Een aantal weken later.

Bill POV.

Ik heb deze ochtend een zwangerschapstest gedaan, maar die was gelukkig negatief. Dan hoeven we Leon in ieder geval niet alsnog te kwetsen, want ik weet hoe gek hij op Tom is. Als ik het met Leon eens niet over de kinderen hebben dan praat hij altijd over Tom. "Papa, ik heb een tekening gemaakt," zegt Elaine ineens en ze houdt het papiertje omhoog.

"Oh, en wie moet wie voorstellen?" Vraag ik dan.

"Dat ben jij, dat ben ik," begint ze, want ons heeft ze het dichtst bij elkaar getekend. "En dat zijn Sofia, George, Andrew, Faith, Jamie en George," zegt ze dan nog verder. "En dat Tomi, Leon, Martin, Jeremy, Jason en Max," zegt Elaine.

"Liefje, je bent Julia vergeten," zeg ik dan.

"Zij is nog steeds niet lief," zegt Elaine en ik knik maar. Zolang Julia mij als enige nog niet heeft vergeven zal het ook moeilijk worden voor Elaine om haar lief te vinden, maar het moment komt vanzelf.

"En waarom staan wij daar met George vlak achter ons en de rest wat verder weg?" Vraag ik.

"Te luid als zij er zijn," zegt ze en ik knik even.

"Maar op Julia na vind je iedereen wel lief, zolang ze er maar niet tegelijk zijn?" Vraag ik en Elaine knikt.

"Tomi gaf net dit," zegt ze en ze laat haar armpje zien waar nu een armbandje omheen zit.

"Dat is lief van oom Tom he," zeg ik en Elaine knikt vrolijk waarna ze d'r armen om mij heen slaat. Ik ben blij dat het nu zo goed met Elaine gaat. Drukte moet nog wel vermeden worden en misschien blijft dat wel altijd zo, ook luide stemmen maken haar nog angstig, maar verder is ze nu wel op een punt waar ik tevreden mee ben. Ik ben alleen benieuwd hoe ze het straks gaat doen wanneer ze naar school gaat, want daar kan het ook behoorlijk luid zijn. Het voordeel is dat de klassen in het dorp niet heel groot zijn en dat ze bij Jeremy en Jason in de klas kan zodat ze tenminste nog twee kinderen kent.

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Ze komt er wel over heen

    1 jaar geleden
  • Luckey

    Ze komt er wel over heen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen