Bill POV.

Na een tijdje komt Michelle terug en ze heeft naast Seven en Soda ook Monica, Joey en Jasper bij zich. "Ik ga weer gelijk door," zegt Michelle en ik knik en pak Seven en Soda van haar over.

"Jullie krijgen zo een knuffel van me," zeg ik tegen de andere drie en ze knikken waarna ze alle drie al hun armen om mij heen slaan en ik lach even. "Caleb, schat, kijk eens wie hier zijn," zeg ik dan en eerst kijkt hij met een glimlach naar Monica, Joey en Jasper waarna zijn blik op Seven en Soda land en ik zie tranen in Caleb z'n ogen ontstaan. Ik ga naar Caleb toe en zet Seven en Soda bij hem op schoot.

"Ik heb jullie zo gemist," zegt Caleb zachtjes tegen zijn dochters en ik leg mijn arm om hem heen.

"Daarom heb ik Michelle gevraagd om de meiden naar hier te brengen zodat ze ook even wat tijd met hun andere papa kunnen doorbrengen," zeg ik en Caleb knikt.

"Dank je Bill," zegt hij en ik streel met mijn hand even over zijn wang waarna ik naar de andere drie kinderen kijk.

"Jullie willen vast wel weer even bij jullie broertjes en zusjes zijn," zeg ik en ik neem ze mee naar het kamertje van Ron, Jackson, Lola en Sarah.

"Ze zijn zulke lieverdjes," zegt Monica en ik glimlach even.

"Dat vind ik ook lieverd," zeg ik en Monica glimlacht even naar mij waarna ik de kinderen in die kamer laat en terug naar Caleb loop. "We gaan zorgen dat Seven en Soda hier vanaf nu vaker gaan zijn," zeg ik dan.

"Maar straks met de baby erbij, vindt je dat niet te lastig?" Vraagt Caleb.

"Nee, je weet dat ik er nu beter mee omga. Ik kan alleen zeggen dat ik wil dat je, je kinderen vaker kunt zien en zodra ze zelf binnen kunnen lopen zal dat makkelijker gaan, maar nu moeten wij die regie pakken," zeg ik en Caleb glimlacht en ik kijk naar zijn twee meiden en neem er dan ook één op schoot, want ik wil nu toch ook een band met zijn twee dochtertjes op proberen te bouwen, zeker met dat ze hier nu gewoon vaker komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go billl!!!!!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen