Bill POV.

Adam is vandaag eindelijk weer thuis uit het ziekenhuis. Ik heb hem echt gemist. Natuurlijk zag ik hem elke dag, maar dat is niet hetzelfde als wanneer hij gewoon bij mij is. Adam legt Mary Ann in mijn armen terwijl hij zelf Madeleine pakt. "Ik stop met de pil te nemen, ik kreeg soms wat duizelingen door dat ding," zegt Adam en ik knik.

"Dan weet ik dat," zeg ik en Adam glimlacht en drukt een kus op mijn wang.

"Ik zal binnenkort wel weer condooms kopen en dan zal ik tot die tijd alleen top zijn, sowieso is het nu nog te vroeg om bottom te zijn," zegt Adam en ik knik.

"Dat is goed liefje," zeg ik en ik glimlach even naar hem.Die avond op bed legt Adam z'n armen om mij heen en ik draai mij naar hem toe en druk mijn lippen op die van hem en hij komt op mij liggen waarna we eindelijk na al die maanden weer seks hebben.


De volgende ochtend stap ik uit bed en Adam doet hetzelfde en slaat zijn armen om mij heen en ik lach even. "Ik hou van je," zeg ik.

"Ik hou ook van jou," zegt Adam waarna hij nog een kus op mijn wang drukt waarna we de slaapkamer uitlopen om het ontbijt voor de kinderen klaar te maken en ook de flesjes voor Madeleine en Mary Ann.


Twee maanden later.

Adam POV.

"Het is echt maar voor één weekje? Daarna ben jij weer altijd thuis?" Vraagt Bill aan mij wanneer ik op het punt sta om naar Tom te vertrekken.

"Natuurlijk is het maar voor één weekje. Na deze week ben ik voor altijd thuis hier bij jou," zeg ik waarna ik Mary Ann in de kinderwagen leg om te vertrekken.

Bij Tom z'n huis aangekomen laat hij ons gelijk binnen en hij pakt Mary Ann voorzichtig uit de kinderwagen. "Hallo schatje van me," zegt hij en hij neemt haar vast en ik besluit haar flesje maar klaar te maken en zodra ik dat gedaan heb laat ik Tom het flesje aan Mary Ann geven. "Ik ben blij dit een keer van het begin te mogen meemaken. Ik bedoel, ik heb dat wel al eerder gehad, maar dat herinner ik mij niet," zegt Tom.

"Dat begrijp ik," zeg ik en Tom glimlacht even naar mij.


Die avond zit ik naast Tom op de bank waar hij af en toe een grapje maakt waar ik dan weer om moet lachen. Ik weet van Bill dat Tom altijd al leuke grapjes maakte, maar die kant heb ik vroeger natuurlijk nooit mogen zien bij hem. Ineens voel ik Tom z'n lippen op die van mij en dit is niet zo'n onschuldige zoen als de kusjes die hij op mijn lippen drukte wanneer hij weer naar huis ging toen ik in het ziekenhuis lag.

"Adam, ik wil weer weten hoe het is om echt seks te hebben," zegt Tom. Vraagt hij nu wat ik denk dat hij vraagt? Ik weet dat Bill herinneringen wilt terugbrengen bij Tom, maar ik denk niet dat Bill daar dit soort herinneringen mee bedoelt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha
    Oeps

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen