Tom POV.

"Weet je wat, ik bel Shanti of ze langs wilt komen en dan kan ze het zelf bepalen," zegt Bill en ik knik dankbaar waarna Bill z'n zusje belt. "Ze komt er zo aan," zegt Bill met een glimlach en ik knik even.

Wanneer Shanti er is ga ik met haar aan tafel zitten en ik kijk eventjes naar Bill die met z'n hand over zijn buik wrijft en ik weet dat hij denkt aan zijn zoontje. "Is Bill okay?" Vraagt Shanti aan mij.

"Hij gaat snel weer okay zijn," zeg ik en Shanti knikt even.

"Maar je wou mij spreken?" Vraagt ze.

"Ja, dat klopt. Mijn manager komt met te veel streken. Ze is natuurlijk de reden waardoor ik samen ben gekomen met Bill, maar ze brengt te veel persoonlijke dingen de media in over Bill," zeg ik en Shanti knikt even.

"Ik heb het gezien," zegt ze zachtjes en ze kijkt weer even naar Bill. "Het heeft toch wel een jaar geduurd voordat hij weer kon lachen, dus ik weet dat het nu nog steeds erg diep zit," zegt ze en ik knik.

"Nja, Bill heeft dus een keer voorbij laten komen dat jij een behoorlijk organisatorisch talent hebt. En daarnaast weet ik dat je niet bang bent om dingen te zeggen. Ik vroeg mij dus eigenlijk af of jij mijn manager zou willen worden zodat ik Sandra voorgoed kan lozen," zeg ik.

"Natuurlijk wil ik dat, maar ehm, is dat te combineren met mijn studie?" Vraagt ze en ik knik.

"Ik vraag je niet om mee te reizen overal naartoe, zoals Sandra wel deed. Ik vraag je alleen om een tour te plannen, interviews, tv optredens, dat soort dingen. Misschien ook in de media brengen dat ik vader wordt en daarom een korte pauze neem," zeg ik en Shanti knikt. "En natuurlijk wanneer je een keer wel kan mag je wel mee zodat ze jou persoonlijk zien bij de hallen," zeg ik en Shanti knikt.

"Okay, ik doe het," zegt ze dan vastbesloten en ik glimlach. Dat is dan geregeld, dan kan ik morgen aan Sandra meedelen dat ze niet meer nodig is. Ik kijk weer even naar Bill en zie dat er inmiddels weer tranen over zijn wangen lopen. Het heeft hem echt diep geraakt en daarom ben ik blij dat ik nu van Sandra af kan komen. Ik had dat eigenlijk al eerder moeten doen zodat dit voorkomen had kunnen worden in plaats van dat ik Sandra wou proberen te houden en zelfs seks heb gehad met Nina om dat voor elkaar te krijgen.

Ik loop dan naar Bill toe en sla mijn armen om hem heen en Shanti komt er ook bij zitten en legt haar hand op Bill z'n rug.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die seks is niet goed maar dat is uit wanhoop gedaan
    Blij dat Sandra gedumpt word
    Arme Bill

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen