrijpen omdat ik hem zo betrokken zou zien bij alle kinderen, dan viel er misschien nog over te praten. Hij vergeet maar twee van z'n kinderen, maar twee is al te veel.Een paar dagen later.

Tom POV.

Het nieuwe potje met pillen dat ik heb bestelt neem ik aan en ik slik gelijk een paar van de pillen om de rest weg te gooien omdat ik weet dat Bill dat anders wel doet. Als Caleb en Bill geen kinderen meer met mij willen zoek ik wel een andere manier, waar ik gelijk een experiment van maak. Dan kunnen ze ook niet meer zeggen dat ik alleen hun als experiment gebruik, terwijl ik dat ook bij mijzelf doe, nu dan toch een keertje.

Ik doe mijn haar dan anders en zet een bril op zodat ik niet kan worden herkent. Ik vertrek dan naar een club en loop daar de dark room in waar ik die bril weer af doe. Wanneer ik de eerste man heb gevonden begin ik hem te zoenen en voel hoe hij al vrij snel met mijn penis begint te spelen totdat hij uiteindelijk in mij begint te stoten. "Oh, jullie zijn al bezig," hoor ik ineens iemand zeggen en ik pak de hand van de vreemdeling vast wanneer de andere net klaarkomt en ik kruip naar de tweede toe.

"Jouw beurt," fluister ik naar hem en hij gaat gelijk in mij en ik hoor hem luid kreunen.

"Oh fuck," kreun ik wanneer hij het juiste punt raakt en even later komt hij klaar.

"Mijn vrienden willen jou ook wel," zegt hij en hij neemt mij mee waar ik mij ook door zijn vrienden laat nemen. Wanneer dat gebeurt is kleed ik mij aan om dan het brilletje weer op te zetten en te vertrekken. Die gasten moesten eens weten dat ze net seks hebben gehad met de koning.

Ik voel wat aparts in mijn buik en ik weet dat het gevoel sterker moet zijn dan wat Caleb voelde toen hij zwanger werd van mij en Bill. Ik weet nu in ieder geval één ding zeker. Het is gelukt. Misschien is het een domme actie, maar op dit moment ben ik er blij mee en aangezien ik als koning het DNA van al onze bewoners bezit ga ik ook nog eens precies kunnen weten wie de andere vaders van de kinderen zijn, want nu heb ik eigenlijk geen idee hoe de mannen er uitzien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom ja echt gestoord gewoon

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen