Bill POV.

Ik loop met Gijs en Madeleine Adam z'n kamer binnen en hij krijgt gelijk een glimlach op z'n gezicht. "Papa!" Roept Gijs en hij loopt naar het bed en knuffelt z'n vader gelijk terwijl ik met Madeleine rustig naar binnenloop om de kleine meid in Adam z'n armen te leggen.

"Ik ben blij dat jullie er zijn," zegt hij en ik glimlacht even.

"Ik vergeet geen dag schat," zeg ik en Adam knikt waarna we nog twee uur blijven hangen.Tom POV.

Ik ben weer alleen thuis wanneer ik mijn broek uittrek en ik neem mijn penis in mijn hand terwijl ik fantaseer dat het Adam's hand is. Ik fantaseer over zijn naakte lichaam en hoe het zou zijn om seks met hem te hebben tot het moment waarop ik klaarkom en mijzelf snel wat schoonmaak. Ze blijven maar zeggen dat het Bill is die mijn ex is, maar waarom is het dan Adam tot wie ik mij nu aangetrokken voel?


Bill POV.

Vandaag is de dag dat Adam moet bevallen en omdat alles zo goed is verlopen mag hij het zelfs op de natuurlijke manier doen. Ergens ben ik wel wat jaloers dat het nu wel is gelukt en dat hij eerder een keer een miskraam kreeg toen hij zwanger was van mijn kind. "Tom zit in de wachtkamer," laat ik Adam dan weten.

"Je mag hem halen, hij mag er ook bij zijn," zegt Adam.

"Weet je het zeker?" Vraag ik.

"Ja, onze band is versterkt. Terwijl jij hier gedurende de dag kwam, was hij hier in de avonden. We hebben goede gesprekken gehad," zegt Adam dan en ik knik even waarna ik Tom uit de wachtkamer haal. Zodra ik weer terug ben neem ik Adam z'n hand vast en zie dat Tom z'n andere hand vastneemt en ik zie dat Adam even naar Tom glimlacht en aan Tom is te zien dat hij bijna smelt door die glimlach. Hoe kan Tom het zo zwaar te pakken hebben?

Na even begint Adam te persen totdat de kleine meid geboren is. "Mary Ann, toch?" Vraagt Adam aan Tom wanneer de kleine meid in z'n armen wordt gelegd. Wacht, ze hebben het met elkaar over namen gehad? Waarom heeft niemand mij dat vertelt?

"Ja, onze Mary Ann," zegt Tom zachtjes en hij pakt de kleine meid voorzichtig van Adam over terwijl ik met mijn hand over Adam z'n hand streel. Verder wil ik niet teveel storen, want het zijn tenslotte Tom en Adam die net ouders zijn geworden en daar moeten ze samen nu maar even van genieten, ook al zal ik fysiek aanwezig blijven omdat Adam mijn man is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Toch zegt met dat Adam naar Tom gaat
    En dan krijgen ze weer dat jojo effect toen Tom nog alles wist

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen