Bill POV.

Ik kijk naar Tom en zie dat hij de zwangerschapstest pakt en gespannen kijk ik toe. "Hij is negatief Bill," zegt Tom dan en van opluchting begin ik te huilen en Tom slaat zijn armen om mij heen. "Ik ga wel vast naar de kinderen, als jij je weer helemaal hebt ontspannen kan je mij komen helpen," zegt Tom en ik knik dankbaar.

Ik veeg de tranen dan weg, adem één keer diep in en uit om daarna naar de kinderen te gaan. "Als we ze naar beneden tillen? Ze zijn bijna één, dus zullen straks sowieso steeds vaker beneden zijn," zegt Tom en ik knik even waarna we de kinderen mee naar beneden brengen, wat natuurlijk niet kan met maar één keer lopen.

Wanneer de kinderen allemaal beneden zijn zet ik mij aan de tafel, waar ik zicht houd op de kinderen. "Als die test wel positief was geweest, was je dan echt weggegaan?" Vraag ik zachtjes.

"Ik, ik denk het, sorry. Dat ik dat alleen maar overwoog was al niet erg aardig, niet?" Vraagt Tom.

"Niet echt nee, want ik had jouw steun dan nog harder nodig gehad dan nu met onze vijf jongens en twee meiden," zeg ik zachtjes. "Ik bedoel, als je echt van mij zou houden zou je ook dan blijven en niet alleen nu de test negatief was," zeg ik zachtjes en Tom legt zijn hand op die van mij.

"Sorry, maar Bill, je moet weten dat ik wel echt van je hou, alleen een achtste kind terwijl deze zeven nog zoveel aandacht van ons nodig hebben, het zou te veel zijn, en wie zegt dat het niet weer een meerling zou kunnen worden? Over zwangerschappen bij mannen is nog maar weinig bekent," zegt Tom.

"Ik weet het, google zegt ook dat er veel mannen zijn die bevallen van 4, 5, 6, 7 of zelfs 8 kinderen, 8 was wel de max, maar er zijn er ook met maar twee, over eenlingen vind ik niet zoveel, maar dat is denk ik ook niet bijzonder genoeg," zeg ik zachtjes en ik weet dat ik minstens de komende 9 a 10 jaar echt voorzichtig moet wezen. Dat is de laatste maanden er heel soms wat bij ingeschoten met Jay, maar gelukkig zonder gevolgen. "Maar Tom, als het jou gaat om het feit van geen meer kinderen, was je dan ook bij mij weggegaan als het in dat gevoel jouw kinderen zouden zijn?" Vraag ik.

"Dan niet natuurlijk," zegt Tom en ik zucht.

"Dan weet ik genoeg," zeg ik en ik sta op en schuif de stoel onder de tafel, maar gelijk legt Tom zijn armen weer om mij heen.

"Het spijt me okay, het idee, ik was denk ik gewoon wat jaloers, dezelfde reden waarom ik Jay gisteren van je aftrok," zegt Tom zachtjes en ik leg mijn hand liefjes op Tom z'n wang.

"Okay, ik vergeef je, maar alleen omdat je zo onweerstaanbaar bent," zeg ik en Tom kijkt mij met een brede glimlach aan.

"Dank je," zegt hij en hij geeft mij een zoen.Een paar dagen later.

Wanneer de pakketdienst is langs geweest maak ik de doos gelijk open. "Kijk deze slingers met nummer 1 erop," zeg ik en Tom glimlacht.

"Die kunnen we volgende week ophangen. We moeten nog wel even uitzoeken waar we die precies gaan hangen, maar dat komt goed," zegt Tom en ik knik even. Wanneer ze iets ouder zijn zal ik ook bekertjes en bordjes bestellen met hun leeftijd erop, maar dat heeft nu nog geen nut aangezien ze die nu toch nog niet gaan gebruiken.

"Oh en hier natuurlijk de kaarsjes, de gebakjes waar we die in steken kopen we later, ook al zullen we die denk ik zelf nog moeten eten," zeg ik.

"Een klein hapje voor de kindjes kan vast geen kwaad," zegt Tom en ik knik even waarna ik het weer in de doos leg.

"Nu nog afwachten of onze vrienden nog willen komen en anders hopelijk onze ouders en komen die allemaal niet dan is het alleen wij en onze kinderen," zeg ik en Tom knikt even.

"Is de scheiding tussen jou en Rosalie inmiddels eigenlijk al rond?" Vraag ik dan.

"Nee, ik moet de papieren nog regelen, maar ik had wat te veel afleiding om eraan te denken," zegt Tom en ik knik even.

"Dan kan je dat nu wel regelen, de kinderen zijn rustig en seks hebben we toch niet overdag," zeg ik en Tom knik waarna hij gelijk naar boven loopt om te bellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Eindelijk gaat die scheiden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen