Tom POV.

Ik ben die nacht toch ergens nog in slaap gevallen en wanneer ik de volgende dag wakker word zie ik Samantha mij met haar grote ogen aankijken. "Goedemorgen lieverd," zeg ik zachtjes waarna ik opsta en ik til Samantha op om haar mee naar beneden te nemen. Ik hoor geluiden uit de woonkamer komen en loop daarheen en mijn ogen worden groot wanneer ik Anis in Bill zie stoten en het liefst had ik hem gelijk van Bill afgetrokken, maar wanneer ik het pistool zie weet ik dat ik dan iedereen in gevaar breng.

Ik neem Samantha dan stilletjes mee naar boven en zet haar bij Timothy op de kamer. "Wie het langst stil kan blijven, okay?" Zeg ik en ze knikken allebei waarna ik naar de logeerkamer loop en gelijk de politie bel.

Wanneer ik Anis beneden een luide kreun hoor slaken krijg ik tranen in mijn ogen. Ik had Bill moeten beschermen, waarom heb ik dat niet kunnen doen? Wanneer ik de voordeur hoor dichtslaan weet ik dat het veilig is en snel loop ik naar beneden en zie Bill op de bank liggen terwijl al het leven dat in hem zat uit zijn ogen is verdwenen.

Ik probeer hem te helpen met het aantrekken van z'n broek, maar gelijk trapt hij mij bij zich vandaan waarna luide snikken z'n mond verlaten.

"Billy," zeg ik zachtjes en ik zet hem overeind op de bank.

"Raak me niet aan!" Roept hij en dat blijft hij roepen, maar ik geef niet op. Uiteindelijk legt hij zijn hoofd tegen mijn borst terwijl hij nog luider begint te huilen.

"Ik ben er voor je," zeg ik zodra z'n snikken wat minder luid zijn geworden.

"Hoeft niet, het is uit," zegt Bill waarna hij opstaat en de kerstlichtjes waar tussen we gisterenavond nog seks hadden voordat alles misging trapt hij omver. Nu heeft Anis ook nog Bill z'n favoriete feestdag verpest.

Ik besluit dan maar onze ouders af te bellen, want dit is niet het moment om daarheen te gaan.

Wanneer ik dat gedaan heb gaat de bel en ik loop naar de deur waar twee agenten staan. "Bill is op dit moment niet in staat om te praten," beken ik aan de agenten.

"Heeft u gezien wie het was?" Vraagt één dan.

"Ik denk dat jullie hem wel kennen, zijn voornaam is Anis," zeg ik.

"Na een week gaat ie alweer de fout in," zegt de agent hoofdschuddend en uiteindelijk vertrekken ze weer, maar de grote vraag is of ze Anis net zo makkelijk gaan vinden als de vorige keer, maar totdat hij gevonden is blijf ik sowieso hier, of Bill dat nu wilt of niet.

Ik loop dan naar boven waar ik naar de kinderen loop. "Jullie mogen weer praten, kom," zeg ik en ik neem ze mee naar beneden waar ik brood voor ze klaar maak. "Kan jij even op je zusje letten?" Vraag ik dan aan Timothy die gelijk knikt waarna ik naar boven loop, Bill z'n slaapkamer in en ik zie hem met een knuffel dicht tegen zich aan op bed liggen en ik besluit hem maar met rust te laten voor nu.Een aantal weken later.

Ze hebben Anis nog niet kunnen oppakken, maar hij heeft zijn gezicht ook niet meer bij ons laten zien, waarschijnlijk weet hij dat hij wordt gezocht en houdt hij zich daarom gedeisd, maar voor hoe lang nog?

Voor de zekerheid ben ik altijd extra vroeg om Timothy van school te halen voor het geval Anis iets van plan is, hetzelfde doe ik met Samantha, maar dan van de peuterspeelzaal.

Ik loop dan weer naar huis en zodra ik thuis ben zie ik dat Bill van z'n vaste plek van de laatste weken af is. Waar hij de afgelopen weken vooral met diezelfde knuffel naar de tv heeft zitten kijken. Ik loop het huis door totdat ik geluiden uit de WC hoor komen en ik zie dat Bill aan het overgeven is en ik hurk bij hem neer, zonder hem aan te raken. "Ben je okay?" Vraag ik zachtjes en wanneer Bill klaar is zet hij zich neer.

"Kan je een zwangerschapstest voor mij kopen? Ik heb dit al een paar dagen," zegt hij zachtjes.

"Natuurlijk," zeg ik en ik leg mijn hand even kort op zijn been en tot mijn verbazing slaat hij ineens z'n armen om mij heen. "Als je zwanger blijkt gaan we gewoon duimen dat het van mij is, goed? En anders doen we het net zoals met Samantha," zeg ik zachtjes en ik voel Bill even knikken. "Ben je in staat om op de kinderen te laten, en dan vooral Samantha?" Vraag ik en ik voel Bill weer knikken waarna hij mij loslaat en ik het huis verlaat.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Arme Bill
  Jij bent echt erg 🤣

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Hoezo? XD

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Jij verknalt Bill zijn leven

   1 jaar geleden
  • syllie1992

   Hmm, ja, daar heb je een punt😳

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Grr

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen