Bill POV.

Wanneer we voor de kamer van Tom staan wil ik weer weglopen, maar Levi houdt mij tegen. "Hoe langer je het uitstelt, hoe moeilijker het wordt," zegt Levi en ik weet dat hij gelijk heeft. Ik open dan toch de deur om samen met Levi naar binnen te lopen.

"Ik kan het nog steeds niet," zeg ik zachtjes waarna Levi mijn arm vastpakt en mij brengt tot naast het bed en voorzichtig kijk ik naar Oliver, maar voel de tranen alweer opkomen.

"Bill vindt Oliver te veel op Ruben lijken, daarom is het moeilijk voor hem," zegt Levi dan.

"Oh, oh, sorry, daar had ik helemaal niet aan gedacht," zegt Tom en hij kijkt mij even aan. "Levi, zou jij Oliver even willen aanpakken?" Vraagt Tom dan en Levi knikt en hij pakt Oliver voorzichtig van Tom over waarna Tom mijn hand vastneemt. "Was je daar gedurende mijn hele zwangerschap bang voor, dat dat zo zou zijn?" Vraagt Tom en ik knik even.

"En, er was iets, of eigenlijk twee dingen die ik je wou vertellen, maar je begon telkens over iets anders. Meestal over de baby," zeg ik zachtjes.

"Oh, echt sorry Bill. Je kan het mij nu anders wel vertellen? Ik zal je niet onderbreken," zegt Tom.

"Het zijn niet hele verhalen, maar ik wou het telkens voorzichtig brengen en ja," zeg ik zachtjes terwijl Tom mij afwachtend aankijkt. "Één van Levi z'n vijf dochters blijkt van mij te zijn, uit die one night stand periode. Haar naam is Hope, ze is echt zo'n lieverd," zeg ik en Tom knikt even.

"Ik zou haar dan graag eens ontmoeten," zegt Tom en ik knik met een glimlach.

"En ik ben zwanger van Levi. Ik bedoel, na Ruben z'n dood kon ik gewoon geen steun vinden bij jou, maar wel bij Levi en toen hebben we een paar keer seks gehad," zeg ik eerlijk, maar tot mijn verbazing is Tom geen eens boos, terwijl ik mij misschien beter had gevoeld als hij dat wel was, want als het hem niks kan schelen, vindt hij mij dan nog wel leuk genoeg?

"Ik moet gaan, de kinderen komen zo thuis," zegt Levi en ik knik begrijpend waarna hij Oliver weer aan Tom geeft, maar ik ontwijk Oliver z'n gezichtje nog steeds.

"Kan je misschien Hope zo naar hier brengen? Zodat Tom haar ook kan ontmoeten," zeg ik dan.

"Natuurlijk Bill, dat is geen probleem," zegt Levi. "Maar dan neem ik, op de oudste na, de andere kinderen ook mee," zegt Levi en ik knik dat, dat goed is.

"Ik hou van alle meiden," zeg ik met een glimlach en Levi glimlacht ook waarna hij vertrekt.

"Je houdt van al z'n kinderen?" Vraagt Tom.

"Ja, ze zijn echt geweldig, maar dat zal je zo wel zien," zeg ik.

"Hoe oud zijn z'n kinderen?" Vraagt Tom dan.

"Z'n oudste die niet mee komt is 15, hij was zelf ook nog maar 15 toen hij haar kreeg, maar hij begon ook erg jong met z'n one night stands en hij wist toen ook nog niet dat hij zwanger kon worden, die daarna kwam is 10, dan nog één van 8, Hope is inmiddels 6 en de jongste is 3," zeg ik en Tom knikt. "Komend weekend zou ik trouwens met z'n oudste dochter en Hope een weekendje weggaan, misschien kan ik de drieling ook meenemen? Als je dat okay vindt," zeg ik dan, en ja, waarom zou Tom dat niet okay vinden? Levi blijft thuis, ik zal alleen zijn met Nola, Hope en de drieling.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Tom heeft zijn ogen geopend

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen