Tom POV.

Ik kijk naar Leon die met Max in z'n armen op de bank zit. Mijn schuldgevoel naar hem toe is groot sinds die nacht die ik met Bill heb gedeeld. Ik weet alleen ook dat ik weer verliefd op Bill aan het worden ben, wat betekent dat ik weer die stomme keuze moet gaan maken. Ook al weet ik dat Bill wilt dat ik voor Leon kies, althans, dat is mijn vermoeden.

"Schat, ik ga even met Chris naar Bill zodat Chris tijd met z'n zusje kan doorbrengen," zeg ik dan, want Chris is ten slotte de enige die beide biologische ouders met Elaine deelt.

"Maar we zijn vanochtend al geweest?" Vraagt Leon verbaasd.

"Maar toen was Chris niet mee," zeg ik en Leon knikt begrijpend.

"Dan zie ik je straks," zegt hij en ik knik even waarna Sofia naar mij toe komt gerend.

"Mag ik ook mee? Ik mis papa Bill," zegt ze.

"Dat moet je dan wel aan papa Leon vragen, okay?" zeg ik en gelijk draait ze zich om.

"Mag dat papa?" Vraagt ze en ik zie Leon knikken waarna ik Sofia ook met mij meeneem. "Tomi, is papa Leon weer zwanger? Ik hoorde hem vorige week overgeven," zegt Sofia ineens.

"Lieverd, toen had hij buikgriep, weet je nog?" Vraag ik.

"Oh ja," zegt ze en ik lach even waarna we gewoon doorlopen totdat we bij Bill zijn aangekomen. Bill was natuurlijk verbaasd om ons te zien, maar hij heeft ons wel binnen gelaten. Ik zet mij neer op de bank terwijl de kinderen op Elaine d'r kamertje zijn en Bill komt naast mij zitten.

"Ik ben weer verliefd op jou aan het worden Bill," beken ik dan en ik zie Bill slikken.

"Alleen maar door één nacht?" Vraagt Bill.

"Onder andere," zeg ik zachtjes.

"Blijf gewoon bij Leon, okay? Ik, terug samen komen betekent ook dat het hier automatisch drukker wordt en dat wil ik Elaine op dit moment nog niet aandoen," zegt Bill.

"Dat begrijp ik, misschien over een tijdje?" Vraag ik dan.

"We zien wel, zorg er eerst maar voor dat Leon niet opnieuw zwanger wordt," zegt Bill.

"Hij is aan de pil Bill, er kan niet zoveel misgaan," zeg ik dan.
"Maar jij en ik deden het wel onveilig en ik weet dat jij geen pil slikt," zeg ik er nog achteraan.

"Ik ben niet zwanger Tom, ik heb voor de zekerheid al een test gedaan," zegt Bill en ik zucht opgelucht waarna Elaine de kamer in komt gelopen en ze klimt bij Bill op schoot.

"Ik ben moe," zegt ze zielig.

"Dan ga je naar bed. Wil je een keer in je eigen bedje slapen?" Vraagt Bill dan, maar Elaine schudt haar hoofd. "Okay, dan leg ik jou in mijn bed," zegt Bill en hij geeft Elaine een kusje. "Sorry Tom, het is beter als jullie nu gaan. Misschien kunnen we morgen verder praten," zegt Bill dan en ik knik begrijpend.

"Ik zie je morgen," zeg ik dan en Bill knikt waarna hij Elaine op de grond zet en met haar naar de slaapkamer loop en ik haal Chris en Sofia uit Elaine d'r kamertje en neem ze weer mee naar huis en thuis wacht Leon op mij en ik glimlach even naar hem. "Ga maar naar jullie slaapkamers," zeg ik tegen Chris en Sofia en zodra ze boven zijn druk ik mijn lippen op die van Leon en neem hem mee naar onze kamer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa kindje maken zeker cD

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen