Tom POV.

"Bill, ben je okay?" Vraag ik, maar hij schudt z'n hoofd en steeds meer snikken verlaten zijn mond.

"Hey, Bill, ik weet hoe moeilijk die fase in jouw leven was," zegt Shanti terwijl ze nog steeds met d'r hand over Bill z'n rug wrijft.

"W.Wat als het weer gebeurt?" Vraagt Bill snikkend.

"Hey, het komt goed," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang. "Ze houden bij jou nu alles extra in de gaten he," zeg ik en Bill knikt even en hij legt zijn hoofd op mijn schouder waar hij even later op in slaap valt.

"Ik ga wel naar huis," fluistert Shanti naar mij en ik knik even waarna Shanti vertrekt en ik leg Bill goed neer zodat hij niet straks ergens last van gaat krijgen.De volgende ochtend bel ik naar Sandra om haar de mededeling te doen, maar niet voordat ik haar heb laten weten dat ze echt te ver is gegaan. "Je bent echt veel te ver gegaan door Bill zo pijn te doen!" Roep ik woedend uit zonder een groet te geven.

"Wat maakt dat uit? Hij was toch maar iets tijdelijks," zegt Sandra.

"Hij is mijn lief en er is niks fakes meer aan!" Roep ik naar Sandra en ze begint te lachen.

"Je bent mijn manager niet meer, veel plezier met Nina," zeg ik dan.

"Je bent nergens zonder mij!" Roept Sandra haast in paniek.

"Als je mijn manager had willen blijven had je meer naar mij moeten luisteren en niet naar Nina of naar jezelf, doei!" Roep ik waarna ik ophang. Dat hoofdstuk is afgesloten.

Ik loop dan naar de keuken waar Bill wat aan het eten is. "Voel je, je weer wat beter?" Vraag ik en hij knikt even waarna ik zijn hand vastneem. Ik weet dat het onmogelijk is om in de toekomst Bill en de baby mee te nemen op tour, maar dat is iets waar ik nu nog niet over wil nadenken, want voorlopig ben ik gewoon thuis.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is echt heel lief
    Arme Bill hopelijk kan die toch beetje genieten van de zwangerschap

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen