Kerst twee jaar later.

Tom POV.

"Papa," zegt Samantha die bij mij op schoot kruipt en ik glimlach even.

"Ja, papa is gek op jou," zeg ik en ik druk een kusje op haar wangetje. Ik moet zeggen, de kinderen groeien snel. Timothy doet het goed op school. Samantha is voor nu nog wel veel thuis wanneer ze bij mij is, gelukkig, wanneer ze bij Bill is ook trouwens. "Zullen we jou maar in bed stoppen?" Vraag ik dan.

"Nee!" Roept Samantha uit, maar ik til haar toch op. Ik kan heus wel zien dat ze moe is.

"Ik doe Timothy wel," zegt Bill en ik moet zeggen dat Bill verder niet heel veel zegt deze avond.Wanneer de kinderen eindelijk slapen gaan Bill en ik weer tussen de lichtjes zitten. "Bill, wat is er? Je bent al de hele tijd zo stil sinds ik er ben," zeg ik.

"Ik, het doet pijn dat je een vriend hebt gevonden. Ik ben duidelijk te laat," zegt Bill zachtjes.

"Huh? Maar ik heb helemaal geen vriend, ik ben nog steeds single," zeg ik verward.

"Maar, wie is dan die man waar ik je regelmatig mee zie?" Vraagt Bill.

"Dat is gewoon een goede vriend Bill. Zolang ik mijn hoop nog niet ben verloren hoef ik ook niet zo nodig verliefd te worden op iemand anders," beken ik en ineens voel ik Bill z'n lippen op die van mij.

"Sorry dat ik je zo lang heb laten wachten, maar ik ben er eindelijk klaar voor," zegt Bill waarna hij zijn lippen opnieuw op die van mij drukt. Bill gaat met zijn handen onder mijn shirt om even later mijn broek open te doen en uit te trekken. "Heb je al een keer seks gehad sinds het ongeluk?" Vraagt Bill voorzichtig en ik schud langzaam mijn hoofd. "Dus dan gaat dit net zijn alsof het jouw eerste keer is," zegt Bill.

"We hoeven niet gelijk seks te hebben he," zeg ik dan tegen hem.

"Ik wil dit Tomi, we leven de afgelopen jaren al alsof we samen waren, we moeten het alleen nog bezegelen," zegt Bill en ik knik even waarna hij mijn boxer naar beneden trekt en hij neemt mijn penis in zijn mond en ik laat gelijk een kreun horen en even later kleed hij zichzelf ook uit en dat is het moment dat ik hem onder mij draai. Ik druk mijn lippen op die van Bill om even later voorzichtig in hem te gaan en we kijken elkaar recht aan.

"Weet je het 100% zeker?" Vraag ik dan nog ter bevestiging en ik zie Bill knikken waarna ik begin te bewegen totdat ik uiteindelijk mijn goedje in hem spuit.

"Het was weer net als vroeger," hoor ik Bill naast mij zeggen en ik streel over zijn wang. Ik kan dat natuurlijk niet zeggen omdat ik mij dat niet herinner, maar ik ben blij dat het voor Bill zo voelt.

"Wil je weer mijn lief zijn dan?" Vraag ik zachtjes en Bill glimlacht naar mij.

"Was dat nog niet duidelijk dan? Natuurlijk wil ik dat," zegt Bill en hij geeft mij een lief kusje.

"Ik ga vast naar bed, zie ik je zo?" Vraag ik en Bill knikt even waarna ik opsta, mijn spullen bij elkaar raap en naar boven ga.

Bill POV.

Ik wil ook net naar boven gaan wanneer de bel gaat en ik kleed mij aan zodat ik de deur open kan doen. Misschien is er wel iets met de buren, het is ten slotte een oud koppel. Normaal zou ik de deur niet zo snel open doen, maar als iemand hulp nodig heeft en ik niet open zou hebben gedaan, dan zou ik het mijzelf nooit vergeven.

Ik doe de deur open en mijn ogen worden groot wanneer ik Anis zie staan. Niemand had mij verteld dat hij weer vrij rondloopt. Ik wil de deur dichtdoen, maar hij zet zijn voet er tussen en ik zet een paar stappen naar achter waarna hij mij ineens meetrekt. Ik wil nog gillen, maar hij legt zijn hand voor mijn mond waardoor het niet hard genoeg klinkt. Hij trekt mij mee een steegje in en ik kijk hem angstig aan. Wanneer hij aan mijn broek begint begin ik in paniek te raken en probeer ik mijzelf los te wurmen, totdat hij mij een vuist in mijn gezicht geeft. Vanaf dat moment durf ik niet meer. Hij gooit mij op de grond en zet dan zijn hand rond mijn nek en begint hard in mij te stoten. "Please, stop!" Huil ik, maar hij negeert mij en door zijn hand rond mijn nek wordt het ook steeds lastiger om te schreeuwen en zodra hij in mij is klaargekomen laat hij eindelijk los.

"Dat vond je vast wel lekker he, vuile slet! Mij zomaar laten opsluiten! Denk maar niet dat ik het hierbij laat!" Roept Anis woedend uit waarna hij op mij tuft om dan weg te lopen.

Tom POV.

Ik vind het best wel lang duren voordat Bill ook boven komt waardoor ik naar beneden ga en ik zie dat de voordeur wijd open is. Ik loop daar dan heen en zie Bill aan komen wankelen. Hij heeft een snee boven zijn oog en rond zijn nek zit de afdruk van een hand. "Bill, wat is er gebeurt?" Vraag ik bezorgd en ik pak hem voorzichtig bij zijn schouders beet, maar Bill duwt mij af.

"Raak me niet aan!" Roept hij uit en ik slik even.

"Ik zal je niet aanraken, maar Bill, vertel mij alsjeblieft wat er is gebeurt," smeek ik hem en een snik verlaat zijn mond. "Bill?" Vraag ik zachtjes.

"Ga naar huis Tom," zegt Bill waarna hij naar boven loopt. Hoe kan de beste kerst ooit ineens zo'n ommekeer maken?

Ik besluit niet naar huis te gaan en maar gewoon de logeerkamer te pakken. Ik loop naar boven en hoor geluiden uit Samantha d'r kamer komen, dus loop ik haar kamertje in. "Ben je nu stiekem aan het spelen?" Vraag ik en ik hurk bij haar neer en ze gooit één van haar blokjes naar mij toe. "Samantha, stout," zeg ik streng en ik til haar op en gelijk begint ze te huilen, maar het is voor haar gewoon veel te laat om nog wakker te zijn. "Bij papa slapen?" Vraag ik dan en ik zie haar even knikken waarna ik haar meeneem naar de logeerkamer en haar daar naast mij leg en ze kruipt gelijk dicht tegen mij aan, en terwijl Samantha vrij snel in slaap valt kan ik de slaap niet vatten omdat ik mij te veel zorgen maak om Bill.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Anis verkloot alles!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen